УВАГА!Правила подання оголошення. - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

УВАГА!Правила подання оголошення.

З 1 квітня лоти у яких порушено п.11.2 ПП, будуть видалятися без попередження.


Шановні користувачі порталу, подаючи оголошення на нашому ресурсі, ви ставите прапорець в полі "З правилами порталу ознайомлений".


Пункт 11.2 цих правил наголошує, що вказувати ціну обов'язково, отож ігноруючи заповнення цього поля ви, відповідно, свідомо порушуєте Правила порталу.

Виходячи з цього, з 1 квітня лоти у яких порушено п.11.2 ПП, будуть видалятися без попередження.

З повагою, Адміністрація порталу.
Додати в Twitter

Коментарі:

Ой правильне рішеня! Може менше бариг буде! А якби ще обовязково оголошення виставляти під власним Іменем ,( а не 1223dggh.....і так далі) взагалі чудово було б!!


Нарешті, дякую.


"власним Іменем ,( а не 1223dggh" - це next level порядку , усе згодом, не відразу.


А ще хотілося б почути,чи є порушенням,наприклад,ціна вказана 100-120$,але дзвоніть і уточняйте.Адже фактично ніби ціна написана,а практично вона написана аби "відчіпились" бо є неправдивою.Чи будуть видалятись такі лоти?Наперед дякую за відповідь.З повагою Геннадій


Почитайте правила, там все написано, порушення, відповідно, будуть каратися.


Я уважно вивчав питання інтернет-продаж (за приклад було взято "двигуни" відомих соц-мереж), відвідував он-лайн семінари, як платні так і безкоштовні - щоб володіти принаймі базовими знаннями у маркетингу та комерції, - 90% зі 100% згідно моєї аналітики, (яка сформувалася за час монітормнгу і навчань) - потрібно вказувати ціну, - це вигідно як для продавця так і для замовника! На 2020 рік покупець просто пройде мимо, навіть не гляне на товар! Бо сучасний юзер - мислить формою 2-3 кліків, а писати питання і чекати на відповідь у "приват" - це взагалі нонсенс, я собі тільки можу уявити, наскільки наш розділ цікавий для користувача, коли такий, робить подібні маніпуляції! Резюмуємо. Шановні користувачі (продавці і покупці), щоб ви не думали, що це "дурна прихоть" адмінів, - повірте рішення зважене і свідоме! Свідченням якого навіть виступають Еннні коментарі від користувачів "яка ціна?".....


Дійшло до адміністрації нарешті,а коли я піднімав цю тему : То Іванишин Богдан - щей вибачався,перед користувачами,що я такий поганий модератор.А Габшій Сергій - також мені різні попередження писав,захищаючи не більшість покупців - а пару торгащів, ( відповів у приват ),..всіх їх знають не буду називати по кличках і ніках.Я однозначно був правий,і захищав покупців в першу очерідь,бо як продаєш,вказуй ціну,а не грай мармуляди.Бажаю всім міцного імунітету !!!


Viktor UKR, перечитайте уважно ще раз форум про що йшлося, (стосовно поганого модератора також), можливо через те що не було прописаних правил?, чи форма ологлошення не була допрацьоана? Можливо чере те що не було обов'язкових "прапорців" у формі подання оголошення? Тепер коли усунені програмні помилки, і прописано у ПП - звісно можна зобов'язати покупців робити ті чи інші дії... а не викрикувати і "на арапа" терти лоти, ще робити дурника з мене , мовляв "я не знаю, це хтось зломав їхні профілі"...


Чи буде обмеження по кількості оголошень від одного продаця? А також підняття оголошень не раніше як за...


Поки ніяких обмежень по кількості немає, підняття як було - "раз в тиждень" Щоб ставити які умови щодо обмежень, треба налагодити "цей бардак" (пошук, категорії, типи, додавання в обрані, автоматизовані функції, тощо..) як доя покупців та продавців. Логіка та новий інтерфейс із усіма нововведеннями уже існує локально, єдине потрібно ще "допиляти" невеличкі бажки у фронтенді і бекенді і можна проводити тести... на все час і кошти..


Нічого не змінилось, строчать далі спекулянти, без ціни.


Я чи Сергій поетапно усе виявляємо! Дуже дякую небайдужим користувачам, які на волонтерських засадах, помагають відслідковувати порушників, коментуючи їх,а ми уже бачимо у "останніх 20" відразу реагуємо!


Друзі, сьогодні вже видалено особисто мною біля 10 оголошень з порушеннями, за всім відразу не вслідкуєш, тому дякуємо за допомогу.