Весняний конкурс підходить до завершення - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Весняний конкурс підходить до завершення

Ще зовсім мало залишилося до завершення весняного вокального конкурсу - несподіванки уже є.


В категорії дитячого вокалу (до 12 років) насподівано на перше місце з великим відривом вирвалась Наталка Маю підозру на накрутку голосів. Що підкажете з цим робити? Дайте пораду.
 

Додати в Twitter

Коментарі:

А чому Ви мене це питаєте? Я ж не модератор.


Я питаю всіх. Не хочу робити різких непродуманих кроків.


Інтернет-голосування завжди необ'єктивне, дого слід було чекати. Пропоную після завершення голосування залишити, наприклад, по п'ять верхніх учасників у кожній номінації, зібрати незалежне жюрі з авторитетних музикантів і передати їм право вибору.


думаю варто так і зробити!


Наразі бачу накрутку тільки в одній категорії... і в тій, в якій я найменше чекав... зле, коли з дитинства починають дурити...


Ну у випадку Наталки наркутка полягає в тому, що вона посилала повідомлення всім, хто знаходився в онлайні з проханням проголосувати за неї. Мені особисто прийшло таке повідомлення. Це звична агітація. Такі повідомлення приходили не тільки від неї. Але у випадку Наталки, дитина справді талановита, перше місце як на мене заслужила.


Я також погоджуюсь з думкою іідеєю Володимира Матвійчука. Так буде справедливо і ніяки голоси не поможуть)
А на рахунок цієї дівчинки Наталі, то я не почула в неї ніжності і душі в пісні, як на мене заслабенько) Але це особисто моя думка, і я немаю намірів обідити її. А просо працювати і ще раз працювати над собою. Ну так, 86 як є зараз, 3 42, це аж занадто. Але що ж поробиш, значіть Наталочка хотіла перемогти з великим розривом)


<я не почула в неї ніжності і душі в пісні, як на мене заслабенько>
Дітей слід оцінювати не стільки по вміннях, скільки по ЗАДАТКАХ! ІМНО
А зі всіх виконавців в молодшій групі вона вирізняється хорошими голосовими даними!
Єдине, що мені ДУЖЕ не сподобалося, голос всіх виконавців вирівнювали АВТОТЮНОМ, при чому дуже не якісно, і це ріже вухо! Ще більше, ніж дрібна фальш.


а тут я б посперечалась, якраз в таких дітях і в продовженні цього мистецтва і має бути лише те що відчуває дитина, а не те що навчили її) а задатки, якщо вони є особисто в неї, то слабо, якщо вона дійсно співає і цим займається серйозно, то тіж самі задатки мали її б спасти, а не співати те що чули. Якщо в малих дітях ми не почуємо цієї ніжності і душі, то що говорити про старших?????


а що таке автотюн?????


Вітаю.
Пане Романе, уже двоє користувачів у попередніх коментарях підтримали мою давню пропозицію [пункт ІІІ, http://minus.lviv.ua/forum/thread/3501/?page=12] щодо розв’язання саме такого Вашого запитання. Що думаєте?


Я не забув про вашу пропозицію. Я просто завжди довго зважую і продумую наступний крок, щоб не наламати дров. Зрозуміло одне - цей конкурс набагато кращий за попередній. Наступний буде ще кращим. А на переправі коней не міняють. Стосовно правил наступного конкурсу - будем думати і радитись усі разом.


Автотюн - це програма яка коректує інтонаційну чистоту записаного вокалу.
Наталка Ціхоцька:))) Про душу говорять в церкві, а в вокалі прийнято говорити про передачу характеру пісні. Одне діло ВІДЧУВАТИ характер пісні, інше діло вміти його передати з допомогою вокалу. А це якраз і здобувається важким трудом. У віці 11 років мало хто володіє такими навиками.


Згоден.


Ой, Віталіку, очевидно Ви мене незрозуміли, а жаль, в свої 11 років, я співала на багато краще, і вміла заспівати душевно і ніжно, і знаю дітей які співають в 11 років, набагато краще від цієї дівчинки.Наголошую я не маю наміру обідити цю дівчинку, вона співає гарно - це факт, але треба вчитись і вміти співати і показувати свою манеру в пісні, що я не почула. Такщо кожен має свою думку на рахунок цієї юної леді). Не ображайтесь якщо я Вас чимось обідила і заставила мені щось тут доказувати)))


Гм... я б не хотів щоб ми тут зараз обговорювали чиїсь вокальні дані чи виконавську майстерність. Для цього є конкурс і коментарі до конкурсних пісень. Питання стояло чи знімати цю учасницю з конкурсу за накрутку - чи ні.


та з ким не буває, все норм, я думаю що ми з п. Віталієм цю дискусію не будемо продвжувати))

а чи знімати цю дівчинку, ну за наполегливість і за те що вона так тут сиділа і всі людям відправляла щоб голосували, трошки буде обідно що її знімлять, можна щось придумати щоб не було так болісно в 11 років.


Звичайно, що не знімати ні в якому разі.
Але робити відповідні висновки на майбутнє.


:)) "Не хвали себе ,хай тебе похвалять інші" - не мої слова)
Стосовно дівчинки, то після того, як вона мені прислала повідомлення з проханням проголосувати за неї, я у відповідь написав їй свої критичні зауваження, і вона нормально їх сприйняла)
Я особисто поважаю тільки конструктивну критику, а фрази на кшталт "нема ніжності, нема душі" це аж ніяк не конструктивна критика і це є не коректно по відношенню до дитини! Тому я за неї і заступився)
Також без образ!:)


Хай вже Наталочка буде. Реально шкода її, так старатись і тут бац, на сам кінець так її викінули) я думаю не варто


ну так в умовах конкурсу нічого не пише про заборону агітації! Вона сама за себе не голосувала, просто загітувала інших. Знімати однозначно не потрібно!
Дискусію припиняю, перепрошую!)


в цій темі п. Віталію, я не буду Вам відписувати, давайте в приват, адже це не є коректно до п. Романа!


Викладіть тут текст листа Наталі. Хочу ознайомитись.


ПРИВІТ ! Кращого свята в житті музиканта немає, коли звучить УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ!

Проголосуйте, будь-ласка, в КОНКУРСІ ВОКАЛІСТІВ на цьому сайті за Наталку Вишиванку з піснею "РІДНА УКРАЇНА" (дитячий вокал), за Ivan Viya з піснею "БЛУКАЮЧА ЗОРЯ" і за KOSAR з піснею "Я не вірю тобі" (дорослий вокал). Це просто моральна підтримка і може бути гарний подарунок перед ВЕЛИКОДНІМИ СВЯТАМИ. Якщо будуть якість творчі справи , чи пропозиції - звертайтесь.

ДЯКУЮ! ВЕСЕЛИХ СВЯТ!


Я так розумію, ці три вокалісти між собою якось пов"язані, і швидше за все дитина просто скопіювала текст, який написав хтось з її дорослих колег.


Ну що ж, вважаю що буде непослідовно видалити з конкурсу зараз Наталю. Адже, все що не заборонено - це дозволено. Але висновки доведеться зробити.


Радив би Вам написати Наталі повідомлення від імені адміністрації сайту, і пояснити їй її помилку в м"якій формі. Думаю це для неї буде корисно, і взагалі вона повинна зрозуміти, що перемогу отримала не чесно. Це мало б її чогось навчити


а можливо просто не відправити цю грамоту за участь і все)ну і звичайно їй написати


Наприклад я я цих повідомленнях не бачу нічого поганого. Сподобалось виконання--проголосували "за", не сподобалось--ігнорували, та прокритикували, от і все!!! А привертати до себе увавагу, на мою думку не є великим криміналом!!!


Ну по великому рахунку, якби не передвиборча агітація, то ми б і президента зараз не мали)Так само і промо акції перед Євробаченням)


Доброго ранку!Проголосуй, будь ласка, за мій ансамбль!

http://www.minus.lviv.ua/contest/show/8/rate/#upvote

Ростислав Гребіняк

Чоловічий вокальний ансамбль "Суголосся", пісня "Ой ти, птичко жовтобоко".
Ще один агітатор:))))))


Ятеж пилучав такі повідомлення, але що пристати на чиюсь просьбу, варто все таки прослухати конкурсанта, а не тиснути + сик. Переважно прослуховуєш або знайомий матеріал, або слідкуєш за рейтингом знайомих, друзів і можливо пропускаєш цікавий матеріал. Тому і конкурсанти займаються агітацією, але рішення приймати організаторам конкурсу!!!


