Суса - Я зустрів дівчину / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Суса

Я зустрів дівчину

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
9.0 МБ
Тривалість:
03:56
Мінусовку додав:

la1la2buh3buh4

5 Червня 2017


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 135 (Голосів: 4)

Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Аматорська
Додати в Twitter

Коментарі:

Можливо в московії це будуть співати, а тут нема ні тексту, ні (+). Думаю, що це треба прибрати


Вам видніше. Але якщо подивитись на Закон про державну мову на телебаченні, то там чітко вказано - фільми часів СРСР не переводити на українську мову, а лише субтитри державною. І ця пісня саме з тих часів, тим більше що це інструменталка, яку не обов"язково співати.
Також мені цікаво - сюди закидають також польські, румунські, молдавські пісні, так їх теж потрібно поприбирати - чи як?


МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ


Ну а я ж про що!!!


Дякую!


Гарна інструменталка! ДЯКУЮ!


Хороша робота дякую


Ігор ти шо ТУПОЙ не можеш відрізнити мінус від інструменталки?


Якщо у вас є мінус надішліть на Ygorka@urk.net Хороша композиція.


Цікаво й оригінально звучить. А ліпити ярлики-це тупість!!!!!!


la1la2buh3buh4:
ПРИБИРАТИ ВСЕ НЕ УКРАЇНСЬКЕ І ЧУЖЕ... ДЛЯ ЦЬОГО Є ІНШІ САЙТИ... НУ ХОЧА Б ТУТ ТРОХИ УКРАЇНИ ЗАЛИШІТЬ... ЗАРАЗ РОЗВЕЛОСЯ КУПУ ВСЯКОГО БАЛКАНСЬКОГО І ЧУРБАНСЬКОГО МОТЛОХУ З УКРАЇНСЬКИМИ ТЕКСТАМИ І ВСЕ ПОЧАЛОСЯ З ШИКИДИМУ...ЖІНКИ В БАРАЗ ПРИМІТИВНО ТАНЦЮЮТЬ ПІД ЧУЖІ РИТМИ, ТИМ БІЛЬШЕ І СВОГО НЕ ВМІЮТЬ І НЕ ПОВАЖАЮТЬ, БО ЇМ "ШИКИДИМ" В ГОЛОВІ І "ІРКА - СУПЕР ЗІРКА" І ІНШ. ЦЕ МОЯ ДУМКА ... ОСЬ ТИ УКРАЇНЕЦЬ, А ТОБІ КАЖУТЬ, ЩО ТИ КАЦАП, ЧИ КАЗАХ... ТУТ ЯСНО ПИШЕ -- САЙТ УКРАЇНСЬКИХ МІНУСОВОК І НЕ ДРАЗНІТЬ НАС ІНШОМОВНИМ І ІНШОКУЛЬТУРНИМ МАТЕРІАЛОМ... ПОВИННО ВСЕ БУТИ РОЗТАВЛЕНО ПО ПОЛИЧКАХ, А ТО ЗВЕРХУ ТЮБІТЕЙКА, А ВНИЗУ ШАРОВАРИ... ЯКАСЬ КОМЕДІЯ... МУЗИКА, КОЛИ МУЗИКА --- ВОНА ВСЯ КРАСИВА, АЛЕ КОЖНОМУ ДО ВПОДОБИ І КОЖНОМУ У СВОЇЙ ХАТІ... ТУТ ХАТА НАША УКРАЇНСЬКА !!! УКРАЇНА НЕ ТІЛЬКИ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ, АЛЕ ВПЕРШУ ЧЕРГУ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ !!! БУДУЄМО, ДРУЗІ, БУДУЄМО УКРАЇНУ УКРАЇНСЬКОЮ !!!


Останні залиті мінусовки la1la2buh3buh4:
Астор Пяццола - Лібертанго
Суса - Паризьке чарування
Суса - Я зустрів дівчину
Білий День - Шізгара - Баян
Народна - Hava-Nagila ... ТУТ ВСЕ ЯСНО... КОРИСТУЙСЯ САЙТОМ,АЛЕ НЕ ЗАСМІЧУЙ... ЦЕ ПИТАННЯ ДО МОДЕРАТОРІВ... ПАНОВЕ, МОДЕРАТОРИ, ВИ СТАОРИЛИ І КЕРУЄТЕ ЦИМ САЙТОМ, ПРОХАННЯ --- ТРОХИ ПОЧИСТІТЬ ЙОГО І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ, АБО КОМУСЬ ДОРУЧІТЬ ЦЮ СПРАВУ !!!


Шановний пане Іван. Я так зрозумів що особисто Ви не "засмічуєте", І навіть знаю чому. А все тому що коломийки співаються на один мотив, і вже всі можливі варіанти залито в неті, а Вам вже й завантажити нема чого, бо іншої музики ви не визнаєте... Соромно, шановний, самому нічого не робити а інших обси.ати!!!


Шановний Іван а Ви Музикант який МР3-ий чи настоящий-ВЖИВУ ПОТРІБНО ЛАБАТИ!а не під фанеру.Тоді ви не будете сидіти на сайті і користуватись чужою працею.А потім іще хаяти.Ато розвелися співочі наутбуки.


В Одеські кабаки вас потрібно там навчать ГРАТИ ВЖИВУ


ЗАПИС З ФОРУМА alexandruch 14 Травня 2017, о 13:26

Користувач
Повідомлень: 5

Друзі Христом Богом молю скиньте стиль польки.Ато нігде нічого толкового знайти не можу.Щоб синкопа була і збивки гарні.Сам написати не можу а конче потрібно через неділю.Допоможіть колеги!Клавіша Ямаха.Мені без різниці від якої моделі я під свою зроблю.

ЦЕ ТОЙ, ЩО ГРАЄ ВЖИВУ... КОМЕНТАРІ ЗАЙВІ...


la1la2buh3buh4:
... А ТИ ПОПРОБУЙ І ЗРОБИ НА КЛАВІШАХ, ТЕ, ЩО МИ КОЛИСЬ У 1992 РОЦІ ЗІГРАЛИ, МАЙЖЕ, БЕЗ РЕПЕТИЦІЇ... Я ТОБІ ЗАПЛАЧУ ЗА ЦЮ РОБОТУ...


Не знаю що ви там робили в 1992 році, а я вже в 1990 лабав на клаві (PSS-590), а в 1991 на PSR-48, 1992 - PSS-51, 1994 - Kawai FS-690, 1996 - PSR-320, 1998 - PSR-530, з 2009 і до тепер PSR-S700. З 1990-го по 2000 лабали в дві клави, труба, саксофон і баян, і все це сталим колективом. І от коли в 1990 році під акомпанемент легендарного PSR-70 звучала "Молдавеняска" в виконанні 590-ї з живою трубою, саксом і баяном, причому кожен грав своє: з духовими зрозуміло, а баян та клава шурували варіації, причому різні - то на подвір"і гостям місця було мало... Хороші були часи!!!

Що до "ЗАПИС З ФОРУМА..." - чоловік просить скинути СТИЛЬ а не мідяху, і навіть переробить її сам. Висновок - так, чоловік грає наживо!!!


Ось одна з моїх робіт після восьмирічної паузи в музичній діяльності http://minus.lviv.ua/minus/artist/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0/rec/20418/


... ТИ АБО ТУПИЙ, АБО ЙОГО ГРАЄШ... В 1992 В МЕНЕ ВЖЕ БУЛА ВИЩА МУЗИЧНА ОСВІТА І Я ТАКИМ Г... НЕ ЗАЙМАВСЯ ЯК ТИ ЗАРАЗ З СВОЇМИ ПЕЕСЕРКАМИ... ЙДИ ЗВІДСИ І НЕ НЕРВУЙ УКРАЇНЦІВ...
ЯКЩО В ТЕБЕ БУЛИ ПАУЗИ В МУЗИЦІ. ТО В МЕНЕ НЕ БУЛО ЖОДНОЇ...ОКРІМ МУЗИЧНИХ... МЕНЕ ТВОЇ КОМЕНТАРІ І "МУЗДОСЯГНЕННЯ НЕ ЦІКАВЛЯТЬ"... ЖИВ, ЖИВУ І БУДУ ЖИТИ БЕЗ ТЕБЕ...


Молоді люди, зрозумійте нарешті, що Україні і українській мові наразі найбільше загрожує московія і мова московитів. Жодна інша мова такої загрози не становить. Відчуйте себе справжніми УКРАЇНЦЯМИ!!!


От тому що в 1992 році в ТЕБЕ вже була вища музична освіта, через те ти й казишся іване!.
А зараз я процитую повідомлення мені в приват людини, яка в 1992році вже мала вищу музичну освіту:
"Іван (Користувач) ІДИ НАХ... 07.06.2017 19:57
avatar
ТИ ЗРОЗУМІВ КУДИ ТОБІ ДОРОГА?"

Це слова людини з вищою музичною освітою?!!
Шановний, а де саме ви отримували свою "вищу музичну"? Судячи з лексикону, манери спілкування та жаргону ТВІЙ вищий навчальний заклад знаходився далеко в протилежній стороні від Консерваторії та Інституту культури.
А повчитися спілкуватися як людина з музичною освітою можеш у мене. Тому що людина яка поважає себе - поважає й інших людей. Доречі своїх підопічних я завжди називаю на "ВИ", і не дозволяю собі ненормативної лексики ні під час занять ні поза межами закладів де працюю...
А в далекому 1992 році я був одним із солістів Оркестру баяністів під керівництвом Миколи Рибченка... Так що перед тим як з кимось вступати в полеміку, обзивати та нецензурно лаятися - ПОДУМАЙ з ким маєш справу...


Раз ТИ, іване, такий козирний музикант з вищою музичною освітою, то чому на даному ресурсі нема жодної твоєї роботи?!!! Мабуть тому що їх взагалі в природі не існує. Тому закрий, будь-ласка, свій ротогортанний апарат, і тихесенько собі сопи в дирочку... Композитор ти наш дуже заслужений...
P.S. Повторюся, через таких горе-патріотів московія завжди має що показати в своїх ефірах...
А ти зроби, будь-ласка, як мій старший син - з осені 2014 в ДУК, Донецький аеропорт, Піски... От хто патріот!!! А далеко не ти іване.
У всіх адекватних користувачів сайту прошу вибачення... Просто достав він мене... На душі й так "коти шкребуть" а тут ще й ВОНО...


Іване ти попід стіл пішки бігав як я грав халтури без вищої освіти ми тоді не знали ямах коргів а грали на львівських гітарах і російських електроніках і таки грали. А зарас такі апарати пропиши стиль чи відреагуй і тільки тримай правильно гармонію а ти щукаещ фанеру.да я граю на клавіші з автоакомпоніментом і ще є гітарист ідухова група але наутбуком не користуюся тому що хлопці з Прибалтики,України,Росії,Білорусі,Молдови,Придністровя діляться хорошими стилями і я не рахую їх ворогами.Вони музиканти-лабухи хто з освітою хто ні але вони люди і ніхто нікого не поливає брудом.Це по-перше,по-друге я просив стиль а не фанеру ви мабуть різницю уловите музиканте з вищою освітою.Тому що на Ютубі ваші хлопці грають польки з класними стилями я такі написати не вмію тому що немаю освіти.Велике спасибі тому хто відгукнувся.А по-трете ви Іване не патріот ви егоїст який не навидить тих хто думає інакше вас.