Роман Мозолюк | 20 Січня 2018, о 09:21 |
---|---|
Користувач |
Були різні халтури,надворі в сирість і в дощ...
|
la1la2buh3buh4 | 20 Січня 2018, о 10:48 |
Користувач |
"Були різні халтури, надворі в сирість і в дощ..." . Так такі халтури є майже у всіх. Але ж після халтури техніку потрібно обслужити. Видалити пил(наружний), вологу висушити, особливо мікрофони, і тримати обладнання в сухому, бажано теплому приміщенні... Це не важко, було-б бажання. Наприклад у мене це вже звичка. Спочатку дружина була не в захваті від збереження апарату в хаті, тепер уже звикла, навіть місце виділила, щоправда не саме почесне, для апаратури. Удачі... |
Senyutovych | 25 Січня 2018, о 15:11 |
Користувач |
Є багато людей які тримають апарат у холодному гаражі , то уявіть коли мікрофон з мокрою губкою залишають на морозі, то і катушки в динаміках позаклинюють і мікшери в всередині поржавіють не кажучи вже про фейдери. А особливо апарат боїться коли з морозу взяти зразу в тепле приміщення і включити. |
Stas007 | 25 Січня 2018, о 16:38 |
Користувач |
Доброго вечора ! маю на меті змінити свій Алесіс 12фх на щось новіше та краще..Маю два варіанти: Мікшер Mackie ProFX12v2 та пульт Allen Heath ZED12FX- і -не завжди щось новіще буває кращим. Ви хочете поміняти шило на мило. Вказані мікшери дуже бюджетний варіант. На Вашому місці я би поміняв на Roland VM-3100Pro, або Soudcraft Spirit Folio F1 14.2 тим більше М350 вже до нього маєте . По вокальній обробці вокалу Roland звичайно поза конкуренцією із всіх цих варіантів. |
la1la2buh3buh4 | 25 Січня 2018, о 18:34 |
Користувач |
Сам використовую Roland VM3100 в парі з TC VoiceLive Play. Звук подобається. В Роланді, на відміну від Алена, параметрична не лише середина, також має компресори на мікрофонних входах, обробку можна вмикати як дофейдеру, так і постфейдерну і т.д. і т.п. |
IWAN2015 | 25 Січня 2018, о 19:58 |
Користувач |
А ще трохи добавити $ і LX-7 шістнадцяти-канальний буде! З таким точно не встидно на люди вийти! |
Stas007 | 25 Січня 2018, о 21:43 |
Користувач |
Я ще розумію коли в епоху живих колективів працювали, то да 16 каналів було необхідною умовою, а зараз коли 1-2 вокаліста і два ноутбука з клавішами. QCS TouchMix-8 саме те, кинув за пазуху і пішов |
yackiv | 25 Січня 2018, о 22:44 |
Користувач |
Людина поставила конкретне запитання що вибрати з з двох, а ви починаєте втюхувати свої старі пульти. Roland VM-3100Pro, або Soudcraft Spirit Folio F1 14.2 |
Stas007 | 26 Січня 2018, о 00:53 |
Користувач |
Ви про що? Які свої? Тут нічого ніхто не продає і не втюхує. Виробники цього хламу втюхують и розказують казки про "беспрецедентное качество звука при работе" і "Обновлённый движок процессора". Вище люди вже писали що це бюджетний хлам який не буде довго працювати. Але я розумію що варіантів більше немає крім цих двох мікшерів.) Зарплату маркетологам треба вчасно виплачувати |
yackiv | 26 Січня 2018, о 23:32 |
Користувач |
Якщо не бюджет то звичайно можна вибирати MakieOnyx або Wizard Allen але більша половина музикантів працюють на мікшерах буджетного класу половина з них на дуже вже бюджетних титу берінжера, фоніка, вже не кажучи про китайські бренди. Але при нормальній експлуатації і Берінгер може прослужити більше ніж 10 років. Якщо говорити про MACKIE PROFX чи Allen & Heath ZED то на мій погляд досить нормальний варіант для бюджету , має хороше звучаннях є нормальний ревер і простий у використанні. як варіант ще би міг бути Соундкрафт з ревером.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти