Звернення до користувачів! - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Звернення до користувачів!

Вітання усій нашій великій музичній сімї!))
Шановні користувачі, спішу повідомити Вам що найстрашніше позаду! Ще з четверга, минулого тижня, я помітив не стабільну роботу хостингу де розміщений даний ресурс, до неділі ми активно шукали у чому причина і у неділю після полудня....


... наш сервер після довгого ребуту скзав Па-па.. Причину ми встановили, озвучувати не буду зі зрозумілих причин! Скажу одне, ми були за крок від загрози втратити усе... Після довгих 2 діб недоспаних ночей, купу узгоджень переговорів і аналітик, нам таки вдалося врятувати увесь контент, усю Базу і код даного ресурсу! На помилках вчаться, немає зла без добра, тепер у нас не один сервер і навіть не два)) Звісно що витрати у нас зараз набагато більші, ( бо в оренді не один хостинг) але проект того вартує щоб наша спільна музична сім'я мала у доступі усі блага користування нашого ресурсу! Усім велике спасибі за підтримку (телефон, вайбер, пошта, месенджер були гарячі у ці "веселі дві доби"), і просимо вибачення за такий форс-мажор! Принагідно додам що деякі фонові функції (пошук, окремі кнопки тд.) ще поки у процесі налаштування, і нам відомо про їх нестабільну роботу, якщо Ви помітили збій у роботі порталу просимио публікувати у коментарях.
Додати в Twitter

Коментарі:

"... просимо вибачення за такий ...." - та яке там вибачення, за що????? Що техніка і цифра, а ще лівий людський фактор глючить - ну бувує. Дякуємо! що відновили роботу, налагодили і повернули на своє русло. Дякуємо!


Дякую що працюєте і покращуєте сайт Сказати чесно вже було перелякався все таки сиджу тут з появи в себе інтернету ще з музичної.99.5 % мого репертуару звідси. + хороші знайомі і авторська співпраця Це справді те найкраще що немає альтернативи. Тут і поділяться і порадять і допоможуть. Велике Дякую.


До того як сайт працював до цеї аварії! Чомусь так сильно не замислювався про його значення!!! А за ці дні всі ми зрозуміли, що він став частинкою багатьох творчих людей! Хтось тут бере матеріали (мінусовки), хтось ними ділиться, хтось поради, а багато й нових друзів та однодумців!!! Велика вам вдячність за ваші труди, і не доспані ночі, та зібсовані нервові клітини!! Творчих вам успіхів, ви робите Велечезну й благородну справу!!!


Дуже дякую вам всім за таку неоціненну роботу!


Дякую! Бережіть контент і розвивайтесь! Як на мене найголовніший наш сайт.


Дякуємо за підтримку, просимо долучатися у FB в разі форс-мажору для оперативного реагування https://www.facebook.com/groups/minuslviv/


Дякуємо!!!За Вашу Велику і Дуже Потрібну Роботу!!!


Щиро дякую за таку важливу і потрібну працювсім хто причетний!Низький уклін і всіляких гараздів!


Доброго дня,Австралія турбує. Велике дякую адміністрації сайту за чудовий матеріал,відмінну працю. У мене питання-я не можу відкрити жодного мінуса,це так лише у мене,чи у всіх ця проблема? Дякую.


Усе відкриває, особисто сам негайно перевірив, - тобто думаю проблема у Вашій стороні, ідеально даний інтерфейс працює із браузером "Chrome" що на PC, що на "смарті"


Дякую,розібрався. Просто у мене чомусь прямий пошук не працює,а з алфавітом по виконавцю-все відкрило. Дякую.


Так, пошук не працює, мені це відомо, найближчим часом профіксимо цей бажок. Уже вибачте..


Ну що ви,Богдане. Це ви вибачте за моє питання,я не розібрався зразу. Дякуючи Вашій праці у ресторанах Сіднея і не тільки, звучить шикарна українська музика. Велике Вам дякую !!!!


Щиро раді! Завжди готові допомгти!


ШАНОВНИЙ БОГДАНЕ ВИБАЧТЕ ЩО ТУРБУЮ АЛЕ САМ НЕ МОЖУ РОЗІБРАТИСЬ ПРИ НАТИСКАННІ НА ЗНАЧОК ПЛЕЙ ЩО НАВПРОТИ НАЗВИ ТВОРУ У СПИСКУ ТВОРІВ ВИКОНАВЦЯ ФОНОГРАМА ЧОМУСЬ НЕ ВМИКАЄТЬСЯ БУДЬТЕ ЛАСКАВІ ДОПОМОЖІТЬ ДЯКУЮ ЗА ВАШ САЙТ ДУЖЕ ДОПОМАГАЄ В РОБОТІ БАЖАЮ ЗДОРОВ.Я І УСПІХІВ


Цей значок уже давно не активний. Відкривайте файл у новій вкладці, і так кожен наступний - найкраще вирішення ції незручності.