Юрій Рейпаші | 19 Лютого 2013, о 09:45 |
---|---|
Користувач |
Дякую Юра за миттєву відповідь.Єдине що хочу поправити-якщо уважніше подивитися,то мої негативні коментарі відносяться до тих інструменталок,які знаходяться не в каталозі"інші записи",а "Українські мінусовки"і не відповідають правилам.Кнопка"повідомити модератора" теж не працює так як потрібно.Всього один раз сам п.Метельський відреагував.І хочеться,щоб більше приділялося уваги тим коментарям,які є безпідставні |
Юрій Бульбах | 19 Лютого 2013, о 10:27 |
Модератор |
Кнопка"повідомити модератора" теж не працює так як потрібно.Всього один раз сам п.Метельський відреагував Кнопка"повідомити модератора" працює, коли хтось залишає повідомлення, це бачуть всі модератори і ми регулярно контролюємо наявність "незакритих" запитів. Ці запити призначені для модераторів і Метельський не відслідковує їх. А загалом, увага приділяється по мірі можливості. Повторюся, зміни плануються, слід ще трішки почекати. |
unclehaphap | 19 Лютого 2013, о 11:05 |
Користувач |
Там є бажок невеликий - інколи повідомлення не відсилається, потрібно перевідкрити сторінку. |
Володимир Матвійчук | 22 Березня 2013, о 00:48 |
Модератор |
Чи можливо зробити пошук по форуму? Знайти усі повідомлення користувача? |
Юрій Бульбах | 22 Березня 2013, о 08:54 |
Модератор |
Ні, можна тільки в профілі побачити останні кілька повідомлень |
muzlavka69 | 28 Березня 2013, о 09:10 |
Користувач |
Чому не працює(Изображение) куплю-продам.І АВАТАРА мого не має.Це так сьогодні у всіх ,чи тільки у мене.Поясніть ,будь ласка,хто зможе.Дякую.! |
Роман Паславський | 29 Березня 2013, о 20:32 |
Користувач |
Сьогодні цілий день не відкриваються залиті мінуси, ні повідомлення і інше. Це тільки в мене, чи у всіх? Можу зайти тільки у форум. |
Віталій Леськів | 1 Квітня 2013, о 10:54 |
Користувач |
Не можу скачати жодної фонограми, підкажіть хто знає в чому проблема. Може щось із сайтом? Пише (Плагін VLC Multimedia упав). |
Юрій Бульбах | 1 Квітня 2013, о 10:57 |
Модератор |
Якщо пише, що упав - значить упав))) Але цей плагін не мав би впливати на звантаження мінусів, тільки на програвання. Спробуйте перевстановити плагін або браузер. Або інший спробуйте. |
Андрій Іванюра | 1 Квітня 2013, о 11:56 |
Користувач |
http://minus.lviv.ua/news/81
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти