Роби що ... | 14 Жовтня 2015, о 01:25 |
---|---|
Користувач |
Всіх з святом Покрови!!! УХ ТИ !!!!!!! Невже я почув голос з вище ??? Тепер вірю в це: стукайте - і вам відкриють..... Но тут малюється друге - після цього коли відкрили чи підуть якісь зміни та в якому напрямку ? А то в нас вже є гіркий досвід одного що казав: " Я почую кожного " ... Чути він може і чув але з цього нічого не робив - ЦЕ ЛІРИЧНИЙ ВІДСТУП. Тепер по темі:
2) Можна взнати хто конкретно з модераторів не добросовісно виконав свою роботу по тому чи іншому матеріалу ? (думаю що якийсь розподіл по роботі Є - не все ж робить одна і ця ж сама людина) 3) Чи наказується модератор, який допустив таку грубу помилку а саме - ДАВ ДОБРО НА ЗАВАНТАЖЕННЯ (+) ? Хочу також сказати по цьому: МОДЕРАТОР працює на вільних засадах і немає матеріальної зацікавленості - підмічено правильно (це темна сторона для користувачів сайту) але ВУХА є у всіх і коли ти чи хто другий став ним то дав добро на виконання простих правил сайту ( коли чогось не знається то консультується з колегами) і в них є право наглоту наказувати а не давати повід для заохочування та підтримування таких осіб. Зазадалегіть дякую та гарних днів всім !!! |
Богдан Іванишин | 14 Жовтня 2015, о 20:13 |
Адміністратор |
1) Скажіть, будь ласка, мені та користувачам скільки нараховується модераторів на даний час - Вам, від того що ви будете знати кількість, стане легше? - Сумніваюся. На якість роботи модерів це не вплине 2) Можна взнати хто конкретно з модераторів не добросовісно виконав свою роботу по тому чи іншому матеріалу - Дивіться пункт 1) 3) Чи наказується модератор, який допустив таку грубу помилку а саме - ДАВ ДОБРО НА ЗАВАНТАЖЕННЯ (+) ? - МОДЕРАТОР працює на вільних засадах і немає матеріальної зацікавленості - або пункт 1) Хочете запропонувати свої послуги - вперед! До адміна він вирішить. А ми Вас підтримаємо! |
Вадим Тулейбич | 15 Жовтня 2015, о 02:37 |
Користувач |
. |
Роби що ... | 15 Жовтня 2015, о 02:37 |
Користувач |
Бедзю Іванишин:
Тепер про "Є один момент! Вона поставила "Галочку" як "Альтернативний запис" ... Тобто в цьому класифікується як пісні народів світу або інструменталки" - ось моя конкретна пропозиція Пункт "альтернативний запис" видалити повністю !!!!!!! |
Богдан Іванишин | 15 Жовтня 2015, о 03:37 |
Адміністратор |
Не модератори приймають рішення про "Альтернативи" - є Адмін. Він вирішує все оскільки він є власником даного порталу! Я також проти цього! Стосовно цього А легше чи ні це користовачі будуть вирішувати самі для себе - перетворення полеміки в "словесний понос", не бачу змісту далі сперечатися - це не у Вашу адресу - абстракція... П.С - те про що я з Вами писав у "приваті" не обовязково виставляти на гілку форума! |
Роби що ... | 15 Жовтня 2015, о 13:00 |
Користувач |
Так що шановні користовачі сайту дальше не переживайте за цю тему та за багато інших які просто " загнивають " а то і зовсім пропали - змін ніяких не буде і не планується тому що модератори нічого не вирішують .... Получається що нам гарно кажуть: "ось Вам" і бувайте здорові..... |
Богдан Іванишин | 16 Жовтня 2015, о 05:56 |
Адміністратор |
Так що шановні користовачі сайту дальше не переживайте за цю тему та за багато інших які просто " загнивають " а то і зовсім пропали - змін ніяких не буде і не планується тому що модератори нічого не вирішують .... Vasia Dacen - Вам подобаєтся стирати букви на клавіатурі??? Ви уважно прочитали мій пост? |
Роби що ... | 16 Жовтня 2015, о 07:45 |
Користувач |
Бачу, шановний Бедзю Іванишин, Ви не розумієте, чи не хочете розуміти, чи прикидуєтесь що не розумієте ? За мої букви на клавіатурі не переживайте - струться то другі наклею..... Думайте собі що хочете а відповідь я Вашу побачив і дальше буду чекати на дописи користувачів а не Ваші ......... І від Вас я нічого очікувати не буду тому що Ви модератор і рішення не приймаєте, Є Адмін.....
|
Богдан Іванишин | 16 Жовтня 2015, о 14:37 |
Адміністратор |
Ну Нарешті. |
Роби що ... | 17 Жовтня 2015, о 00:27 |
Користувач |
Бачите, колеги, як наші модератори радуються коли їх перестають є... (ну тут ви догадались що перестають) та зразу відчувають себе на третьому небі - ангели..... ... Саме головне що нічого толкового не відписано бо рішення і так не буде, все скинуто на адміна: - моя хата з краю і мастіть собі голову самі... Ну тут і більше нема що говорити з такою людиною...... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти