Петро Сеник | 16 Травня 2017, о 19:04 |
---|---|
Користувач |
От тепер дуже цікаво - я так і не знайшов де можна змінити в налаштуваннях пошту, до якої прив"язаний аккаунт. Ну, шановні, які думки на цей рахунок? |
Юрій Гаврилюк | 16 Травня 2017, о 23:26 |
Користувач |
заборонити використання МП3 файлів
Відповідним указом ПЕтра Порошенка Всі кнопочникам инегайно освоювати музичні інструменти Поки другі підуть до муз закладів -ми будемо НЕПОГАНО ЗАРОБЛЯТИ 80 процентів людей напросто вилетить з обойми ЛАБУХІВ ДАВАЙТЕ ПІДРИМАЄМО ЦЕ РІШЕННЯ !!!!!!
|
Юрій Гаврилюк | 16 Травня 2017, о 23:35 |
Користувач |
ВИСИТЬ "ЯЙКО" ВИСИТЬ !!!! вже не будемо включати
|
Профіль деактивовано | 18 Травня 2017, о 17:35 |
Користувач |
Я ЗА заборону "мр3"!!! Тоді дійсно багато букіджеїв відсіється. |
pete fedyshyn | 19 Травня 2017, о 16:45 |
Користувач |
80 процентів людей напросто вилетить з обойми ЛАБУХІВ
|
Олександр Овчаренко | 20 Травня 2017, о 22:21 |
Користувач |
До чого тут МП3? Питання поставлене у першому пості є актуальним і не відкритим. ЯК ЗМІНИТИ ПОШТОВУ АДРЕСУ? Адміністрації сайту бажано звернути на це питання надзвичайну увагу. |
Роман Ремінський | 20 Травня 2017, о 22:56 |
Користувач |
А чому тільки 80? Я вважаю, що 99%, залишаться одиниці ну і кавер-гурти! В ютубі як подивитись, то майже всі під мінуса співають! Я думаю, що й ви невтримаєтесь! В людей дуже високі запити щодо якості музики ( недивно - міносовки то робляться в студіях, все підганяється і т.д.). А що зможе запропонувати більшість музикантів! Та нічого, бо практки гри давно немає (НЕКАЖУ ПРО ВСІХ, АЛЕ ПРО БІЛЬШІСТЬ), та й на чому грати! Навіть якщо, наприклад, грати на синтезаторі Корг пах4, щоб він прозвучав, треба добре над ним посидіти. А багато хто може дозолити собі такий синтезатор??? |
bodja bear | 21 Травня 2017, о 02:07 |
Користувач |
На тім же ПА 50 спокійно можна грати весілля,без зайвого стресу ,шось є в неті ,шось докупити і Газ....)))) головне бажання,кетрон СД теж не такий вже і дорогй, не проблема в інструменті, проблема в людях,в більшості знайомих фанерщиків ,доречі і так апарат досить нехілий стоїть,питання нащо??? якщо все ноут грає.... А заборона то правельно, війна сссука... А сторіночку можна нову створити тут,на украінськім ресурсі,не біда |
Kalina Ua | 21 Травня 2017, о 21:09 |
Користувач |
Петро Сеник акаунтів багато - про який конкретно йде мова ? Тай при чім тут мінусівки до блокування соц - мереж. |
Валерій Ігорович | 25 Травня 2017, о 10:03 |
Користувач |
По халтурах з 85 року. Прийшов час коли необхідність натискати на клавіші відпала. Набагато якісніше стало звучати під мінусовку. Багато хто з цього хизується покуплявши дорогих клавіш, але при цьому 99% використовує ту ж саму мінусовку. На більшості демо роликів весільних лабухів гурти обвішані дорогими гітарами і по дві, а то і по три клавіші вартісттю з автомобіль, а в кінцевому результаті та ж мінусовка. Виникає логічне питання : що на цьому сайті роблять ті хто хизується з мінусовок??????????????????????????????????????????????????????????????? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти