Сергій Мельничук | 28 Липня 2009, о 06:09 |
---|---|
![]() Користувач |
Було б добре, якби на пошту приходили повідомлення про нові дописи в тих темах форуму, в яких я беру участь. Якщо завумно сформулював, то: Якщо я написав повідомлення в якісь теми, то щоб я не заглядав туди 10 разів на день чи хтось туди дописав, а як тільки хтось напише в цю тему, то я б отримав електронного листа такого приблизно змісту: ========================================= В темі ХХХ, дописувачем якої ви є з\'явилось нове повідомлення: Автор: YYY Текст: "паапрвапраогарпопраоро" ========================================= + посилання на сторінку цієї теми ЦІЛКОМ ПІДТРИМУЮ Юрія |
Yulianovich | 30 Липня 2009, о 17:09 |
![]() Користувач |
Було б незле, якщо б була можливість прикріпляти посилання на відео з YouTube. На сьогоднішній день там є багато кліпів і роликів українських виконавців. |
Захар В | 14 Серпня 2009, о 08:32 |
![]() Користувач |
Пропоную, щоб кожен користувач зміг ввести про себе більше даних, тобто у кожного була б своя анкета, якщо хтось з користувачів подружиться, міг знати один про одного більше, як це буває на більшості музичних сайтах. |
Dmitriy2 | 17 Серпня 2009, о 08:56 |
![]() Користувач |
Користуючись нагодою, хочу сказати, що було б не погано щоб на сторінці з посиланням на мінус було і посилання на плюсовку цієї ж пісні |
Ігор Ігор | 17 Серпня 2009, о 21:40 |
![]() Користувач |
пропоную сортування зробити - з початку нові відповіді, а то якось не зручно![]() ![]() |
гурт VIP | 16 Вересня 2009, о 20:33 |
![]() Користувач |
Пропоную зробити розділ "Стилі" для клавішних. Можу закинути свою колекцію!!!! Стилі під конкретну пісню до ЯМАХА 1500. Павло. Франківськ 8 097 624 84 46 |
Андрій Борисюк | 3 Грудня 2009, о 09:34 |
![]() Користувач |
Чи не можна було б не засмічувати портал інструментальними композиціями? Чому: 1. портал мінусовок (інструментальні твори - це не мінусовки); 2. пропагування і популяризація україномовних творів (на зразок "Філінс", "Сантана - не проходять"); 3. не знаю як бути з інструментальними польками, маршами? |
Kollega13 | 11 Грудня 2009, о 16:10 |
![]() Користувач |
Припоную створичи ЧАТ. Було б не погано.![]() |
Віктор G. | 14 Грудня 2009, о 21:56 |
![]() Користувач |
Повністю підтримую Андрія Борисюка в пункті другому. Пісні зарубіжних виконавців українською мовою - прекрасно! Для чого пропоную в каталозі мінусовок: ЕСТРАДНІ НАРОДНІ ДИТЯЧІ ВЖЕ НАШІ (наприклад) УСІ |
Надія Trebushenko | 7 Березня 2010, о 21:12 |
![]() Користувач |
Краще зробіть,щоб виконавці були українські,а пісні були на різних мовах!!!!!!!!!!Тому що у наших виконавців є багато прекрасних пісень на російській мові!!!!!!)))))) |
Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.