Вибачте, якщо це заборонено!)


Бачу це питання потрібно виносити на форум в окрему тему.
Тому ласкаво прошу http://minus.lviv.ua/forum/thread/3812/


Ніхто не каже що заборонено, але ж не в останні дні до фінішу. Передвиборчі агітації розпочинаються за довго до виборів. Вибачте не люблю політику... але краще пояснити не вмію.


Накруткою голосів займаються люди, які не впевнені у собі та своєму таланті. Як казав п.Роман Метельський у Львові на фінальному конкурсі все стане ясно( тобто все буде наживо, і ніякі мелодайни не врятують). Мені тільки одне цікаво- чи всі фіналісти приїдуть до Львова щоб показати себе у всій красі(накрученій чи не накрученій) на живо, перед музичним товариством.


ооо.. у Львові, а де саме??? і коли?


П. Метельський прорекламує цей захід на сайті, на скільки я знаю, то по закінчені сезону, десь у листопаді.


Більше про фінал конкурсу у Львові можна прочитати тут http://minus.lviv.ua/forum/thread/3748/


Roman Spivak, що значить "по закінчені сезону". Сезону чого?


По закінченню сезону вессіль.


Я правильно зрозумів? На цьому сайті відштовхуються від сезону весіль? Тут зібрались лише весільні музиканти? Дуже жаль... У мене інші виміри часу.


Що до вессіль, то гурт АББА, буде грати на вессіллі у англійського принца, такщо нічого низького у грі вессіль я не бачу, головне не схалтурятися чи то у лондонському симфонічному, чи у Ла скалі, чи у забитому селі. Доречі майже усі козирні музиканти світу "фірмачі" грають по халтурах, весіллях та корпоративах. Недавно Алла Пугачова в інервью сказала що на осінь буде брати вессілля.


І той факт, що цей сайт створено людиною яка називає себе тамада на вессіллях, означає те, що поки йдуть вессілля, часу на організацію даного заходу у п.Романа не буде, по скільки він Тамада дійсно з великої букви, і на перед має усе розписане до самого посту. Та й більшість конкурсантів грають по весіллях. І я не думаю що більшість бажаючих пожертвує вессіллям(можливістю заробити 300-500 зелених) заради присутності на заході.


Романе, мені не потрібно описувати принади гри на весіллях - я грав на них десяток років, та й в ресторанах теж. Але я повторюсь - у мене інший часовий вимір, і я теж не хочу жертвувати своїм заробітком. На разі, звісно, нічого докладно не відомо...


До речі, ABBA на весіллі у англійського принца співати не буде. У Вас, Романе, невірна інформація :)


Так, спробую пояснити.
1. Потрібно трохи часу (приблизно рік) для нормального укладення всіх умов, правил та нюансів конкурсу в реалі на основі віртуальних. Це приблизно осінь, початок зими.
2. Так, я тамада, я працюю на весіллях і не тільки. Вів та організовував фестивалі, концерти конкурси та інше. Вів весілля від міністрів і консулів до простих людей. І на тих же весіллях працював з дуже відомими українськими і не зовсім, гуртами. Пригадую, як перший раз розповідав гурту Mad Heads XXL як виконувати "горіла сосна".
3. Часом мене львівські музиканти називають лабухом, хоч я немаю жодної музичної освіти і співати взагалі не вмію. Але коли вони мене так називають - мені приємно.
Бо справжні артисти - завжди лабухи, від Табачника і до Скрябіна, від Сінатри і до Бітлів.


