Микола | 12 Грудня 2016, о 06:36 |
---|---|
Користувач |
Во во,а я про що та ні про що
|
bodja bear | 12 Грудня 2016, о 08:45 |
Користувач |
та ні про що Е нє тут треба розтлумачити....))))от дивися,так є майстри які глянуть на драйвер і скажуть що він польоний...але більшість онних і самі приторговують )))...і тут 99,99% шо ті майстри конкурента будуть топити,жиб втюхати свій товар, а на вухо при" бєглому" прослуховуванні , будьякий звукач ,з найширшим досвідом, гарантії не дасть...Розкрутити "ящик" щоб збадати також далеко не завжди можливість є... От тобі і мрія - ше й дешевше за D-12 Слухай якщо є чуваки які QRx продають дешевше D 12 ?то може є чуваки які продають D12 по ціні берінжера,я б тоді його собі купив навіть якщо він мені і не потрібен )))))) а що все ж логічно....) П.С.Хлопаки не сваріться.....всюди можна знайти за і проти...кожен вибирає своє...на базарі два дурних ,один продає другий купує...)))))
|
Микола | 12 Грудня 2016, о 08:58 |
Користувач |
П.С.Хлопаки не сваріться ти с ким ще там розмовляєш ? хто там свариться ? ти де ...на двори вже темно
то може є чуваки які продають D12 по ціні берінжера,я б тоді його собі купив ...а що все ж логічно... логіка говорить про інше; а на-весні , а навесні... ну і так дальше просто на "ля-ля"
|
pete fedyshyn | 12 Грудня 2016, о 09:16 |
Користувач |
Але це все вчисту нівелює ціна (1600$ !!!) - зараз за такі гроші можна знайти комплект ЕV чи DYNACORD з сабами і підсиленням ще й вище класом technik, Скажіть де є, я куплю!!! |
Микола | 12 Грудня 2016, о 09:25 |
Користувач |
Петро ,так вас звати ? Для нормальних хлопІв тУ є мій тєлЄфон ... у вас мав би бути.
|
bodja bear | 12 Грудня 2016, о 09:37 |
Користувач |
а на-весні , а навесні... ну і так дальше просто на "ля-ля" Щось ти Технік якийсь обіжений на всіх...мама сісю в дитинстві шкодувала чи що??? ))) Що ти так до тої весни вчепився,ну нетреба мені зарас апаратури ніякої ваабшє,та і бабла но той мотлох нема,ну той що???....я що щось обіцяв в тебе купити і не купив ? ну да ,тут каюсь,я часом так роблю ,як знаходжу для себе варіант кращий,приношу свої вибачення .Було-б цікаво дізнатись як тебе насправді звати? може тоді згадаю що я тобі налялякав...))) ти с ким ще там розмовляєш ? хто там свариться ? Я ж образно,мужчіна ,розуміти ж треба.. ))) чи женщіна...))) ти де ...на двори вже темно важий Та шо там важєй, так хворію ,вже, + в відпустці , інакше би тут хєрньою з тобою не займався...знаєш, пів року був в польщі, на форум фактично не заходив,а то щось засмоктало...))) І нафіга???))) |
Богдан Іванишин | 12 Грудня 2016, о 14:11 |
Адміністратор |
Дякую technik За рекламу! ))) Мені перегляди на Ютубуви не помішают )) А по темі - то з Вами явно не по дорозі )))) Як можна бути таким неадекватним, Ви ж не знаєте причини по якій я продаю ))) І до чого тут шпацер ? Психіатру покажіться... |
Микола | 12 Грудня 2016, о 15:32 |
Користувач |
Ви ж не знаєте причини по якій я продаю ))) і не хочу знати чого продаєте і куда з ними шпацеруєте - мова за невідповідність ціни на таке б.у. добро та ще й в такий нелегкий час. А якого милого ви розмістили свою ссилку на ютубі ? шоб всі хвалили ваші пищики ... висунувся публічно так приймай оцінку людей ,які на відміну від вас знаюь всю лінійку делайтів, верілайтів, альфи і десятка інших серій дінакорда ... і не по ютубі чи гуглі . І хто вам сказав , що Dynacord стоїть у руля світового кольонкостроєнія ??? Ще й так безапеляційно со знанієм дєла заявити це в ютубі на весь світ ... то є повне профанство . На рахунок адекватності - психічно здорова людина навряд чи викине за дві б.у шпаківні 1600 $, щоб потім через тиждень-другий пробувати комусь їх недолуго впарити . Ого-го пане , крім того шо ви спєц в гапаратурі то ше й троха дохтір |
bodja bear | 13 Грудня 2016, о 13:48 |
Користувач |
що Dynacord стоїть у руля світовог У руля стоїть той в кого баблоси....А в кого зарас баблоси?Хто купує всі імениті бренди як сємкі ,оптом..? І правельна відповідь ..Так...!!!! Вухатий Звукожер кітаїстично-німецькістичного мєстожитєльства,і Ульріх тато його...))) Приз і Бурні овації в студію...))) Виходить Бехєрррінжер у руля))))) Доречі в Києві на хрещатику ,біля ринку ,як він там ,де свіжі овочі продають...є магазин муз. інструментів,від оф. дилера ,різних брендів,теж забув як називається, так от там в підвалі ,стояв комплет від Турбосаунд, ай як він мені тоді сподобався ,Зарас, кажуть після того як туди свої руки "китайський німець" запхав...не та вже турбіна...незнаю... Буду в польщі, по святах,буду мав нагоду послухати, то поділюсь враженнями... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти