Володимир Олексюк | 27 Січня 2018, о 16:30 |
---|---|
Користувач |
".... Allen & Heath ZED то на мій погляд досить нормальний варіант для бюджету ..." - дякую Якове,саме в принципі цим мікшером я і заінтересувався,саме 12 фх Ален.._небагато і не мало - сама мабуть "середина" . Ви вгадали !! - бо краєм ока я -таки дійсно заглядую ще на Саункрафт А який Ви пропонуєте ? |
Buno | 3 Лютого 2018, о 19:34 |
Користувач |
саункрафт фх 8
|
__Bond_ | 4 Лютого 2018, о 12:23 |
Користувач |
Доброго дня всім. Працюю другий рік в різних погодних умовах на Ален-хіт ZЕD 10 FХ + МРХ-500(для обробки вокалу). Купував його б/у. Взагалом йому більше 5 років. Нарікань нема, все працює.Раніше був Берінгер QX1204USB та Саундкрафт ЕFХ8, зупинився на Алені, все влаштовує - компактність, функціонал, якість. Головне за апаратом дивитись та дотримуватись правил експлуатаціЇ та зберігання. |
Володимир Олексюк | 14 Травня 2018, о 11:01 |
Користувач |
. |
Володимир Олексюк | 14 Травня 2018, о 11:04 |
Користувач |
__Bond_ ,скажи,будь-ласка, ти вихід з зовнішнього ревера кидаєш на стереопару чи на моноканалах розводиш по балансу ?Дякую. |
la1la2buh3buh4 | 14 Травня 2018, о 17:51 |
Користувач |
Вихід зовнішнього ревера краще кидати на стереопару. Розкидають на моноканали при нехваткі стереопар. Що-до цифри - даремно Ви такі категоричні. Знайомий взяв Ui12 - довольний як пара слонів... |
Володимир Олексюк | 14 Травня 2018, о 22:24 |
Користувач |
Дякую la1la2buh3buh4 - інтересне ваше ім.я)))) я , ніби на МАРС дзвоню))) |
la1la2buh3buh4 | 15 Травня 2018, о 09:14 |
Користувач |
Володимир Лад, два моїх профіля зі справжнім іменем та прізвищем заблокували через непорозуміння що-до єврейської музики... Адже польські, мадярські та інші муз. твори тут можна виставляти, а от "Хава Нагіла" "не українська музика"... Ось тому ми так і живемо... |
Володимир Олексюк | 15 Травня 2018, о 23:48 |
Користувач |
. |
la1la2buh3buh4 | 16 Травня 2018, о 09:03 |
Користувач |
У Винника є декілька україномовних танцювальних пісень, наприклад "Візьми мене в полон".... Найда також не погано йде в уманському регіоні... Танцюють. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти