Микола | 11 Грудня 2016, о 15:39 |
---|---|
Користувач |
Пане ,воно тобі тре - маєш вже (навіть!!!) палочки ото сє і бав. Ну, а доростеш до конкретно , ласкаво просимо ,приїзжай зі своєю крутізною - сравнім. І чужі криві тези троха порівняєм |
Богдан Іванишин | 11 Грудня 2016, о 16:10 |
Адміністратор |
1600$ !!!) - зараз за такі гроші можна знайти комплект ЕV чи DYNACORD з сабами і підсиленням ще й вище класом . А ну знайдіть )))) Хи-хи... З нетерпінням чекаю Лінків ))) |
Микола | 11 Грудня 2016, о 16:30 |
Користувач |
Продавайте собі на здоровя за 1600$ пару шпаківень (ну влетіли хлопці , ну то шо вже ) ,але так сє стало жи bodja bear (по запросу) вже в друзяках - то можна, з вашого дозволу тУ на хворумі , шось йому троха сказати жи би і він через тиждень не продавав ваші делайти.
|
Микола | 11 Грудня 2016, о 16:46 |
Користувач |
З нетерпінням чекаю Лінків ))) ноги в руки , делайти свої під піхву(для сравнєнія) - предоставлю не один, а зо три лінки наживо прям цілими кумплектами може тоді і буде Хи-хи... нєрвноє дитячі провокації тіпа " а шо маєш" - нє канают ( спочатку ,щоб розмовляти на одній мові, з грубшого троха ознайомтеся в гУгелі шо то таке EAW ,MARTIN ,D&B audiotechnik , DURAN , AXIS... і прочий старий хлам), Для нормальних хлопІв тУ є мій тєлЄфон . Нє-є , ну прочитати вголос на ютубі PDF-ку D-12A - це конєшно круто
|
bodja bear | 12 Грудня 2016, о 01:19 |
Користувач |
А ти знаєш скільки років серії делайт Ну то швидше плюс чим мінус,що акустика стільки років популярна..)))) а для цього є свої вуха О тут ІМХО...трудна справа...чесно кажучи не впевнений що знаю таких спеців яких би не можна було наї...ти...))) А знаю я їх достатньо...)))
якщо не секрет поділись шото є Войс QRx ,РЦФ трьошка,серій здається ТТ модель конкретно не памятаю,то те що чув в роботі, колись ходив під враженням від VRX але то давно було..тепер би ще мусиів слухати bodja bear (по запросу) вже в друзяках - то можна, з вашого дозволу тУ на хворумі , шось йому троха сказати жи би і він через тиждень не продавав ваші делайти. В мене в друзях, в соц мережах,дуже багато , хороших музикантів і колективів,які мені до вподоби,таким чином я стежу за їхньою творчістю і тенденціями розвитку,хобі в мене таке...)))) і ні з ким з хлопців я особисто не знайомий і жодного спілкування не веду.... А шось мені троха говорити...ніц не дась,маю такий характер жи сам приймаю рішення виключно операючись на свої помисли , відчуття і смак,єдине що можу потребувани то допомоги восуненні технічних неполадок...технік з мене гівняний...ненавиджу паяльники і все таке....)))
|
Микола | 12 Грудня 2016, о 03:07 |
Користувач |
Чому обовязково брати делайти свої під піхву (для сравнєнія) - а це щоб не включав потім " задню" і не прийшлось робити граматичний розбір слова " срав- нє-ні-я". |
Микола | 12 Грудня 2016, о 03:59 |
Користувач |
За шо і мова слухаєш , дивишся на стан ,а для очищення сумління береш з собою чувачка який зможе підтвердити оригінальність комплектації чи просто засікти (якщо був таковий) візит до колдуна. ТТ-ешки не оправдано дорого , QRX (RX) вполнє рєшаємо щоб не бути заангажованим зразу відмежовуюсь, но можу показати пальцем хто має і заікавсє жи буде продавав ... правда є маленька підозра шо над драйверами могли колдували , але і то рєшаємо в Львові є Alexs2 і має новесенькі за недорого EV DH-7. От тобі і мрія - ше й дешевше за D-12A і будь вони хоч трижди активні( D-12/3)...Бодя поняв-поняв ... навесну... "кожен рік (ключове слово) він чекав з нетерпінням весни ... Але не стільки того світу , що в вікні (QRX,TT...), до речі пан Бедзю Іванишин в ютубі дійсно розсмішив ,прямо 95-й квартал, видавши "дінакорд вершина колонкостроітєльного ісскусства" P.s.буква "С" там і там на всякий випадок ...а вдгуг проснеться великий знаток граматики ,та і шо там говорити, і всієї світової літератури і гапаратури , нєзабвєнний ... ну...ну... правильно - пан Ю...просим!!! ...просим !!! |
Микола | 12 Грудня 2016, о 05:12 |
Користувач |
Навіть на перший погляд виникає питанє чому такі файні і майже нові продают ...напримир ,хлопці перейшли чи просто пошпацирували в Брюховичі в кобак, а там размєр і ше й висота (кажу як брюховицкий зять).От і починають вони (Делайти D12A) ,так як є активні, кліпати і ,вибачте, чого доброго ще й пукати .Можна конєшно зібрати всю свою жилізну волю в кулак , втикнути палець в 129 дИцибел ,сказати собі "нада" , розслабитись і получати удоволюсвіє. ... а ше можна перед тим трохи порозганяти стоячі волни в залі ... где-то так , як кажуть тут "продвінуті" хлопаки. пан Бедзю Іванишин думаю не образиться на трошки реклями https://www.youtube.com/watch?v=Gqrl-QX_xqQ але файно |
bodja bear | 12 Грудня 2016, о 05:29 |
Користувач |
Але не стільки того світу , що в вікн Тут погоджусь...грав з живим колективом на МагаМД2534 + суби самокльоп ,тоже маги...і все гралось, строїлось і навіть можна було слухати...Не ТТ-шки але від раку вуха ніхто не вмер.. І то не тілько ТТ-ешки неоправдано дорого ,а все музичне барахло,неоправдано дорого,кусок фанери ,трошка желіза,дроту і картон, а як то все скласти до купи ,плати за штуку тисячу долярів...питання за що???
"кожен рік (ключове слово) він чекав з нетерпінням весни ... До чого мова???а собствєнно що кого гребе...роблю те ще ще мені хочеться і на що главбух санкцію дає...))) треба мені буде Войс куплю войс, не схочу куплю Маг ,хоть патіфон довоєнний.. наразі мені нічого нетреба...і не факт що треба буде....є А при виборі апаратури усератільський звук ,фактор не ключовий ІМХО. я б ще звернув увагу,на те чи воно мені все в машину влізеться,як швидко продасться, і купа всього...
|
bodja bear | 12 Грудня 2016, о 05:34 |
Користувач |
правда є маленька підозра шо над драйверами могли колдували Во во,а я про що)))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти