ZZ2000 | 12 Січня 2012, о 00:58 |
---|---|
Користувач |
Про сторінки... Приміром заходжу "Головна сторінка » Список форумів » Відгуки про роботу порталу » Пропоную змінити чи доповнити." і попадаю чомусь не в сьогодні, а у 8 Червня 2009 - не зовсім зручно погодьтесь. І то фактично так по всьогму сайту. |
ZZ2000 | 12 Січня 2012, о 01:15 |
Користувач |
Для Геріки, думаю що вам мадам все таки краще й спокійніше буде займатися вокалом по скільки ви все таки співачка, а не web-майстер. А питання зручності функціонування порталу лишіть для його адміністрації...Дівоча активність то звичайно дуже похвально, але мабуть трішки в іншому. Дуже сподіваюсь що ви все зрозумієте правильно і мене тут не "з'їсте" за мою думку... |
Богдан Іванишин | 12 Січня 2012, о 02:52 |
Адміністратор |
Я щось, не до кінця розумію "про сторінки" ??? У мене все "свіже" зверху на рубриці "куплю продам" Приміром я заходжу в рубрику "куплю продам" - то зразу висвітлюються "свіжозалиті" товари. У Вас не так ??? На форумі звісно! Так є... Але клацнувши на отанню сторінку - маєш кінець теми. По моєму це навіть в деякій мірі зручніше томущо зразу висвітлюється тема і головне вимоги "топікстартера"... ТАк є і на МСК ру, і на багатьох... |
Gerika | 12 Січня 2012, о 14:05 |
Користувач |
, Так я ж думала чимось допомогти... поспілкуватись... побалакати з розумними людьми.... а виходить як завжди... , ех ви... |
Богдан Іванишин | 13 Січня 2012, о 01:32 |
Адміністратор |
Джеріка, хвоста догри! Все люкс! Ваші зауваження приймаються... )))) |
Yulianovich | 13 Січня 2012, о 04:47 |
Користувач |
Вважаю що можливість безконечно виправляти свої повідомлення на форумі є невірною. Такого дива нема ніде. Яка може бути полеміка, чи дискусія на форумі, коли опонент може відмовитись від своїх слів, чи кардинально змінити думку? Було б добрим автоматичне додавання свіжого повідомлення до вже існуючого, якщо воно стоїть останнім в темі. Можливість когось цитувати в темі чітко не працює. Постять з цитатами хто як розуміє і вміє, тому це виглядає шкарадно і незрозуміло. При вставленні посилання і прописуванні його назви слово має загальний шрифт і ніхто і не здогадається що в ньому "щось" приховано. Доводиться міняти колір слова, а це теж буде у всіх по різному. Нема можливості вставити зображення, ролику з YouTube/ Одним словом - форум, незважаючи на вже довгеньке існування, виглядає нелогічним і недоопрацьованим. Не знаю хто розробляв цей інтерфейс, але було вже краще взяти готовий "такий як у всіх", ніж творити щось не зовсім придатне для користування. Про кількість розділів на форум,і їх безсистемність і нелогічність я вже писав швидше в своїх зауваженнях. На мій жаль на них не було жодної реакції. Рівень дописів, їхня якість і кількість останнім часом зросли - це тішить. Але технічні умови для цього бажають бути кращими. |
ZZ2000 | 13 Січня 2012, о 09:46 |
Користувач |
Привіт, усім! Так я теж повністю підтримую Ігора Гарваса, інтерфейс сайту не зовсім зручний і думаю виправиться то всьо не дуже скоро хоча потихеньку деякі побажання юзерів команда сайту все ж враховує і недоробки ті старається якось виправляти. Да кожному хотілося б щоб то робился миттєво та мабуть є якісь серйозні тому перепони(фінансування, кваліфікація та наявність обслуговування і багато іншого). Дуже надіюсь що наш шановний п. Роман Метельський все таки постарається зі своєю командою поступово більшість незручностей на сайті прибрати за що йому честь і хвала.
Для Геріки, та буде вже... Сама як слід не розібралась в тому всьому, мені голову запарила та збила з толку ще й усіх тут перемутиш тими своїми сторінками. Я ж тебе в реалі просив не тре так зразу шуршати, обживись тут троха. Та тобі в реалі не так смачно як на сторінці, да? :))) Тре щоб усі виділи яка ти в нас активна діваха :)) Розумію що тебе тепер заточить мінімум на пару днів і слова навіть від тебе не почуєш, але кажу тобі то всьо єрунда.. з часом пройде і вляжеться і все буде гут...:))) |
Богдан Іванишин | 14 Січня 2012, о 18:22 |
Адміністратор |
Так згоден повністю! Форум треба доробити бо він дуже куций... В першу чергу має бути дата реєстрації користувача, мав би відображатися його рейтинг, і мала би бути така опція яка би відображала статус користувача - тобто ОНлайн, ОФлайн... Можна зробити (так як приміром на МСК) кнопку "подякувати" - і всі "дякую" мали би висвітлюватися у статусі користувача... |
Ігор Борик | 17 Січня 2012, о 16:32 |
Користувач |
Пропоную ввести рейтинг "Флудист Тижня"( місяця, року) , щоб форумчани самі змогли проголосувати за ту особу яка на їхню думку флудить. Голосувати, наприклад, можна раз на тиждень. |
Юрій Бульбах | 17 Січня 2012, о 16:49 |
Модератор |
Виносити на голосування оцінювання дописів на предмет порушення правил ніхто не буде. Цей термін має конкретне визначення, тож можна або флудити або не флудити, а "флудити на чиюсь думку"небуває, тому голосувати нема за що. Хіба що повідомлення може мати "ознаки флуду". Чи іншого порушення. Але це, знову ж, адміністрації вирішувати. До речі, я помітив, на форумі досить часто всі порушення називають флудом. Насправді: Флуд - марнослів'я, яке займає (в багатьох випадках) великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації Флейм - словесна війна, яка не має жодного стосунку до початкової теми Офтоп - повідомлення, яке не стосується теми форуму. Спам - масова розсилка повідомлень людям, які не висловили бажання її одержувати. Оскільки ці види порушень близькі за значенням, а деякі, наші з вами, Ігоре, спільні знайомі, своїми повідомленнями підпадають відразу під всі ці терміни, пропоную не заглиблюватись в аналіз того чи іншого порушення, просто називати порушника редискою і карати. P.S. І більше не флудити на тему флудерства:) |
Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.