nachtigall_ua | 17 Жовтня 2015, о 01:16 |
---|---|
Користувач |
Vasia Dacen, Ну вам же дали чітку і ясну відповідь, що все стало за Адміном, що тут ж не ясного... Може йому, Адміну, цей сайт вже не пре, може у нього їх з десяток і не до цього саме тепер... хто зна... А може (на всьо забити і наблюдать як то всьо перетворюється на бардак) то такий особий стиль адміністрування... Власність то таке, хочу їм, а хочу надкушу та викину хай гниє... Та тут взагалі потрібна повна перемодерація та видалення маси закинутих на недіючих тем, гілок, фанер різного непотрібу та коментарського бруду... Та що казати...пічялька...повна... А шкода, тут у багатьох уже зьявилось багато друзів. |
Kalina Ua | 17 Жовтня 2015, о 02:08 |
Користувач |
виходить що для того щоб видалити плюс - чи матюки і тд,то це має вирішувати адмін ? Розсмішив мене попередній коментар :) ( для того тут і модератори щоб цей бардак чистити ). |
Роби що ... | 17 Жовтня 2015, о 09:41 |
Користувач |
Прекрасно Вас розумію колеги та прочитайте що мені відписав модератор по рішенню і самі подивіться що твориться на сайті: |
Вадим Тулейбич | 18 Жовтня 2015, о 23:21 |
Користувач |
А я не розумію одного!!! Якщо перекласти пісню на український текст то вона що вже українська пісня????????? Виходить , що сильні тут патріоти та шанувальники укр.пісні все рівно не можуть без сепаратиського коріння (тоб то музики чи мелодії) ??????? Нах------ра той самий ІГОР 70 перекладає тексти коли все останнє не українське ????????? От для таких речей потрібен модератор, щоб слідкував за цим і приймав адекватні міри. Тай взагалі кожен модератор має відповідати за щось конкретне а не мати роль активного мікшера де все на кучі а толку ніякого.!!! А що до теми, то від цих працівників взагалі нех....р чекати. Для них на початку це було цікаво, а тепер як стара іграшка біля якої проходять мимо і не помічають . |
Роби що ... | 19 Жовтня 2015, о 01:33 |
Користувач |
Чітко підмічено та гарно сказано !!!!!! |
SHARIK | 19 Жовтня 2015, о 05:36 |
Модератор |
Vasia Dacen. Ваші пропозиції зрозумілі. Всі хочуть прогресу для сайту, і Ви всі проблеми піднімає ПРАВИЛЬНО. В мене питання до Вас, Ви пробували спілкуватись тет-а тет з п. Р. Метельським, чи Ви вважаєте що спілкування відкритою критикою на форумі, без конктретних пропозицій то є правильне рішення. Я знаю що перед виборами "бігати з вилами по ВР" то є модно. Але мені здається що не на цьому ресурсі. Не думайте, я не маю нічого спільного до п. Метельського, не захищаю його інтереси. Vasia Dacen п. Р. Метельський є як засновником так і фінансистом сайту. І я не впевнений, що окрім реклами розміщеної на сайті, щось ще приносить прибуток. Та й я не маю морального права робити прибуткові розрахунки п. Метельського, але при такому відношені до АДМІНІСТРАТОРА сайту його легше закрити. Перше конструктивне рішення, яке би принесло трохи спокою на сайті і зменшило закачку "сміття"- видалити РЕЙТИНГ, для початку.... З повагою до ВСІХ... |
Роби що ... | 19 Жовтня 2015, о 06:56 |
Користувач |
SHARIK. З Романом не бачився вже давно так, як переїхав з Львова в друге місце проживання та рідко зараз буваю у м.Львові... А якщо і буваю то тільки по робочих обставинах і повірте - час розписаний чуть не по хвилинах. Якщо і є трохи то стараюсь поспілкуватись з дітьми та внуками.
1) побільшити кількість людей які хочуть і можуть контролювати завантаження - тобто модераторів;
А краще нехай модератори почитають тему " Пропоную змінити чи доповнити ", зроблено самим адміном, та теми подібні їй - там все гарно люди пишуть та пропонують. З повагою до Вас та до всіх користувачів. |
Роби що ... | 19 Жовтня 2015, о 11:38 |
Користувач |
Трошки не по темі і не сюди. В приватному повідомленні я Вам написав що і як.
В 23.00 год. 19.10.2015р. відкрив сайт - зразу побачив роботу модераторів: два одинакових мінуса тільки в одному дописане слово тебе а в другому дорізаний приспів з вокалом і дальше (я б це беком не назвав, скоріше пів плюса )... З повагою до користувачів. |
Богдан Іванишин | 19 Жовтня 2015, о 14:46 |
Адміністратор |
Vasia Dacen Смію Вам нагадати, Ви кажете переїхали у друге місто і не маєте змоги поговрити з Романом Метельським, так скажу Вам що з других міст працює той самий оператор мобільного звязку що і у Львові, кажуть якщо набрати номр і подзвонити - помагає... Реально Ваші пости нагадуть скиглення і стогін - подзвоніть запропонуйте свої послуги або викладіть свою точку зору згідно проблематики яка Вас обурює! ПС. про стирання букв на клавіатурі - В силі! Дзвінок дієвіший. Маєте вільний час на 2-5 годин - Вперед! Займіться волонтерством, у Мене приміром зараз немає того часу останніх 2 місяція сплю по 5 - 6 годин на добу. |
Роби що ... | 19 Жовтня 2015, о 14:54 |
Користувач |
Бедзю Іванишин Читайте мій пост за 15 число про вислів і не пхайте свого носа як базарна баба до спілкування між старшими !!! До Вас, шановний, ніхто не звертався .... Коли зададуть Вам питання то будете відповідати а на даний час я не з модераторами спілкуюсь а з користувачем форуму. Правил я не порушую так як Ви і Ваша тут допомога мені не потрібна.... А по тел. можете пожалітись, поплакатись і понити адміну... Прошу модератора мені тут не відписувати - цю просьбу хоть виконайте Зповагою до всіх. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти