Вадим | 20 Грудня 2016, о 00:00 |
---|---|
Користувач |
Шановнi колеги! Що можете сказати взагалi про такi девайси (пiдсилювачi)? Дякую! |
bodja bear | 20 Грудня 2016, о 14:56 |
Користувач |
Є два варіанти; 1) фірмовий ,оригінал, американець і цим впринципі все сказано))) 2) Наш український 2sc донедавна вироблявся у Львові майстром Василем Котченком ,дуже хороші ,а головне надійні і недорогі підсилювачі , співвідношення ціна- якість чи не найкраще в Україні, На даний момент виробницство цих підсилювачів переїхало в Житомир ,до іншого майстра,пан Василь передав технологію у звязку з завершенням карєри...Маю надію якість залишиться незмінною ,житомирських ще в руках не тримав... |
Вадим | 21 Грудня 2016, о 06:03 |
Користувач |
Дякую пане Богдану! |
Микола | 21 Грудня 2016, о 09:33 |
Користувач |
Є два варіанти Не правда є ще третій виробництва CHINA перевірений десятком літ в великому прокаті і мєлких халтурах . |
Zh_serhij | 21 Грудня 2016, о 12:56 |
Користувач |
І 4-й був - Житомирський QSC |
bodja bear | 21 Грудня 2016, о 15:02 |
Користувач |
CHINA перевірений десятком За них забув...))) колега ніби має китайця,.....нічого поганого про нього не скажу, теж надійний ....
І 4-й був - Житомирський QSC
Я ж про це написав...))))
|
Zh_serhij | 21 Грудня 2016, о 15:32 |
Користувач |
Я ж про це написав...)))) Зовсім не про це Ви писали, а просто не орієнтуєтесь. Були від Василя і були Житомирські EVM з наклейкою QSC. |
bodja bear | 21 Грудня 2016, о 16:58 |
Користувач |
а просто не орієнтуєтесь Ну значить не орієнтуюсь....приношу свої вибачення...EVM в руках не тримав, нічого ,крім акустики ...говорив за те що знаю.....Про EVM я взагалі думав що то Пітерська фірма...викидень електровойса...)))) Завжди є чому повчитись....Та я собствєнно ніколи на істину в останній інстанції і не претендував....))))) П.С. Панове не викайте мені ....ненавиджу це....))) |
pete fedyshyn | 22 Грудня 2016, о 13:48 |
Користувач |
1) фірмовий ,оригінал, американець і цим впринципі все сказано))) Та не зовсім все сказано. Як і у більшості виробників у них є високого класу підсилювачі, а є ширпотреб. |
Ярослав Васьків | 22 Грудня 2016, о 14:57 |
Користувач |
Ще Василь передав виробництво в Росію, є і такий варіант |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти