Слава Україні! Важливі оновлення у ПП - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Слава Україні! Важливі оновлення у ПП

Важлива новина оновлень у Правилах Порталу, обов'язкова для ознайомлення усім користувачам!


Шановні колеги, друзі, користувачі нашого ресурсу Українського музичного контенту!
Після страшних подій геноциду української нації та культури, рашистськими дияволо-звірами, прийнято нами безапеляційне рішення - від сьогодні і назавжди, (допоки буде жити цей ресурс, чи його власники), суворо забороняється:

1. Завантажувати будь-які переклади тексту рашистських пісень, із подальшим завантаженням рашистського мінусу на сервер! (Приклади переклади про - фантазьора, бєлого лєбєдя, та іншого подібного роду низькопробного рашистського лайна на українську мову).
Примітка. Те, що тут уже завантажили раніше, згодом буде видалено - це питання близького майбутнього.

2. Мова у коментарях, публікаціях, описі та на форумі - виключно Українська!

Усі хто не буде виконувати дані правила, чи їх ігнорувати - бан одразу без вагань!
Усі хто не згоден із цими правилами - напрямок відомий! (Про корабель). + Бан негайний!

Слава Україні!

Додати в Twitter

Коментарі:

Героям слава!


Підтримую! Так і повинно бути! Героям Слава!


Все вірно.Підтримую


Героям Слава! Підтримую.


Героям слава!!! Правильне рішення!


Адекватно і потрібно! Згідно вимог не тільки часу а й еволюції і совісті. Дякую.


Підтримую.Слава Україні!


Підтримую! Слава Україні!!!


Підтримую і вірю внашу перемогу!!!


Слава Україні.Підтримую.


Підтримую.Слава Україні!


Я обома руками"За",давно пора;але давайте проведім разом роботу і відфільтруєм список українських пісень,вкрадених чужинцями.Ми переможемо!Слава Україні!


Будемо вдячні за допомогу! Можна кидати посилання, у вітку форуму (я закріпив цю тему), в ідеалі чим більше посилань в одну публікацію, тим краще буде.


давно це треба було зробити !!!все вірно так я підтримую !!!


Повністю підтримую!Героям слава і слава Україні!!!!


Підтримую.Слава Україні!


Тільки так, ПІДТРИМУЮ!!! Слава Україні!!!


Героям Слава!


Підтримую!


Підтримую!


Героям Слава!


На всі 100% підтримую. Ми нація, яка має свою велику, рідну українську культуру. З Україною в серці до Перемоги!


Як буде час, з мовою в коментарях, в постах можу допомогти. В мене вже готовий скрипт є для визначення кацапського язика. Можу знищити з сайту за 10 хвилин після двох годин пристрілки. З музикою так не вийде. Але можна звузити пошук, якщо шукати негативні відгуки під мінусом по певних ключових словах. А ще кожен спробуйте таке... А раптом це нескладно https://youtube.com/shorts/k7FwvfpdWQo?feature=share


Дякую Андрій!


Українська мова сама найспівуча тому нам не потрібно кацапських речей та пісень в нас своїх гарненьких та рідненьких є багато. Слава БОГОВІ та Слава Україні!!!


Супер. Слава Україні


Слава Героям! Смерть ворогам!


Ок!


Згоден на всі 100%.
Якось обійдемось без фантазерів і білих лебедів.
Розшириться поле для української творчості.
Сам вже відмовився від старого репертуару.


Героям Слава✊


Героям Слава! Смерть ворогам!


100% Підтримую.


...я давно був проти тих "шедевральних" перекладів. Цілком підтримую ваше рішення! Разом переможемо!!!


Рашка п*дарашка! ПТН ПНХ!!!


ГЕРОЯМ СЛАВА!!! СМЕРТЬ МОСКАЛЯМ!!!


Слава Україні!Героям Слава!


Підтримую на всі100%


Героям слава! Безумовно, підтримую!


Ну вот ,зашебись , чем вы тогда лучше рузких фашистов?
Сейчас этими правилами поделили Украину на восток ( говорящий в основном на руском , тк мы все учились в руских школах ) и остальную Украину говорящую на Украинском!
Даже президент высказался по этому поводу за консолидацию!
давайте начинайте делить Украинцев по языку, расскажите мне коренному Харьковчанину, которого каждый день кроют ракетами снарядами, который с первых дней пошел волонтером и кормил стариков , наших бойцов ВСУ и ТРО.... на каком языке мне разговаривать и кто после этого 3.14дарас?


0953062434,а ви,даруйте,хто?Найперше,це представтесь,бо ваше звинувачення вiдносно фашистiв прозвучало вiд набору цифр,якi вас нiбито iдентифiкують.Якщо ви навчались в Українi,але в расєйской школє,то не правда,що у вас не було предмету українська мова.Харкiв росiйсько мовний,тобто в побиту розмовляє росiйською,але такого немає,що люди не розумiють української i не вмiють писати,хiба що принципово роблять вигляд,що не вмiють.Вiдносно нашого президента-до вiйни вiн теж iгнорував українську,зараз все помiнялось до навпаки,свою розмовну росiйську вiн вiдклав на дальнiй план,на першому планi у нього зараз українська та англiйська.Бiльше того,всi воїни на передовiй принципово переходять на українську мову,хоча все життя розмовляли росiйською i теж навчались в росiйських школах i роблять вони це по власнiй волi.I останнє,можливо вам потрiбно потрапити на передову,а не тим чим ви займались до того i чим надзвичайно гордитесь?Не менi судити,але щось менi пiдказує,що там вiд вас не було стiльки допомоги,скiльки зараз гучних розмов i образ.Якщо вам щось не подобається,ви завжди можете пройти повз сайту i не обзивати адмiнiв 3.14дарасами,бо коли ви реєструвались,то давали згоду на дотримання правил порталу.
Все зводиться до того,що ви троль,якому дико,що в державi Україна на українському сайтi просять спiлкуватись державною мовою.
Особисто я вже вдосталь наситився руцкiм мiрам,нехай вiн йде до пекла разом iз органiзаторами,учасниками,пiдтримуючими та спiвчуваючими!!!Слава Українi!!!


Микола не сперечайтесь із москалем, це марна справа, та і нема змісту, він вже Вам не підпише з цього профілю.


Ще додам, якщо побачу десь в описі, на форумі, чи будь де інде,на цьому ресурсі, дописи на тому собачому язику, - буду видаляти і банити ці Свинособачі профілі, незалежно від того, скільки вони корисного зробили для сайту! Геть ту сволоту москальську!


Ну як ось такі йолопи не можуть зрозуміти, що будь яку націю визначає мова, а не паспорт чи місце перебування. Ти тілька рота відкрив, сказав слово і всі почули, що ти українець, чи поляк, чи француз. Скільки треба людям доводити, що мова це наш національний фундамент. Не буде цього фундаменту, не буде України, як держави, а лише територія.


На пiдтвердження правильностi полiтики сайту на чолi iз адмiнами:
https://life.pravda.com.ua/culture/2022/06/19/249173/


0953062434 Хочу тобі відпоавісти. Не треба писати що ви там вчились в російськомовних школах. Я сам родом з Донбаса і теж там навчався, уроки української мови та літератури були я к в школах так і в інших навчальних закладах. Те, що ти не вчив, а швидше, що ти не хотів, бо тобі так УДОБНО, це твої чувак проблеми! Я до 25 років теж розмовляв російською, але переїхав в Західний регіон України і через місяць я вже говорив на рівні з усіма, навіть відрізнити не можна було. Так, що хто хоче той не виставляє притензій! Вчи мову і не навчай українців! Бажаю щоб не було тобі прильотів від рашістів завдяки твому смердючому язику!


Шановнi колеги!Пан Богдан свинособачi профiлi банить з-пiв слова.Тому не хвилюйтесь,профiль 0953062434 забанений на вiчно i попрямував у напрямку вiдомого корабля.Звертатись до нього (до 0953062434) без сенсу.


Богдане, Ви молодець. Хоч я і любив багато російських пісень використовувати у минулі роки, та зараз я Вас підтримую на 100. СЛАВА УКРАЇНІ!


ГЕРОЯМ СЛАВА! СМЕРТЬ ВОРОГАМ! УКРАЇНА - ПОНАД УСЕ!


Підкажіть, будь ласка, як видалити залиту мінусовку і плюс?


Чи можуть адміни з ТОП-завантажень викинути к бісовій матері москальских "ісполнітєлєй":"Прємьєр-Міністр"(Водограй); Лєонтьєв Валєрій (А ми удвох) ? Я про це вже писав, а то як більмо на оці. Харошим рускім - харошиє гроби, плохім - плохіє!


Для чого видаляти, ці аранжування з ТОПів? Це ж добре, нехай кацапи пополяризують нашу культуру і пісенну творчость. Вперед - пропаганда нашого кацапами - це краща нагорода))


З 1 серпня 2022 року з сайту Весілля видалив:
1. Всі російськомовні виконавці. (західні області треба ще передивлятись)
2. Стрічка весільних новин (добірка весільних новин з ВКонтакте за два роки)
3. Розділи (1800 виконавців): Кухар, Перукар, візажист, Виїзна церемонія, Весільні сукні, Декорації, Аксесуари, Світломузика, Акустика, Проектор, Обручки, Торти та короваї, Квіти, Піротехніка, Танець молодих, Організація, поради, Салон краси, Оформлення залу

В зв'язку з чим, дизайн спроститься, місця стане більше, на очі буде легше. За статистикою видалені розділи не приносили порталу ніякої користі. Оптимізація буде продовжуватись. Потрібно багато вільного місця під хороший проект. Всім добра


Чергове пiдтвердження правильної полiтики сайту на чолi iз адмiнами:
https://censor.net/ua/news/3360252/u_shkolah_kyyeva_povnistyu_vidmovylys_vid_rosiyiskoyi_movy


100 підримую!!! Адмін, це рішення вірне!


Підтримую!


Підтримую


Підтримую.Слава Україні і музиці слава!
А москальське нехай згниє іїхня держава!


Так Ви викинете все-таки москальський "Прєм'єр Міністр" з Топ - завантажень із якутським бреньчанням на початку, чи для цього немає у адмінів можливостей? І це російсько-якутське гівно буде знаходитись у топі? Чому так різко про якутів та інших "малих народов". Чи це не ви, тварини, прийшли вбивати українців?!


А навіщо? Видаляти? Це навпаки, потрібно - заохочувати! Якщо, кацапські свинособаки, пропагують українську музичну культуру - вперед! Спробуйте, пане Kuzna, увімкнути критичне мислення.


Гірший сайт я все зробила а скачати мінусовку так і не змогла????????


Гірший сайт я все зробила а скачати мінусовку так і не змогла????????


Значить не все зробили, інші ж качають)


згодна!!! Героям Слава!


Все воно так. Із Усим згоден. Єдине що ображало зажди,це пошук гарного мінусу, а ще краще оригіналу українських виконавців. А тим паче зараз колибагато наших патріотичних пісень, і ми їх несемо у люди, наші виконавці стидаютьс хоч трохи викидувати їх якісні мінуси. ВВажаю це жлобством, адже це допомоглоб просуванню саме українських псень. Слава Україні.


Погоджуюсь на всі 100%. Слава Україні! Героям Слава! А російським посіпакам - вперед, за порєбрік!


Згода.Слава Україні! То нехай і наше подальше життя буде як вічний зорепад, гарна українська пісня - в якої ніколи не буде кінця! Слава нації!


Слухай ти,свиноязичний з номером..Якщо це не твоя мова,то це не твоя країна..


ГЕРОЯМ СЛАВА! Слухати, а тим більше співати кацапською НЕДОмовою, можуть тільки особи з розумовою відсталістю.


а таке питання- як що хтось замовив рюцьку пєсню то його сразу вбити чи як..


Pan Oleksii Для чого зразу, можна спочатку відправити за відомим напрямком, а там далі як вийде.


ЧУДОООВО!


Героям Слава!Повністю підтримую, треба негайно очиститись від цього лайна!


Героям Слава!! Усе правильно.Згідна на 100%.


СЛАВА УКРАЇНІ І ГЕРОЯМ НЕЗЛАМНОГО ДУХУ СЛАВА!
смерть ворогам!!!


Так і повинно бути, підтримую! А російський музичний хлам - на сміття!


Підтримую на всі 100 відситків !!!


З Фантазером не згодний. Співак Ярослав Євдокимов - білорус, родом з України, мама його й досі в Україні живе, не знаю щи ще жива зараз. Пісню переклали літературно, вона отримала зовсім інше життя українською мовою. Щодо всього іншого вищенаписаного - цілком погоджуюсь і підтримую.


От саме і через це "отримала зовсім інше життя" - непотрібно цього робити. Не треба щоб це, - отримувало інше життя і продовження свого існування....


Підтримую.СЛАВА УКРАЇНІ,


Пыдтримую Слава Україні!!!


Колись Харківський мер також розмовляв кацапською мовою.....а зараз приємно слухати