Відкрито реєстрацію на Третій Міжнародний конкурс-фестиваль “Зимові зустрічі 2013″ Вона триватиме до 15 листопада - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Відкрито реєстрацію на Третій Міжнародний конкурс-фестиваль “Зимові зустрічі 2013″ Вона триватиме до 15 листопада

Вже втретє цього року конкурс-фестиваль українських вокалістів “Зимові Зустрічі” збирає виконавців української пісні по всіх світах.


І цього року в планах організаторів багато змін на краще: 1. Планується, що цьогорічний фестиваль стане міжнародним (тобто серед учасників будуть представники української діаспори та виконавці українських пісень з інших країн); 2. Попередньо планується, що фестиваль триватиме два дні (30 листопада та 1 грудня 2013 року), щоб більше цікавих виконавців мали можливість виступити; 3. Цьогорічний конкурс-фестиваль "Зимові Зустрічі 2013" традиційно буде проходити в ресторані "Гетьман" за адресою: Львів-Винники, вул. Галицька, 57г; 4. Буде створено телевізійну версію конкурсу-фестивалю; 5. Три гран-прі фестивалю поїдуть на міжнародний конкурс “Fiestalonia” (Іспанія), котрий буде проходити 8–15 лютого 2014 р на узбережжі Коста Брава; 6. Вже традиційно буде відбуватися он-лайн трансляція фестивалю в Інтернеті.
Додати в Twitter

Коментарі:

Радий можливості нової зустрічі, в суботу буду. В неділю сподіваюсь вже не зможу)))


Оце дійсно дуже приємна новина для усіх! Правда сам текст новини можна було би і перечитати перед публікацією на сайті... :)) Я, так думаю.


щось я не знайшов в якому місті буде цей фест


NACHTIGALL, Роман поспішав поділитись новиною, виклав інформацію в п'ятницю вночі, в суботу мав весілля, а в неділю поїхав в Дніпропетровськ працювати. Повернеться - поправить. Ну але головне ж сам факт, а не оформлення, нє? ;)


Юрій Бульбах. Може ви й праві, а може й ні... :) Бо ж доступ до нету тепер є скрізь, навіть у власній кишені...


NACHTIGALL, нагадаю, ставлення під сумнів правоти модератора - вірний шлях до бані.

Speelberg, уточнив у Романа, як і в попередні роки, фестиваль відбудеться в нашому улюбленому ресторані "Гетьман", що у Винниках біля Львова.


Юрій Бульбах, правоту модератора під сумнів? Та боронь боже - модератор завжди правий і то є закон для мене! Але погодьтесь, що текст з описками на рівні адміна то якось не айс, нє?


Всі зауваження слушні, доречні і приймаються. Виправдань мені нема. Просто з організацією цьогорічного фесту є багато клопотів. Тому наперед вибачаюся за помилки та описки. Дякуємо за Вашу підтримку! Сподіваємось, що цьогорічне дійство буде дійсно добрим! Чекаємо на Вас!


Як можна зареєструватися?


де можна зареєструватись? які правила?


так де-е-е...


Зареєструватись можна на сайті фестивалю http://winterfest.com.ua/


а якщо учасник зареєструвався з піснею, яку обрала і я) це вже все, шукати іншу?)