pete fedyshyn | 5 Вересня 2015, о 13:55 |
---|---|
![]() Користувач |
Поки я грівся на сонечку, тут стільки цікавого........ Бек вокал, створений гармонайзером може мати хоч і не значний, електроннний відтінок а може бути дуже правдоподібним до натурального людського голосу, все залежить від мікрофону Ну повна нісенітниця! І щоб це розуміти необовязково навіть знати, що таке гармонайзер, достатньо здорового глузду. Якщо в той самий мікрофон лідер-вокал звучить добре, а сигнал від того самого мікрофона "оброблений" гармонайзером звучить з "електронним відтінком", то "винен" мікрофон?
Геніально!!! Дядько Хапко, моя вам порада, будьте по простіше і по скромніше. Якщо для вас складно розуміти думки Д.Хапка, то кажіть "поясни простіше я не поняв", чому за всіх розписуватись? Багато хто з форумчан судячи по переписці бояться відкривати свої теми бо не хочуть чути ваших зарозумілих фраз та обсиронів
Ага, зашугав увесь форум своїм інтелектом!!!
А мені подобаються коментарі Д.Х. Коли нормально ставлять питання, то отримують нормальні відповіді. А якщо на питання неможливо коректно відповісти, і промовчати неможливо? Виручає гумор
|
electromuzik | 6 Вересня 2015, о 20:04 |
![]() Користувач |
Дуже розумно пишеш...pete fedyshyn в гармонайзер співаємо? Ні! То чого патякаєм? Грійся на сонечку! Один "вумний" уже відплив, тепер ставить свої комедії з " півтоном безвухим" на інших форумах, залишилось ще двоє...
|
pete fedyshyn | 7 Вересня 2015, о 16:50 |
![]() Користувач |
Дуже розумно пишеш Дякую за комплімент..... То чого патякаєм? Коли закінчуються аргументи, залишається тільки хамити.... Один "вумний" уже відплив, тепер ставить свої комедії з " півтоном безвухим" на інших форумах, залишилось ще двоє...
Не любиш розумних? Не подобається, що ти не самий "вумний"? Життя жорстока штука!
|
serhijow | 7 Вересня 2015, о 21:14 |
![]() Користувач |
Хапко і pete fedyshyn -це тролі, які бігають по всіх темах і показують, що вони "тіпа" розумніші за всіх)))))))))))))) |
electromuzik | 7 Вересня 2015, о 23:09 |
![]() Користувач |
Хапко і pete fedyshyn -це тролі, які бігають по всіх темах і показують, що вони "тіпа" розумніші за всіх)))))))), Я думаю що буде правильно якщо вони обоє признають свою неадекватну поведінку в своєму лицемірстві, пихатості, зарозумілості і вибачаться перед всіма форумчанами. Проти народу не попреш і якщо прочитати скільки відгуків на форумі не в їхню користь то можна написати книжку...
|
pete fedyshyn | 9 Вересня 2015, о 15:54 |
![]() Користувач |
неадекватну поведінку в своєму лицемірстві, пихатості, зарозумілості Ще які епітети вам відомі? Чи слово заскладне і свідчить про мою пихатість? Якщо люди пишуть дурниці, то я буду казати: пишете дурнуці, як у випадку зі "спеціальним мікрофоном для гармонайзерів". Бо то повна дурниця, яка видається за істину, а хто не згоден, то він пихатий троль? |
Gocan | 9 Вересня 2015, о 22:46 |
![]() Користувач |
Була в мене колись вчитель алгебри і геометрії, скільки народу в класі її не любило... Показувала, що вона розумніша за всіх, щей нас пробувала вчити. Вибачте мене, Ганна Федорівна...Через 20 років почало доходити, що є люди розумні і від них треба вчитися. Незалежно в які формі вони доносять до тебе інформацію. Навіть якщо це стьоб. Забрати звідси таких людей як pete fedyshyn чи Хапко і на цім сайті читати небуде кого serhijowХапко і pete fedyshyn -це тролі, які бігають по всіх темах і показують, що вони "тіпа" розумніші за всіх)))))))))))))) serhijow У Вас шановний з повідомлень на форумі тільки запитання. Нестане тих "тіпа" розумніші за всіх))) куда стукати будемо, в "нєізвєсность"? |
Gocan | 9 Вересня 2015, о 22:53 |
![]() Користувач |
Вибачаюся, що не по темі |
electromuzik | 9 Вересня 2015, о 23:25 |
![]() Користувач |
Одне запитання: чи є хоть одна корисна відкрита тема що висвітлив pete fedyshyn чи Хапко - жодної! |
ПІВТОН БЕЗВУХИЙ | 10 Вересня 2015, о 00:00 |
![]() Користувач |
Ну так в тебе найрозумніша відповідь про мікрофони. Розказав скілько ти відсосав мікрофонів, поки одному помогло і живо включив його в гармонайзер і здобув голос наближений до природнього..... Ну хто ще так може на цьому сайті |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти