KORGI3 | 7 Лютого 2011, о 18:54 |
---|---|
Користувач |
Тут закон http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=1&nreg=3792-12
|
romamuz | 7 Лютого 2011, о 19:58 |
Користувач |
Дякую. Правильно,тут, я раніше(див. 1ст.) давав посилання. |
Василь | 11 Лютого 2011, о 00:08 |
Користувач |
Спасибі п.Романе,а також Вашому другу юристу!Подивився "Витяг" із Закону,знайшов термін "похідний твір", а так би геть не розібрався,"риючись" у цьому офіційно-діловому стилі самого Закону.Удачі Вам! |
romamuz | 11 Лютого 2011, о 13:46 |
Користувач |
Прошу пане Василю. Я трохи подумав над цією темою, і дійшов такого висновку: Кожен композитор бажає аби його твір визнали не лише словами, а й грошами. Тому мені не дуже хочеться бути поросятком, і робити похідний твір на шедевр (для прикладу: Червона рута, Пісня про пісню, Естедей) за такі хіти я згоден, та ні зобов"язаний сплачувати роялті, адже сам пишу і надіюсь від того заробити. Але за такі "хіти" як Черние глаза, Мне все пофиг, Непара, та іншу низькосортну попсову музику сплачувати роялті я не збираюся. |
Василь | 12 Лютого 2011, о 02:42 |
Користувач |
Вітаю,п.Романе!Бачу,що ми вдвох тут з Вами затіяли дискусію...Про"Червону руту", я вже повідомляв вище,звичайно, згоден з Вами.Мені ті "Черные глаза" в печінках сидять.Шкода,звичайно, ніхто не долучився до спілкування.Я колись як "влетів" в податкову,не знаючи чим відбитись,так і заплатив по "повній".Зробили з мене "бізнесмена".Ну,нічого,хай людям буде добре,які слідкують за нашим спілкуванням.І тут в мене виникає "сумасбродна"пропозиція-а чому б на сайті(ось п.Роман має друга юриста),буду писати дальше в дужках(бо п.Романа я не знаю особисто і тому не даю "рекомендованого листа"),чому б нам,користувачам,не мати професійного юриста на нашому сайті?Звичайно,людині треба заплатити(не знаю,як це треба вирішити),але,не дай Бог,хтось потрапить в якусь ситуацію,пов"язану з нашою роботою,то давайте не будемо займати чергу до звичайних юристів.Не знаю,може, "утопічне" моє твердження...Ось мені п.Роман знайшов знайшов відповідь,а хлопці з Росії думають... |
romamuz | 13 Лютого 2011, о 11:25 |
Користувач |
Доброго здоров"я пане Василю, та усім хто це читає. Що до юриста, то ідея гарна, нехай подумають модератори як це прокрутити. Але питання не тільки про авторські права. Якось був у мене випадок: купив я інструмент в магазині, всіх там знаю. Покористувався два дні, він мені не підійшов, вирішив повернути назад. Коли приніс до магазину всі мої знайомі у ньому сказали "не потрібно було купляти". Ось тут мені став в нагоді закон про захист прав споживачів, все таки повернули гроші. |
Василь | 13 Лютого 2011, о 12:29 |
Користувач |
Дякую за підтримку п.Романе!Думаю,що непогано,якби можна було залучити на наш сайт професійного юриста.Потрібно ,звичайно,заплатити.Ось і у Вас виникли проблеми(хай їх не буде!).Приклад-я не знав,що є "Витяг"із Закону,тепер знаю,як відбиватися від "хлопців" у чорних костюмах... |
Yulianovich | 18 Березня 2011, о 07:25 |
Користувач |
|
romamuz | 29 Квітня 2011, о 22:55 |
Користувач |
Ну що панове музиканти, Азіку та Янеку терміново потрібно напонювати бюджет, то вже беруться і за нас, подивіться тут постанову- http://www.minus.lviv.ua/photo/Gocan/ |
Yulianovich | 30 Квітня 2011, о 00:17 |
Користувач |
Дрібненько написано. Може хто закине лінк сюди в тему. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти