Роман Ремінський | 7 Серпня 2018, о 13:34 |
---|---|
Користувач |
Що буде краще для співу під мінусовки на банкетах, весіллях, днях народження і т.д.
Якість звуку на першому місці, тиск - на другому (але враховувати треба), вага і компактність вітаються. Робота передбачається без сабу, тому колонки на 15 дюймових динаміках !!!
Варіанти в дереві: JBL SRX815P, Electro Voice ETX-15P, Yamaha DSR115, dB Technologies Sigma S 115, MAG NX 15, Park Audio T141-P Варіанти в пластику: Electro Voice ZXA5-90B, RCF ART 745-A Mk4, dB Technologies OPERA UNICA 15, RCF ART 735-A MK4 Ще варіант: Dynacord D 15-3 + наприклад з Dynacord PowerMate 600-3 Ваш варіант ... ??? |
pete fedyshyn | 7 Серпня 2018, о 15:53 |
Користувач |
RCF TT25A, RCF NX 45A
|
Bobelyavolodya | 7 Серпня 2018, о 15:53 |
Користувач |
Як на мене то в дереві JBL SRX815p буде з цих всіх вище перераховний самий кращий варіант , але це моя бачення , але для більших залів щоб була давка треба саби полюбому , якщо дивитиь в пластику то можна і RCF але зновж таки для великих залів треба саб , це особсто моя думка |
pete fedyshyn | 7 Серпня 2018, о 16:14 |
Користувач |
У вказаних вами варіантах насправді вартий уваги тільки JBL SRX815p, решту значно гірше |
pete fedyshyn | 7 Серпня 2018, о 16:16 |
Користувач |
По якості звучання беззаперечний лідер RCF TT |
Роман Ремінський | 7 Серпня 2018, о 17:08 |
Користувач |
|
Ivan2912 | 7 Серпня 2018, о 23:41 |
Користувач |
Подивіться в сторону фірм Montarbo та FBT. Це Італія і звучать дуже класно. Запихають за пазуху всі фірми які Ви перечислили. |
pete fedyshyn | 9 Серпня 2018, о 19:50 |
Користувач |
pete fedyshyn, чому у вас така думка щодо цих колонок, ви десь їх чули,порівнювали, чи можливо маєте в наявності, хотілося б детальніше Дещо було, дещо чув і порівнював (практично все крім ETX, але бачу на яких компонентах реалізована) Я ж не наполягаю, я так вважаю)) Подивіться в сторону фірм Montarbo та FBT. Це Італія і звучать дуже класно. Запихають за пазуху всі фірми які Ви перечислили А чим вони кращі? Не заперечую, цілком серйозні виробники. Але не кращі і не гірші за EV, RCF, JBL. У всіх є ширпотреб і серйозна акустика. Не фірму треба вибирати, а конкретну модель!
|
pete fedyshyn | 9 Серпня 2018, о 19:53 |
Користувач |
На RCF TT25A просто космічна ціна Як думаєте, чому? |
Ivan2912 | 9 Серпня 2018, о 22:32 |
Користувач |
Ну це треба почути, Я до прикладу мав і чув і Montarbo тай FBT. І різних моделей також, До того мав і Рцф і Електровойси,Дінакорд,Zeck і ще багато різних типів колонок, Повірте ці фірми звучать краще як що навіть і бюджетна серія. До прикладу Рцф тт-25 мене аж ніяк не вразив. Дуже завишена потужність але звучать не погано. Але то можна говорити так про любі колонки. Є плюси і мінуси. Людина назвала дуже багато різних фірм колонок. Ми тут собі обговорюєм але вибирати все одно прийдеться йому. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти