У нашій "хаті" вкотре приємні новини! - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

У нашій "хаті" вкотре приємні новини!

Спішу повідомити радісну новину - врешті після довгих потуг налагодили пошук! Усе працює у звичному режимі! А тепер про інші зміни...


...зміни у першу чергу дотичні до "шапки-меню" інтерфейсу порталу. Замість розділу "партнери" ми "винесли" туди "Правила порталу", врешті і нарешті, користувачі зможуть нормально побачити, де ж вони все таки знаходяться - ці "таємні" (до сьогодні), "Правила порталу":) Кнопочка сторінки Fb зручно розташувалася натомість "недолугого чату", яким в принципі нереально було користуватися - отже усіх гостинно запрошуємо долучатися до "сімї" у групі Fb :) Принагідно хочу усіх повідомити щодо ознайомлення з оновленими "Правилами потралу", адже там є зміни що стосуються самого розділу "куплю продам", правил і положень додавання файлу, тощо... Простимо активно долучатися до коментування, діліться Вашим ідеями та порадами, за які наша команда вдячна наперід!
Додати в Twitter

Коментарі:

Вже добре, все зручно ....
Та є одна ідея і можливо далеко не всім прийде вона по душі та ще раз скажу - це ідея/пропозиція: Не заливати на сайт задавок тому, що задавка це не більше як задавка. То вже не плюс, але то ще і не мінус. Багато ви зможете задавками відпрацювати на заходах? Певно не дуже. Особисто я не використовую їх взагалі. Ну не така вже то і незамінна пісня, без якої не можна обійтись, є що співати, дякуючи щирості та трудолюбству майстрів, і є з чого вибрати. Хоч то і не наше, але варто все ж таки поглянути на те "Агенство....". Там задавки не проходять і лише як виняток - тимчасова до появи якісного мінуса за умови, що пісня дуже затребувана на певну одиницю часу. Тому це раз пропоную - заборонити на сайті задавки.


Дискутувли довго над тим питанням, прийняли рішення дозволити виключно під нашу відповідальність, адже є майстри які роблять за допомогою відомого софту непогані варіанти, отже як альтернатива, поки немає кращого - вирішили дозволити.


КРАЩЕ якісна задавка ніж нічого.


Пане Богдан в мене одне питання У новому дизайні у переписках чи буде видно чи переглянуто моє повідомлення? Так як це зроблено в фб чи в телеграмі наприклад бо зараз не дуже зручно дивитись особливо гортати переписку.


Зараз взагалі це жах.. Годі й говорити, звісно років 10 тому назал такий месенджер був крутий, а зараз - жах!
Так, буде видно хто переглянув і прочитав, це буде на подобі Вайберу. Також він буде працювати на системі ajax, тобто, можна вести чат без перезавантаження пейджу.


Дякую.