electromuzik | 28 Серпня 2015, о 16:39 |
---|---|
Користувач |
вибрав круцькою базову ноту чи завів на вхід аудіопотік і в деяких складних випадках отримав Дядько хапко, якою моделлю гармонайзера ви конкретно користувалися? |
unclehaphap | 28 Серпня 2015, о 17:01 |
Користувач |
Як художник художнику: згідно якого параметра робити підбір мікрофона? Вхідні/вихідні параметри? Що є "правильністю" мікрофона?
Особисто ніякою - не мав потреби. Проте була ситуація, коли на замовлення ретельно вивчався стан речей в предметній області перед покупкою. |
electromuzik | 28 Серпня 2015, о 17:20 |
Користувач |
Я к художник художнику: згідно якого параметра робити підбір мікрофона? То купіть собі китайський мікрофон за 10$ і добийтеся з допомогою чудо електроніки звучання KSM9. Особисто ніякою - не мав потреби Воно і видно!
|
unclehaphap | 28 Серпня 2015, о 20:20 |
Користувач |
Дуже своєрідна манера дискутувати: я без підйобу запитав критерій підбору мікрофона для занятій гармонайзінгом, бо дехто тут розказує, що для того треба спеціально абучєні мікрафони. У відповідь вельми непереконлива відмазка у вигляді порівняння невідомо якого китаю з ксмом. Я спитав як технар технаря, до чого тут дешева відмазка? У мануалах нема ніяких обмежень щодо виробників та моделей, навпаки, там є згадка про перемикач фантомного живлення. Звісно, виробник покладає всю відповідальність за вибір Міка на користувача, принцип Shit input -> shit output ніхто не в силі збороти. Отож, я чекаю на притомне пояснення процедури вибору мікрофона під гармонайзер... |
la1la2buh3buh4 | 29 Серпня 2015, о 10:02 |
Користувач |
|
electromuzik | 29 Серпня 2015, о 17:42 |
Користувач |
Дядько хапко, а про що можна говорити з людиною яка має загальні, не конкретні поняття про гармонайзер, а вступає в гарячу дискусію своїми зарозумілими фразами?Поняття не має а лиш би всюди влізти і насрати..... навпаки, там є згадка про перемикач фантомного живлення - вмієм читати та не до кінця. TC HELICONE - є цілий ряд мікрофонів, спеціально розроблених для даних пристроїв де є кнопка дистанційного включення \ виключення ефекту та за характеристиками підігнані для найкращого правильного звучання . |
unclehaphap | 29 Серпня 2015, о 23:57 |
Користувач |
Звідки знати, які в мене знання про гармонайзери? І що є "конкретне поняття"? Можна отримати означення? Я, наприклад, жодного разу не літав у космос, але це не заважає мені розказувати про будову Сонячної системи, Стівен Гокінг не бачив Великого вибуху і не бував у чорних дірах, проте це не заважає йому бути експертом у цій області. Отож, аргумент про відсутність у мене гармонайзера знову не в касу :(
Це ще хто не вміє читати і розуміти. Я веду мову про VE20. У його інструкції користувача немає жодних згадок про рекомендації чи обмеження стосовно мікрофонів, а те, що TCH вирішили рубанути каси на "сумісних і підігнаних" мікрофонах - маркетингові байки. Зручність Mic Control - сумнівна, запасує тільки солістам з вільними руками. Але я так і не отримав відповіді на запитання про підбір мікрофона до гармонайзера з технічними подробицями. Чекати її? Ок, чекаю, інакше +1 до балабольства... |
electromuzik | 30 Серпня 2015, о 05:37 |
Користувач |
Але я так і не отримав відповіді на запитання про підбір мікрофона до гармонайзера з технічними подробицями. Дядько Хапко, а скажіть будь - ласка вокаліст купує мікрофон виходячи тільки із вказаних параметрів, тобто на сліпо чи все ж таки пробуючи під апаратуру на звучання даного мікрофону під свій голос? Бек вокал, створений гармонайзером може мати хоч і не значний, електроннний відтінок а може бути дуже правдоподібним до натурального людського голосу, все залежить від мікрофону.І якщо без гармонайзера я можу співати на багатьох мікрофонах із свого арсеналу, то з гармонайзером удачно тільки на двох моделях. Мої колеги - музиканти, що користуються гармонайзером відмітили що на відміну від них у мене гармонайзер звучить дуже правдоподібно до натурального голосу. Дядько Хапко, моя вам порада, будьте по простіше і по скромніше.Багато хто з форумчан судячи по переписці бояться відкривати свої теми бо не хочуть чути ваших зарозумілих фраз та обсиронів.Ви ж придираєтеся буквально до всього і це не подобається не тільки одному мені! Не вже ви не розумієте що вам це тільки мінус! Є російська поговірка: будь по проще и люди к тебе потянутся.
|
la1la2buh3buh4 | 30 Серпня 2015, о 11:15 |
Користувач |
|
unclehaphap | 30 Серпня 2015, о 12:36 |
Користувач |
Мікрофон підбирається під голос - це зрозуміло і не обговорюється. Про підбір мікрофона під гармонайзер чує вперше, незважаючи на регулярне та активне читання тематичних форумів (у т. ч. закордонних). Тому припускаю, що то просто одиничний випадок в одиничного користувача, що є винятком, але який намагаються представити як правило. Я вважаю, що у таких випадках потрібно міняти гармонайзер, бо він тупо не виконує своєї основної функції. Так можна скотитися до підбору пульта під гармонайзер, підбору акустики під гармонайзер :) (Правило належності усіх ланок тракту до одного класу чи рівня, звісно, теж не обговорюється) .
Спасибі, але не скористаюсь.
Правильніше буде написати "красиво і вишукано сформульованих фраз з елементами гумору чи сатири", а з рештою погоджуюсь. Це добре, що у них є певна частка самокритичності. Вони зможуть ще раз переформулювати запитання або навіть у процесі запитання знайдуть відповідь. Це ж чудово! З іншого боку розумній і впевненій людині нема чого боятись. Зрештою, свою думку у дискусії треба вміти відстояти. Правда ж? Щодо частинних випадків, зокрема, початку цього топіку, то я не терпіти не можу, коли людина не знає елементарних основ письма: не поставити у кінці питального речення відповідний знак!
А в чому мінус? Я щось не помічаю. У мене достатьно нових цікавих контактів, набутих на цьому форумі, з багатьма конект IRL, з деким зараз навіть в одному зесполі, а теж колись почали знайомство з гострого обговорення :)
Див. попередні пункти. Я завжди готовий до спілкування з людьми, які теж до цього готові. А просто бути кльовим, закриваючи на все очі і всім лестячи, не вмію.
P. S. Можу надати тиждень вільного слова - можна писати, що завгодно, не буду коментувати. Самому цікаво, наскільки це допоможе :) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти