Вадим | 22 Грудня 2016, о 18:16 |
---|---|
Користувач |
Цiкава доля у пiдсилювача! Якби прийшлося придбати, то вже й не знаю як би то виглядало! Я так зрозумiв, що можливо наткнутися на пiдробку? Чи навiть не знаю як правильно сказати, Василь, Житомир,Китай, Рассея...вже запутався. |
bodja bear | 22 Грудня 2016, о 19:18 |
Користувач |
Правельніше сказати копію...і дуже непогану копію....Через мене пройшло їх чотири штуки...жодних нарікань....за ті гроші кращого ,незнаю чи вдасться найти...хіба дуже дуже Б/У |
Вадим | 22 Грудня 2016, о 20:15 |
Користувач |
Тобто пiдсилювачi Qsc вважати ДОБРОТНИМИ ? Бо я зрозумiв так. Дякую щиро шановнi! |
bodja bear | 22 Грудня 2016, о 21:29 |
Користувач |
Так....100% Добротним.... |
yackiv | 23 Грудня 2016, о 13:20 |
Користувач |
Не знаю як підсилювачі від Василя. Але читав сервісну статистику що QSC рідше ламаються в порівнянні з Краунами. Тобто займають 1 місце по надійності. Але це десь на форумі американському було. А найбільше попадають в ремонт Берінгер і Півей. |
Buno | 18 Січня 2017, о 13:58 |
Користувач |
може хто знає де можна придбати регулятор гучності до qsc?Саму верхню частину |
Senyutovych | 18 Січня 2017, о 22:22 |
Користувач |
Я так зрозумiв, що можливо наткнутися на пiдробку? Чи навiть не знаю як правильно сказати, Василь, Житомир,Китай, Рассея...вже запутався.
|
Senyutovych | 18 Січня 2017, о 22:28 |
Користувач |
може хто знає де можна придбати регулятор гучності до qsc? Саму верхню частину
http://www.fullcompass.com/brand/QSC_QSC/Replacement-Service-Parts.html?page=2&query=&categoryOrder=Bestselling&view=&ipp=24
Можу тут купити правда доставка дорого обійдеться |
andriy1984 | 18 Січня 2018, о 13:02 |
Користувач |
Чув таке що у Василя у Львові вони були набагато кращі ніж зарас у Житомирі, тому мені радили шукати б/у той що колись робився у Василя!!! |
Jd | 18 Січня 2018, о 15:08 |
Користувач |
Напевно наоборот теперішні кращі .Взяли місяць назад дуже задоволені.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти