Роман Метельський | 2 Липня 2010, о 11:34 |
---|---|
Засновник порталу |
Друзі! Ми уважно читаємо всі ваші повідомлення. Справа в тому що зараз готується новий великий пакет оновлень порталу. Ці оновлення можна буде побачити ближче до вересня. Ми уважно вивчаємо всі ваші пропозиції, зауваження та побажання. З повагою, Роман Метельський |
Анатолій Tonik$ | 2 Липня 2010, о 13:01 |
Користувач |
Супер хлопці, молодці. Честь Вам і хвала за Вашу роботу і увагу! |
Fint2000 | 7 Липня 2010, о 00:32 |
Користувач |
Друге. До розділів
Мінусовки Музичний софт повірте, і в мене, і в людей є чим поділитись цікавим!
Статті будь ласка, але ВАРЕЗУ не буде, чи вам надоїв сайт? |
Юрій Бульбах | 7 Липня 2010, о 00:46 |
Модератор |
Абсолютно згоден. Крім того, є відповідні теми в форумі про ПЗ. |
Fint2000 | 7 Липня 2010, о 09:23 |
Користувач |
Роман Метельський Тема має відстояти мінімум 90 днів і ще, доречно зробити на форумі цитування, а то не зручно копіпастити |
kozak - ... | 25 Жовтня 2010, о 16:15 |
Користувач |
Пропоную щоб міді і ноти, завантажені на сервер, відображалися одним рядком, тобто кількістю. Наприклад: число місяць міді додано - 10 нот додано - 50 ...а далі аудіо Деколи міді і ноти забивають те аудіо, а грузити не одинаково. Або видовжити форму доданих файлів за день сьогоднішній і попередній. Можна просто зробити три рубрики, і хай кожен іде куди йому треба!!! |
Bogdan Nestor | 27 Листопада 2010, о 17:35 |
Користувач |
Я пропоную створити тему у форумі "Додатки до синтезаторів" або щось накшталт того, так як багато людей пишуть прохання помогти з пошуком стилів до тих чи інших синтезаторів, і ця тема буквально чи не в кожному другому розділі на форумі. Я думаю це не погана ідея. |
Юрій Бульбах | 27 Листопада 2010, о 17:51 |
Модератор |
Чого тоді не створите таку тему? |
igomaestro | 2 Грудня 2010, о 13:17 |
Користувач |
Прошу вибачення за втручання, та, на мою думку, треба надати можливість користувачам порталу самостійно очищати смітник своєї поштової скрині. |
Володимир Кравчук | 4 Грудня 2010, о 11:06 |
Користувач |
зручно зробили окрему тему "Куплю-продам", але у вказаних оголошеннях інформація про того хто додав його ЗАКРИВАЄ частину слів, в основному марку та модель того, що продається. це незручно. підкорегуйте це. |
Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.