Ваша благочинна допомога - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Ваша благочинна допомога

Вітання усім користувачам та нашій музчиній сімї!


Шановні друзі, у зв'язку із геть критичною ситуацією сьогодення (повністю руйнується уся концертна "жива" інфроструктура, виступи, конкурси, ресторанні справи, вечірки, весіля. тощо) відвідуваність на порталі впала із минулим роком рівно на 60 - 65%.
Якщо для прикладу за червень 2019 року в день вона складала біля 10.000 - то зараз 3500 - 4000 відвідувачів за день.
Аналітику на порталі я веду регулярно і давно ( тому що вона допомагає нам як розробникам розуміти на що швидше реагувати і що більше потрібно - чи не потрібно користувачу. І згідно неї чітко видно що на сайті зараз "живуть" виключно "старі" постояльці котрі регулярно заходять на ресурс день у день.
Шляхом карантину і відміни "живих" заходів, категорія відвідувачів СЕО котрі приходили за мінусом, - різко впала, а знею і клікабельність по наших банерах - партнерах за які ми і утримували 2 сервери, та ін.. На розробку витрачали власні кошти зароблені із "живих" корпоративних заходів. По скільки зараз тих заходів абсолютно немає, то розробку ми поставили на тимчасову паузу до кращих часів, так як просто нічим фінінсувати послуги IT спеціалістів...

Тож щиро просимо Вас, кому не байдужа доля нашого ресурсу - підтримайте наш портал принаймі кліком по рекламних банерах наших партнерів. Або благочинною підтримкою донатом!

Зараз на Ютуб каналах користувачі мають підписки на ресурсі Patreon (тобто щомісячні регулярні донати для своїх улюблених блогерів) Поки ми немаємо можливості повязати наш ресурс із Patreon - тож просимо Вас:
якщо б була Ваша ласка, навіть оформити якийсь регулярний місячний платіж (звісно хто скільки може) - це б була велика Ваша підтримка для збереження нашого порталу і дані користувачі "Патрони" мали б в майбутньому свої привілеї, як люди, які сприяють розвитку і забезпеченню нашого українського музичного світу! Звісно коли такі будуть - прохання вказати хто це є, із Вашими справжніми іменами, номерами тел. тощо. Якщо хочете залишатися анонімно - не проблема, просто ми б хотіли щоб усі знали наших героїв в лице - публічно)

Наперід дякуємо Вам за розуміння, усім хто перечитав дану публікацію, а найбільше тим хто дослухався і вирішив стати на допомогу у часи мистецької кризи! Щиро плекаємо надію та сподівання що рано чи пізно усе закінчиться і ми знову повернемося до звичного "живого" життя! Усім здоров'я та довголіття, з повагою команда Адмінів даного ресурсу!

Наші реквізити
5168 7554 3801 5774 Богдан Іванишин
Додати в Twitter

Коментарі:

муз гурт_"ДОЛИНСЬКИЙ ТАЛіСМАН" + 200 грн. Знаю що мало. Потім ще докинем.


Усім щиро дякуємо за довіру і допомогу!


100ГР. потім ще перешлю.


Велике спасибі за Вашу підтримку!


Скільки коштує мінус ?


Напишіть в тему на форумі, що потрібно написати мінус, який саме (якої пісні) хтось відгукнеться, домовитесь. https://www.minus.lviv.ua/forum/aranzhuvannyaminusy/


Вдячний за Вашу невтомну працю. + 200 грн.


Щиро дякуємо, за підтримку!


maestro5060 + 100 грн


слабенько тут у Вас. муз гурт ДОЛИНСЬКИЙ ТАЛіСМАН + 200 грн. Св.МИКОЛАЙ просив Вам передати,і
сказав гарно Вам подякувати.


Дякуємо Вам щиро! Миколаю також ))


Щиро дякую за Ваш сайт, за Вашу нелегку працю. Нехай Бог Вам допомагає та дає здоров"я. Удачі Вам. Буду старатись кожного місяця перекидувати Вам. Зараз перекинув 450грн.


Щиро вдячні за Вашу допомогу!


дякую Вам


Доброго дня. Потрібний мінус "Beauties" - "Розпрягайте хлопці коней" мінус. Допоможіть!