Експрес - Ніч яка місячна (ориг.) / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Експрес

Ніч яка місячна (ориг.)

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
192
Розмір файлу:
4.5 МБ
Тривалість:
03:14
Мінусовку додав:

Radkosha

8 Грудня 2012


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 875 (Голосів: 6)

Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Обрядова(весілля, свята, і т.д)
Додати в Twitter

Коментарі:

Просто неперевершано, велике спасибі.


А текстом закусив???


Навчися грати мелодію а тоді накладай на чужі фанери


Що значить оригінал?Оригінал до чого?


Не хочу ображати автора, ну не звучить як оригінал?


Дуже дякую за культурні і коректні коментарі!!Це ,мабуть, єдиний музичний сайт,де за пісню людину і "підтримають ,і подякують".Особливо приємно за "пилесосів"-(пилосмоків).По кілька років на сайті,нічого не доклали,а тільки гадять(bondan17).Подобається-беріть,не подобається-не беріть.Ділюся чим маю.А мінусовки мої дають людям заробити копійку,і якості вони непоганої.Читаю коментарі і думаю,скільки зла і жовчі у людей із-за пісні.Користуюсь,як і ви, послугами багатьох сайтів,але такої неповаги ніде нема.Це наш хліб,наше життя.Ми всі маємо різний музстаж,різні смаки,але совісті-ні.


Так чиста правда. Хтось може краще, хтось гірше. Але давайте хлопці підтримувати один одного, не вбивати морально.


На рахунок коректності цілком згідний,підтримка в нашій галузі потрібна.Мабуть культури спілкування,як і культури музичної треба вчитися всім.Добре було,якби це було б тут.Писати бозна-що,знаючи що теба незнають,ховаючись за різними логінами,багато розуму не треба.Я вже дуже давно на сайті,на початках створення сайту користувачі були гуманніші.Перепрошую,це мабуть тема форуму,але наболіло.


Панове!При всій повазі до автора мушу зауважити,навіщо було портити такий бомбезний твір дограванням одним пальцем по клаві,та ще й мимо каси.Це що,намагання покращити сам Експресс,а що за скачки між фразами?Набагато ліпше було б,якби пан RADKOSHA залив би оригінальний контент,а споживачі б долабали самі.Блін, тільки душу розтривожив.Що до скористувачів-то продовжуйте співати дефірамби!


Ніхто нікому не збирається співати ............ Просто чисто по-людськи.


Вибачаюся за своїх "5 коп", але як писали Ільф і Петров:"...И тут Остапа понесло!!!"! Дуже поважаю висловлену думку про етику поведінки пана Миколи Долішнього і цілком його підтримую. Я на сайті не новачок, так само як пан Микола і Radkosha, і бачив , і чув різне і по-різному. НАРОД!, нафіга лити фекалії один на одного і "рубати" з себе фраєра великого???!!!??? Не подобається -не качай! А думку можна висловити і в особисту скриньку! На інших сайтах за таку ХРЕНЬ банять зразу і безповоротно, і правильно роблять! Бо дєятєлів бездарних і безхребетних порозводилося дофіга і трошки, які вміють лиш качати і "піпєть нє в тєму", а зробити або елементарно поділитися маючим - НЄ! Шановні панове модератори, наш сайт і так претворився на гру "Знайди 5 відмінностей у 153 одинакових ФОНЄРАХ" так щей культури між користувачами НІЯКОЇ!!! Прийміть вже хоч якісь міри... Будь-ласка. Дякую! З повагою Олег Ластівка, м.Чернівці.


Особисто я не побачив в коментарях ні бруду, ні фекалій, лише сарказм, не вважаю його порушенням, тим більше, що він виправданий.
Міри б прийняв щодо коментаря "Просто неперевершано" - перш ніж писати, добре б було послухати і писати без помилок.
Щодо самого "мінуса", зважаючи на "соло", яке, справді, схоже на "дограванням одним пальцем", то або видалив би його або вважав інструменталкою. Як і не зрозуміла приставка "ориг", це оригінал чого???
Це моя особиста думка, якщо хтось вважає її несправедливою - ласкаво прошу звератися до інших модераторів або до адміністратора.


Та погоджуюсь з Юрком 100%! в принципі люди все правильно зауважили що до цього "мінуса"... Бітрейд ніякий, спостерігаються хрипи впродовж цілої орекстровки,ну і догравання.... )))))))))


Немає такого оригіналу (для вільного скачування), лише ось це караоке (до речі, створене тою ж таки студією "Експрес")
P.S.
"Radkosha", дякую за те, що завантажили, а кому не подобається, то нехай не скачує... або ж запропонує свій, кращий варіант.


Для мене досить гарно. Дякую!!!


Досить лаятися, краще співайте собі і людям на втіху!


Просто дякую!


дуже дякую,це наша Українськаклассика..


Кошерно. УМАНЬ