В мене назбиралося багато різних думок про конкурс. До купи їх не складу, а викину, в*яжіть їх самі:
-Наш народ не д....., sorry, бачить все як на долоні.І додадуть головоломки адміністрації на удосконалення конкурсу.
-Є деякі персони, що прикипіла до них увага: говорять про них, значить щось вони варта...?
-Думаю, що виконавець "Блукаючої зорі" і сам просто, так саме просто, бо з простого недо....- найчастіше бувають бурі, не здогадався про мотив "плагіату", ви його осінили.
-Це конкурс ВОКАЛУ, ВОКАЛІСТІВ, а не мелодії, аранжування, чи запису +.
- ВЕЛИКИЙ МОЛОДЕЦЬ ТОЙ, ХТО ПРИДУМАВ ЦЕЙ САЙТ!!! І, боронь Вас Боже дозволити співати на іших мовах в конкурсі. Беперечно, на інших мовах є безліч шедеврів, так давайте ми будемо проростком створення безлічі шедеврів Рідною Мовою, щоб визнавав Світ.


Нічого не треба робити. Можливо їхнє оточення просто активувало своїх. під кінець конкурсу. Ми теж так робили ще коли було тестування, перші дні. коли ніхто не розумів чому наш співак був на першому місті з недостатньо-професійною піснею.


У-УХ, яке було коментарне "пекло" в останні дні голосування!!! ...а тепер таке затишшя...


ну до початку реєстрації учасників на наступний конкурс залишився місяць)))


Доброго дня, панове!
Звертаюся до всіх, хто голосував за мене, Уляну і мою дочку Наталку Вишиванку.
Почну з самого початку.
Умови конкурсу викладені простенько в яких не обумовлено що заборонено агітувати, пропагувати, чи просити проголосувати. Нічого не сказано про кінцевий результат конкурсу, нагородження, чи буде гала-концерт і на яких у мовах, а особливо, щодо «порядності голосування». Я до оголошення кінцевого результату не отримав жодного зауваження ні від кого, щодо мого прохання проголосувати, а навпаки, відсотків 95 писали мені похвальні повідомлення, слухали виконання і віддавали свій голос, ще і за себе просили проголосувати. Я Вам ЩИРО ВДЯЧНИЙ за підтримку!!! Але чому ці самі люди, які віддавали свій голос, тепер критикують, що накрутили результат голосування. Яким чином вийшла накрутка, я що знаю Ваші паролі і від Вашого імені віддав голос за себе, чи інших? З самого початку я не надав важливого значення цьому конкурсу, тому що умови його мене не захопили. Але коли Ви мені відписували і віддавали свої голоси, це якось підсвідомо набрало певного азарту. Тепер точно знаю, що адміністрація сайту все проаналізує, вдосконалить його умови, заборонить «просити» і посилати подібні повідомлення і ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД з голосуванням.
До всіх, до кого я звертався в повідомленні проголосувати за мене також просили проголосувати за тих, чи інших виконавців, які зареєстровані на конкурсі. І я це робив взаємно, не роблячи якоїсь «крамоли», чи криміналу. Мене, навіть, дивувало, що Ви ще знаходили час мені відписувати і переймались, чи дійсно Наталці стільки років і чи не переплутала вона номінації. Читаючи Ваші коментарі позитивні і негативні, вдячний наперед за критику щодо нас трьох , вдячний за пораду і науку, особливо від тих, хто дійсно у вокалі знає толк і шанує УКРАЇНСЬКУ ПІСНЮ. Чому я виділяю жирним? Та тому, що я за НАШУ ПІСНЮ переживаю і пропагую в ресторанах, на весіллях, забавах, концертах, фестивалях і всюди за неї заступаюся і доводжу, що можна відіграти весілля, чи будь-який захід УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ. З мене колись навіть «посміховувалися», чи підколювали «ресторанні лабухи» – хочеш фонограму української пісні– йди до Івана, він то все збирає, бо ми «лабаєм» тільки «фірму». Мені було дуже прикро за це.


Щодо вокалу. Шкода, що роки беруть своє і вже важче заспівати, як колись співав. Та я не жаліюся так дуже, бо ще є робота, значить я ще комусь потрібний. Якби я дійсно записав у професійній студії конкурсантів, за яких я агітував, чи яких я пропонував Вам послухати і проголосувати, то було б це набагато краще і професійніше. Люди слухали і голосували, хто не хотів цього робити, той не голосував, а іноді ще й добре «облажали» у коментарях на рахунок «Блукаючої зорі», чи «блукаючого вокалу!», чи «стогнання», або як «лажали» Олега Кульчицького, який написав цю пісню. Мені було неприємно читати ці коментарі і я неодноразово старався оправдатися. Признаюся, я НЕ ОБРАЖАЮСЯ!!!
Ще раз щодо прохання проголосувати. Ви подивіться, як самі виконавці у різних теле-шоу показують на пальцях відкрито у прямому ефірі, за який номер прислати СМС. ЦЕ ЩО КРИМІНАЛ? Чи це аморально? І просять голосувати за них інші, присилають подібні повідомлення. Саме «інтернетне» голосування дає можливість голосувати таким способом і віддати, чи не віддати свій голос за того, чи іншого виконавця, а також і прорекламувати конкурсанта. Ви ж проаналізуйте, як не одноразово запускають в ефір примітивні пісні з двох, трьох слів, розкручують їх, Ви до них звикаєте і через де-який час ця «так звана пісня» вже починає Вам подобатися. А Вам наші пісні, чи виконання сподобались з першого прослуховування і Ви якщо хотіли, то віддавали нам свій голос. Ще раз дякую.
А зараз Я ХОЧУ ПОПРОСИТИ ВИБАЧЕННЯ У ВСІХ, КОГО ПРОСИВ, ЩОБ ПРОГОЛОСУВАЛИ ЗА НАС. Я не гордий, але буду змушений в майбутньому це врахувати, хоча просити за добрі справи мені ніхто не заборонить. Я живу в демократичній країні. Також прошу всіх, хто віддав за нас свої голоси, відкликати їх, написавши до оргкомітету певне прохання. Думаю, це буде справедливо. Прошу вибачення в тих, в кого через нас понизився рейтинг.


Ого! Серйозна заявка. Пробачте, як я зрозумів, Іване, що раджуся стосовно правил та нюансів організації конкурсу з користувачами. Думав що це правильно.
Адже за замовчуванням, всі користувачі цього ресурсу є його творцями починаючи від залитих мінусовок і до умов конкурсу та нюансів щодо покращення роботи порталу. Планую в цьому плану нічого не змінювати і завжди радитись.
Стосовно агітації за голосування, ми це питання вже проговорили і дійшли певної згоди. Агітувати можна, але персональними іменними листами, а не скопійованими для всіх однаковими. Окрім цього є ще форум, де можна створювати тему і агітувати.
Щиро вдячний вам за активну підтримку і найщиріші вітання для Уляни.


Пане Романе, це що Ви радитесь - це надзвичайно правильно і демократично. Просто на самому початку я особисто ніякого значення не придав тому, що всі користувачі будуть такі активні і що в кінцевому результаті я комусь зашкодив.
Я підтримую Ваш сайт тільки за те , що ВИ сайт Українських мінусовок і української музики, хотів би ще добавити і українських музикантів.
Я себе і Уляну вже зняв, тому так буде краще.
Наталку Вишиванку не знімаю, це Ваше право. Ми не образимось, якщо знімете. А як будемо живі і здорові, то ще заспіваємо Вам не в компютері, а наживо і не заради конкурсу, а заради української пісні, бо саме нею ми здобували світ, за неї нас нищили і тому ВОНА-ПІСНЯ повинна отримати своє належне місце у світовому просторі серед гарних людей.


Ну, по-перше - заднім числом правила конкурсу я не міняв і не збираюся в подальшому цього робити. По-друге, знімати з конкурсу учасницю не потрібно було. Якби виникли якісь сумніви - я б написав вам особисто. По-третє - конкурс відбувся, вітаю переможців та учасників!


Іване (чи "НАТАЛКА", "!!!!!!!!", "**********", "Neznayu"), як що до "Уляни Косар", "УЛЯНИ" "!!!!!!!!", і тепер "Neznayu" ? А то ніяково якось: за моєю спиною золоті верби виросли. ...хоча...всеодно буде красномовне оправдання, як вище, і запутування слідів, а ще чого доброго, і я у всьому винною опинюся. Зрештою, людям цього бруду, думаю, не треба.


Питання закрито! Давайте не будемо говорити про те, що відбулося, а проговоримо те, що робити далі.


З поваги до Вас, вибачте, п. Романе!