stepanmelnuk | 17 Лютого 2017, о 11:33 |
---|---|
Користувач |
Привіт усім учасникам форуму, хто мав можливість користуватися, або хто , що може сказати про дану модель пульта???Як він по відношенні, наприклад до Soundcraft ui12? |
Сергій | 17 Лютого 2017, о 17:19 |
Користувач |
Працюю на XR12 з травня 2016р., поки що задаволений (ніразу не підвів). З Soundcraft UI не доводилось працювати, але коли купував пульт ,теж мучили думки на тему "що вибрати ". |
Павло Рогач | 20 Лютого 2017, о 10:50 |
Користувач |
Якщо по рівнювати ІКС ейр і УІ .... то краще не порівнювати. Починаємо з звуку і закінчуємо управлінням. Мав змогу послухати і покрутити УІ і зараз працюю на Ейрі. Ейр на перший погляд (якщо увімкнути після ЯМАХ) звучить , але не вистачає повітря в звуці, але за рахунок плагінів цього можна досить легко добитись, до того ж Х ейр 18 це по звуку той самий Х32 лиш в іншій оболонці з певними нюансами, але з передпідсилювачами Майдас. Х12 наскільки я знаю підтримую все те ж але майдаса там вже немає, на жаль ))) вкрали.
|
stepanmelnuk | 20 Лютого 2017, о 18:49 |
Користувач |
Зрозуміло, дякую Павло Рогач за змістовний комент;) А якщо порівняти по -звучанні з фірмовими аналоговими пультами, наприклад з Саундкрафт чи Аленом?? І як що до ревера??
|
Микола | 21 Лютого 2017, о 03:14 |
Користувач |
Порівнювали behringer x18 "наголо" і з наворотами лоб в лоб з добрим аналогом . Якщо цікавить дзвони - поділюсь враженнями . Тут не хочеться писати , бо вже зає...ли глибоко завумні комЕнТи спеців широкого проХвілю. ТелЄфон в лічкє ...в повідомленнях.
|
stepanmelnuk | 21 Лютого 2017, о 08:14 |
Користувач |
Ок., обов"язково подзвоню;))Дякую... |
Сергій | 21 Лютого 2017, о 11:55 |
Користувач |
Я б теж подзвонив, бо багато є запитань... ,відповідей на які немає на форумах. Але stepanmelnuk запитував про пульт Behringer xr12 (ціна до 8000грн.), а ви йому про пульт Behringer x18 (ціна 18000-26000грн.) Шановний technik !!! якщо в Вас буває вільний час для спілкування на цю тему... то напишіть, ще мені, свій номер телефону. Буду дуже вдячний!!! |
stepanmelnuk | 21 Лютого 2017, о 18:37 |
Користувач |
Я в принципі думав, що 12-ий від 18-го відрізняється лише кількістю каналів, проте виявляється, що це не так))Доречі, а яку функцію виконують передпідсилювачі Майдас??
|
bodja bear | 22 Лютого 2017, о 16:35 |
Користувач |
Ось непожалів часу ,і знайшов визначення ,правда на московському нарєчію ,але то фігня,головне суть..)) Предусилитель для микрофона, он же предварительный усилитель, это такой вид усилителя, назначение которого — усиление слабого сигнала, до величины линейного уровня (порядка 0,5-1,5 вольт), то есть до приемлемой величины, при которой работают обычные усилители звуковой мощности. Входным источником акустических сигналов для предварительного усилителя обычно являются микрофоны, звукосниматели различных музыкальных инструментов. А чому саме Майдас , бо вони найкращі ,точніше одні з кращих ,Майдас це фірма яка робить дуже хороші і дуже дорогі пульти ,Берінджер купив цю фірму і в свої топові моделі впроваджує їхні технології ...Від "впровадження" берінжер помітно виходить вперед по якості, а от в якому напрямку пішов Майдас після "злиття" є сумніви......)))) |
stepanmelnuk | 23 Лютого 2017, о 08:26 |
Користувач |
Зрозуміло, дякую bodja bear |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти