Serjoga | 14 Грудня 2015, о 00:46 |
---|---|
Користувач |
доброго дня хто чув такі колонки підкажіть різницю що краще буде з сабами і без сабів.дякую. |
pete fedyshyn | 14 Грудня 2015, о 02:13 |
Користувач |
Краще буде RCF art 325 |
pete fedyshyn | 14 Грудня 2015, о 02:14 |
Користувач |
а саб все одно треба |
Serjoga | 14 Грудня 2015, о 06:44 |
Користувач |
саби э треба топи незнаю що вибрати.хотів войси бо знаю як вони грають а радят rcf но їх не чув і нема де послухати. |
Zh_serhij | 14 Грудня 2015, о 09:12 |
Користувач |
1) ніколи не вибирайте звук на форумі... 2)мій голос за RCF art 315, оскільки ZX4 мені не подобаються.... А RCF art 325 - агресивні, розбалансовані, без саба буде не то....імхо. |
Serjoga | 14 Грудня 2015, о 14:04 |
Користувач |
дякую. для себе зрозумів що треба сідати в машину і їхати слухати rcf а там побачу і почую. |
pete fedyshyn | 15 Грудня 2015, о 08:08 |
Користувач |
А RCF art 325 - агресивні, розбалансовані Дивне твердження. Взагалі враження про звучання залежить, від уяви про те, як має звучати. У всіх практично акустичних систем формату 15"+1", є спільна хвороба, провал на 1000Гц. Клубняк запускати нормально, а для вокалу поганенько. Акустика з більшим драйвером краще відпрацьовує середньочастотний діапазон. P.S. У топових моделях практично у всіх виробників стоять великоформатні драйвери. |
bodja bear | 15 Грудня 2015, о 09:10 |
Користувач |
Піт Федишин, а памятаєте, ті часи коли працювали здебільшого на Луганських головах плюс твітер о там провал був!!!!!!!!!!!! В мене ше валяється подібний девайс....іноді дууууже рідко, на ньому репетирую, пів години і хриплю як паровоз))))))) Там проблема не тільки з вокалом...гітари,піано органи, там також н в дупі....Але є такі артисти яким то в кайф. |
pete fedyshyn | 15 Грудня 2015, о 10:32 |
Користувач |
Ми колись у 1989, з колєгою за динаміками літали в Естонію, вже не памятаю, шо то були за динаміки, я тоді про то ніц не знав, але то були дуже круті, коштували по 850 рублів за 1шт. Авіабілет до Талліна тоді коштував 29 рублів. Веселі часи були, і ми молоді...... |
Zh_serhij | 16 Грудня 2015, о 08:55 |
Користувач |
Дивне твердження. Взагалі враження про звучання залежить, від уяви про те, як має звучати. У всіх практично акустичних систем формату 15"+1", є спільна хвороба, провал на 1000Гц. Клубняк запускати нормально, а для вокалу поганенько. Акустика з більшим драйвером краще відпрацьовує середньочастотний діапазон. P.S. У топових моделях практично у всіх виробників стоять великоформатні драйвери. Я для себе висновики зробив давно, на халтури (в серед. по 100 людей) тільки драйвер 1... Хто хоче працювати на драйвері 2 - працюйте, я не проти. Пробуйте збалансувати звук в наших залах - гудящих і свистящих. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти