Задавки на порталі - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Задавки на порталі


Шановні колеги, останнім часом з'являється багато незадоволених коментів на кшталт "задавка", "на що перетворюється сайт" та ін. Отож, хочу раз і назавжди прояснити ситуацію. Ми з Богданом стараємося особисто прослухати кожну мінусовку, що потрапляє на портал в себе на студії на референсній акустиці, це стосується і задавок. Якщо вони прийнятної якості, то ми на свій розсуд залишаємо їх на порталі до часів появи мінусу кращої якості, що власне і прописано в Правилах Порталу. Звичайно, що часу на все не вистачає, і ми можемо десь щось пропустити, отож якщо Ви зауважили задавку чи мінус НИЗЬКОЇ якості, повідомте про це в коментарях, і ми обов'язково відреагуємо. І ще, на порталі, крім лабухів ще присутні вчителі вокалу музичних шкіл, гуртків, вчителі співів загальноосвітніх шкіл, а також художні керівники сільських клубів та інші люди, які не вміють користуватися програмами, які видаляють центральний канал з музичних треків, а задавки за відсутності оригінальних чи просто якісних мінусів допомагають їм виконувати свою роботу, а саме, вчити дітей прекрасному та поширювати серед людей нашу українську культуру. Тому, за скиглячі та неконструктивні коментарі типу "Знов задавка", "нащо знов задавки виставляти" і т.п., буду банити без попередження.
Додати в Twitter

Коментарі:

Все зрозуміло!


А мені все подобається. Кому не подобається є платні сайти, купляйте там не задавки і все. Дякую, що є такий сайт, працюю в сільському клубі, мінусовки скачую постійно.Здаров'я вам і всього найкращого.


Гарний сайт


Дякую, за можливість скачати мінусовку!


Гарний сайт .Дякую, за можливість скачати мінусовку!Здаров'я вам і всього найкращого.


Гарний сайт, можна знайти пісню на будь який смак. Дякую


Дякую, шановні, за працю! Ваш сайт - це просто знахідка! Я з півдня, викладаю вокал в музичній школі. Ще раз щиро дякую!


ваш сайт полегшує роботу особливо для сільських клубів де не у кожного є технічна можливість щоб самим писати


Безмежно дякую вам за можливість користуватися мінусовками. Ваш сайт чудовий. А кому не подобається - нехай робить сам, а не скиглить і псує людям нерви. Ще раз щиро вам дякую за титанічну працю! Натхнення!!!


Дякую вам за терпіння ,і за чудовий та потрібний сайт !


Вітаю! Тут багато побажань та подяк за роботу, і я також долучаюся до усіх тепдих слів на адресу розробників та утримувачів ресурсу. Маю лише одне запитання, яким боком усі мінусовки, задавки, прикладаються до авторських прав оригінальної фонограми, аранжування, захисту авторських прав людей, що самі завантажують мінусовки на цей ресурс. Бо виходить, що сайт працює у "сірому" режимі, і ніхто не регламентує тут якісь права авторства, оплату роялті, законодавчо затверджені відносини між творцями фонограм, задавок, та їх споживачами, чи власниками закладів, які ті фонограми допускають у свої заклади разом з "музикантами". Прошу внести ясність, думаю буде усім цікаво почути думку власників ресурсу. Завчасно дякую за відповідь.


Андрій Дзятко,ви так щиро приєднались до теплих побажань,що аж оговорились майже по Фрейду.Відносно "сірого" режиму роботи порталу,то це ваша особиста,нікому не потрібна думка.Ні,ну ви звичайно,можете її мати,але бажано при собі.Ви хоч знаєте,скільком сотням тисяч колег та колежанок вже допоміг даний портал і ще допоможе,якщо такі "доброзичливці" як ви,не будуть вкладати палки в колеса?Яку ясність і з чого б це власники порталу мали б вносити вам (бо я так розумію,що дане питання цікаве лише вам,а за інших немає чого розписуватись)?Тим більше,якщо ви володієте грою на інструменті і щось там пишете,то що ви робите на даному порталі,виходячи з усього,він вас взагалі не повинен цікавити.Особисто у мене склалось враження,що ви,пане,є не тим,за кого себе видаєте.І чому ви берете на себе відповідальність задавати нікому не потрібні питання від імені сотень тисяч колег?
Користуючись нагодою,хочу подякувати власників порталу за корисний та потрібний ресурс.З повагою Олег Ковальчук.


Андрій Дзятко, з якою ціллю питаєте? Якщо просто, щоб "построчити" віртуальну клавіатуру на смарті, - тоді немає змісту "розробникам" зайвий раз витрачати дорогоцінний час, якого в принципі мало...
Якщо у Вас є конкретні претензії що до порушення закону України про "авторство та суміжні права", того, чи іншого контенту, який розміщено на сервері з доменом minus.lviv - тоді будь ласка формулюйте таку претензію згідно правових норм, на конкретну відповідну е.mail адресу, яка вказана у супорт-підтримці на форумі цього ресурсу. А також принагідно побажаю Вам ознайомитись із Правилами Порталу (які опубліковані у меню-шапці порталу), а зокрема з п. 14. 14.1; по 14.6 включно. Бо виглядаєте, як мінімум кумедно, тим паче в правовій площині...


Дякую за вашу роботу.Для пошуку фонограм ви сайт номер ОДИН.А кому неподобається то інтернет вам в руки.


Для тих, хто постійно "с претензіями": будьте простішими і ніколи не ставте себе вище всіх. Дякую невтомним творцям сайту. Мені, особисто, все до вподоби.


Рушiєм усього негативу на землi є заздрiсть i неспроможнiсть запропонувати щось краще,чи хоча б повторити вже запропоноване в "наближеному" варiантi.Тому всi незадоволенi,як мiнiмум,виглядають убого,бо переважнiй бiльшостi користувачiв зрозумiло,в чому полягає їхня убогiсть.Особисто я вважаю,що критика повинна бути конструктивною,реальною(не вiртуально-утопiчною),вiдiрваною вiд реалiй сьогодення.Щоб багато не "фiлософствувати",шановнi колеги,хто знає,як потрiбно зробити iдеально,то зробiть це в своєму проектi,а потiм будете "повчати" людей,якi вже створили те,чому немає аналогiв в Українi.А якщо не можете,то краще промовчiть i пройдiть на iнший ресурс або ж самореалiзуйтесь,наприклад,розкажiть вашiй дружинi,дiвчинi чи знайомiй,що вони повиннi зробити,щоб ви виглядали "самореалiзованим".Перепрошую,трохи не культурно,але повiрте,тi хто повчає своїми недолугими порадами адмiнiв,виглядають в тисячi раз безкультурнiшими.Респект за проукраїнську позицiю.В черговий раз дякую за незамiнний та найкращий український портал з iнформацiєю та культурними традицiями. З повагою Олег Ковальчук.


Після прочитання всіх коментарів на тему задавок у мене виникла конкретна пропозиція щодо їх структуризації, упорядкування, але писати її поки що не буду, бо небезпідставно гадаю, що мене тоді точно забанять, а мені цього однозначно більш ніж не треба і не хочеться.
За сам сайт безмежно дякую! В його потрібності та корисності немає анінайменших сумнівів.


САЙТ БОМБА


За сайт безмежно дякую! В його потрібності та корисності немає анінайменших сумнівів.Дякую за вашу роботу!!! Натхнення!!!


????????????????