План проведення конкурсу-фестивалю "Зимові зустрічі" - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

План проведення конкурсу-фестивалю "Зимові зустрічі"

Завершилася реєстрація учасників та гостей на Другий Всеукраїнський конкурс-фестиваль вокалістів "Зимові зустрічі" і тепер ми можемо зорієнтувати всіх стосовно часового плану заходу.


12.00-14.30 - Реєстрація учасників конкурсу-фестивалю. (Як ви пригадуєте, в попередній реєстрації на конкурс ви не вказували на пісні, яку будете виконувати, і її автора. - ми свідомо давали вам можливість визначатися з вибором до останнього дня.) Кожен учасник має отримати бланк реєстрації та заповнити його і подати в реєстраційну комісію у проміжку між 12.00 і 14.30. Можлива реєстрація керівником колективу чи педагогом кількох учасників. Сам конкурс-фестиваль розпочнеться о 15.00 і (за нашими підрахунками) має завершитись до 22.00. Фонограми приносити на флешках (так найбільше шансів що вона нормально прочитається.) Гості запрошуються на конкурс-фестиваль на 14.30. Якщо виникають запитання - телефонуйте +38 (067) 675 93 84. Роман Метельський
Додати в Twitter

Коментарі:

Доброго дня! Підкажіть які потрібно мати дані про учасника для заповнення бланку реєстрації


Ім'я, Прізвище, вік (для дітей), назва пісні, автор слів(якщо не народні), автор музики (якщо не народна), назва колективу та ім'я художнього керівника (якщо багатоголосий вокал), ім'я викладача (для дитячого та підліткового вокалу)і місто звідки прибув учасник, та й ніби все.


Романе Романовичу!Ми їдемо з Сумської області, і нам треба, щоб ви дали нам по приїзду запрошення на ім*я начальника відділу культури і відмітили відрядження. Це можливо?


Перші фото з конкурсу:
http://vk.com/album44279284_166329391