Вокальне літо. - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Вокальне літо.

Наразі ми всі тільки відпочиваємо від весняного вокального конкурсу (а де-хто навіть не надіслав ще своєї адреси. Час на місці не стоїть і тому я хочу запитати - чи робити наступний конкурс?


Як показав досвід минулого - він викликав неоднозначні реакції. Тому питаю - наступний робимо чи ну його?

Додати в Twitter

Коментарі:

Ну його. Ну хіба не швидше осені.


Якщо робити, то переможців має визначати компетентне журі, а не кількість надісланих прохань "ПРОГОЛОСУЙ ЗА МЕНЕ"


А я за конкурс, але тільки з внесеними до нього поправками з урахуванням минулих помилок!


Про які поправки мова?


Ми також за професійне журі ! Можна навіть невеликий внесок зробити ,наприклад 20 гр., які потім у загальному кошику будуть розділені між переможцями!


Однозначно! Але компетентне жюрі повинно бути, проте і вибір користувачів також повинен враховуватись.


Зробіть, нехай вокалісти покажуть себе! Але як з таким голосуванням...Хіба кожен користувач текстовим повідомленням підтвердить свій голос!!!


Романе, може, варто Вам викласти список тих, хто не надіслав адреси? Я надсилав, але підтвердження не отримав, тому "список Шиндлера" може бути слушним.


Стосовно тих, хто не надіслав адреси - їх 90%... надіслали адреси кілька людей... Мабуть не буду на всіх чекати - нині відішлю на друк дипломи тих, хто надіслав адресу.


Доброго дня панове!
Я ще не оговтався від тих нарікань за прохання прослухати і проголосувати за тих, чи інших виконавців, як тут вже є аналогічна, або подібна ситуація з проханням проголосувати за програму Андроїд, чи Лабоїд, щоб вона могла виграти конкурс. Значить просити можна? МОЖНА!!! Хто просить – того слухають і дають. Тільки гордовита людина цього не зробить. Я, звісно, підтримую Андрія і його ВЕЛИКУ РОБОТУ. Та ладно, це вже проїхали.
Тепер щодо конкурсу.
Пропоную розробити Положення про Всеукраїнський конкурс виконавців популярної пісні з поданням хоча б двох творів для першого відбіркового туру і голосувати можна способом попереднього весняного конкурсу, а оргкомітет відбирає перших десять конкурсантів в кожній номінації, які набрали найбільше голосів, запрошує до міста Львова і при живому складі компетентного і професійного журі, в складі якого будуть відомі співаки і музиканти з різних регіонів України і будуть їх «журити». В Положенні вказати вимоги, які повинні бути пісні (одна пісня могла б бути відомого виконавця, а одна власна, щоб була невідома). Вказати обов’язково, які критерії оцінювання. За чий рахунок і умови перебування в другому відбірковому турі у Львові. Які нагороди і інше. Це значно підніме рейтинг КОНКУРСУ, УКРАЇНСЬКОГО САЙТУ, УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ І УКРАЇНОМОВНИХ ВИКОНАВЦІВ.
Це поки що мої попередні думки і пропозиції. Якщо ще щось надумаю, напишу обов’язково.


Звичайно, продовжуйте розпочату справу. Побажання - включіть до конкурсу номінацію "вокальний ансамбль" у різних вікових групах. Цікаво послухати багатоголосний спів. Адже солірувати легше.
І кілька слів про оцінки. Тяжко віриться, що тут не обходяться без технічних хитрощів, але справжній талант знайде свої голоси (це в підтримку учасників, які трохи не дотянули до переможних місць.)


Якщо робити, то переможців має визначати компетентне журі, а не кількість надісланих прохань "ПРОГОЛОСУЙ ЗА МЕНЕ" Я теж з цим згідний)))


Пане Романе, ви не маєте питати, ви це маєте поставити за основу, як правило. А кількість тих конкурсів, правила проведення, тематику - то це вже хай визначає народ.


А як вам таке припущення: одна особа на сайті зареєстрована під іншими, вигаданими іменами, приміром 5-6 реєстрацій, за місяць до завершення конкурсу (за умовами), і, тоді, давай клацати +-ки сам собі... Таких 20 щт. "друзів" попросити зі стількома реєстраціями, і маєте 100 балів, а вже 8 - пересічні...? А то 100 людей навряд чи тупо поведуться на "ПРОГОЛОСУЙТЕ ЗА МЕНЕ", без своєї думки.
І тоді оправдовуйтеся скільки хош(по наглядному факту)..."ітак мене не знають"...)))
Це лиш припущення моє, але, думаю,- реальне.)))


Звісно це припущення реальне. Є така пропозиція: щоб голосувати могли люди, котрі мають рейтинг не менше ніж 50.


То що виходить, як що я не маю рейтингу ( а я за ним і не гонюсь) - то я не маю права голосу??? Як скажите, Ваше право!!!!


Виходячи з того, що новостворені аккаунти не мають рейтингу, і накручувати рейтинг для 10-ти чи 20-ти аккаунтів одночасно одному користувачу буде надто важко, тому є пропозиція більш чітко сформульована ніж попередня
1. Спочатку владнати нарахування рейтингу. Також нараховувати рейтинг по активності на форумі( взагалі на форумі повинен бути ґудзик "дякую" за корисне повідомлення), також має нараховуватись рейтинг за стаж, і т.п.
2. Виходячи з рейтингу надавати право голосувати. Планку у кількості рейтингу необхідного для голосуаня встановити вже доведеться організатором.
Пане SHARIK, я не думаю що рейтинг у 50 балів отримати дуже важко для одного аккаунту, навіть при нинішній ситуації, залийте трохи мінусив на сайт і будете мати. А от для 10-ти чи 20-ти аккаунтів це вже буде складно. Бо не потрібно бути хитрим, щоб за 31 день до закінчення конкурсу зареєструвати 20-30 аккаунтів і за день до закінчення голосування кардинально змінити ситуацию на конкурсі, що й було продемонстовано де-якими конкурсантами.


Привіт п Романе Співак!!! Я хороших мінусів не маю, а "здерти" в когось, переіменувати і закинути для штуки не хочу, не має логіки. "Сміття" і так багато.


Привіт п. SHARIK!!! Я ж і кажу що рейтинг повинен нараховуватися не лише за залиті мінуси. Одним словом адміну потрібно вдосконалювати сайт.


Романе!
Ви на сайті не перший день - невже нічого не робиться з мого боку для його покращення?


Я такого не казав, я просто цим сказав усім користувачам що для удосконалення сайту потрібно вкладати багато роботи, і що не все одразу робиться, і хай не гарячкують, бо дійсно сайт рухається у кращу сторону. За що вам і Респект!!!


В ідеї пРомана, думаю, є стержень, але його варто добре продумати. Плюс ще кілька ідей на імунітет проти махінацій, бо наш НАРОД славиться винахідливістю по всьому світу, а що тут говорити про сайт...


Конкурс по аудіозаписах все одно не буде чесним. Зараз будь-яка фальш вирівнюється усякими "Мелодайнами", а ще добавляється "бековий" фарш у 7 голосів і компресується на 8 одиниць - поле діяльності для тих, хто при грошах.
А хтось заспіває живцем через пульт і що?..


На мою думку, твердження що тільки перший конкурс був тестовим - невірне. Очевидно тестовим, в цьому плані буде рік. Те, що виникають запитання до правил конкурсу і дехто гостро на це реагує , тільки підтверджує те, що маємо небайдужих форумчан. Що до правил- то "притремо" РАЗОМ НАС БАГАТО!
На рахунок грошової винагороди переможцям, про яку писали вище, думаю що це покищо зайве, поки не вийдемо на більш-менш узгоджену систему оцінювання. Тут без грошей мало що не покусались, це тільки підкине нову хвилю звинувачень про заробітки.
Що хотілось би бачити в наступному конкурсі :
1. Суворе дотримання вже існуючих правил.
2. Що до оцінювання: нічого не забороняти і залишити так ак є. Тільки назвати ту кількість голосів, що назбирує конкурсант - ОЦІНКОЮ СЛУХАЦЬКИХ СИМПАТІЙ. Так, маємо такзвані "накрутки", так як дехто хоче потішити своє самолюбство. Тут я погоджуюсь із п ЛЯЛЯ СОНАТА "...справжній талант знайде свої голоси."
3.Ввести другу оцінку - ОЦІНКУ КОМПЕТЕНТНОГО ЖЮРІ. Тобто модератори, витримавши інтригу, після завершення конкурсу оприлюднюють списки конкурсантів згідно місць занятих ними за рішенням жюрі. З ким будуть радитись модератори І кого запросять в жюрі , думаю не суттєво . прізвища навідь можна і не називати, буде це одна людина чи десять не важливо.
Я думаю, що чекаючи на рішення жюрі , відпаде бажання хитрувати.


Модераторам раджу редагувати тексти, надіслані користувачами


Підтримую думку про оцінку журі а також очний тур, бо фонограму можна зробити супер, а насправді вокал бажає бути кращим! Модератори молодці!!!


Гарне обговорення,але марне,все одно,як і скрізь-переможуть гроші(хто буде голоси купувати а хто якісні фонограми).Вже ж питали,а що робити тим,хто робить запис вдома не маючи проф.апаратури?


І ще додам,насправді такі конкурси нічого не дають!Я б їх взагалі назвав "Люблю себя любимого".Так як виходу все одно НІЯКОГО.Я не песиміст,це реалії нашого життя.