ZZ2000 | 12 Вересня 2012, о 19:48 |
---|---|
![]() Користувач |
Jurij Reipashi, А цікаво буде спостерігати яка реакція адмінів та модерів буде по виправленню на сайті вказаних нами проблем. :) Хотілося б щоб було все нормально як у людей... |
Роман Метельський | 12 Вересня 2012, о 19:57 |
![]() Засновник порталу |
Все буде, зараз маємо певні технічні труднощі, але незабаром чекайте нового пакету оновлень. |
ZZ2000 | 12 Вересня 2012, о 20:42 |
![]() Користувач |
З великою повагою до вас п.Романе, думаю що більшість наших користувачів будуть вам та модераторам щиро за то вдячні. І гордо будемо всіляко підтримувати статус саме УКРАЇНСЬКОГО сайту. Як і всі люди у своїх країнах. Успіхів!!! |
Путін&Вальцман- ПНХ | 21 Вересня 2012, о 22:41 |
![]() Користувач |
Також підтримую,та щиро вірю в майбутнє!!!(до пори,до часу) |
Юрій Рейпаші | 14 Жовтня 2012, о 17:38 |
![]() Користувач |
Цікаво було б знати,коли вже настане це майбутнє і взагалі чи настане,тому що вже повністю розчарувався у всьому,що відбувається в Україні. |
Yulianovich | 25 Жовтня 2012, о 21:39 |
![]() Користувач |
Чому нема можливості цитування на форумі?! Чому є нелімітована в часі можливість переписування і редагування повідомлень?! Такого чуда нема на жодних форумах. Про ці речі я вже неодноразово писав, але реакції адміну і модерів "0". |
Юрій Бульбах | 26 Жовтня 2012, о 11:49 |
![]() Модератор |
Ігор, відповім за модерів. Я також неодноразово писав, що повноваження модера (на більшості форумів і на цьому зокрема) - видаляти повідомлення і давати бан, що з цього ви хочете отримати від модера? Рішення приймаються виключно Адміністратором, який, до речі, нещодавно написав "незабаром чекайте нового пакету оновлень.". |
Yulianovich | 26 Жовтня 2012, о 17:43 |
![]() Користувач |
Дякую за відповідь, Юрку. Модератори до цих питань не мають відношення. Це точно. Форум таким "непричесаним" мабудь і залишиться. А шкода... |
Юрій Рейпаші | 18 Лютого 2013, о 15:39 |
![]() Користувач |
Я не маю можливості частіше заходити на сайт,а коли зайду,то дивуюся.Постом вище модератор скаржиться,що його повноваження- це видаляти повідомлення і давати бан,а всі інші рішення приймає виключно адміністратор.На мою думку модератор повинен сам приймати рішення,вступати в діалоги з користувачами,виправляти помилки,давати корисні поради,вирішувати спірні питання і т. п.Ось тут,наприклад,можна було б сказати щось http://www.minus.lviv.ua/minus/artist/%D0%94%D0%BB%D1%8F%20%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D1%96%D0%B2/rec/26888/?c=95733 А не видаляти мої коментарі і тим самим робити з мене якогось ідіота.Я ніколи не пишу нічого без підстав,або посилання,стараюся підсказати,хто є автор,або правильну назву.,а мої коментарі постійно зникають,або виправляються.Чому? Невже це комусь потрібно. Два рази я писав,що потрібно писати інструментальна,а не інтсрументальна.Звичайно мої коментарі зникли,а інтсрументальний розділ залишився.Правда Дядько Хапко попросив ще раз виправити .Не знаю чи подіє.Тому у мене зникає бажання знаходитися тут на сайті.Але я впевнений в одному,що обіцяні зміни мусять відбутися.інакше сайт залишиться,як пише вище Ігор Гарвас. |
Юрій Бульбах | 18 Лютого 2013, о 16:07 |
![]() Модератор |
Постом вище модератор скаржиться,що його повноваження- це видаляти повідомлення і давати бан,а всі інші рішення приймає виключно адміністратор. Можливо, з мого повідомлення не зрозуміла інтонація, то я поясню, я не скаржуся, а інформую про існуючий стан речей на форумах загалом і на нашому зокрема. На мою думку модератор повинен сам приймати рішення,вступати в діалоги з користувачами,виправляти помилки,давати корисні поради,вирішувати спірні питання і т. п. Саме це модератори і роблять. Попередній пост був про те, що поза межами компетенції модераторів є змінення функціоналу сайту вцілому і форуму зокрема. мої коментарі постійно зникають,або виправляються По-перше, це свідчить якраз про те, що модератор сам приймає рішення, як ви і просили. Не догодиш вам... В той же час, я особисто ніколи не видалив би повідомлення з зауваженнями щодо орфографії чи з вибаченнями, про які ви написали в коментарі до мінусовки. І не думаю, що ще хтось з модераторів робив би це. Якщо видаляються повідомлення, то неконструктивні, які містять образи чи провокації, іноді весь діалог. А якщо зникають "безобідні" коменти, ви краще браузер свій запідозріть, а не модераторів. Я ніколи не пишу нічого без підстав Ви весь останній рік пишете несхвальні коментарі під інструменталками, попри те, що вони дозволені правилами. Власні уявлення про ідеальний світ - це недостатня підстава для повчань інших.
стараюся підсказати,хто є автор,або правильну назву http://www.minus.lviv.ua/minus/artist/%D0%94%D0%BB%D1%8F%20%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D1%96%D0%B2/rec/26888/?c=95733 Цей "мінус" я видаляю, він не відмічений як "альтернативна комппозиція", відразу не видалив, оскільки він був прикладом для розмови з Адміністратором, я планував видалити його пізніше, але забув. Обіцяні зміни обов'язково відбудуться, але є ряд технічних проблем для їх перетворення в життя. Відданим прихильникам сайту слід набратися терпіння і з розумінням поставитись до адміністрації, яка працює "на ентузіазмі" заради того, щоб ви могли безкоштовно ділитися та обмінюватися мінусовками. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти