Bogdan Nestor | 20 Січня 2011, о 22:31 |
---|---|
Користувач |
оу...дякую |
Yulianovich | 1 Лютого 2011, о 04:19 |
Користувач |
Пропоную змінити назву розділу "Відгуки про інструмент" на "Музичні інструменти та звукове обладнання". Підзаголовок мабудь вже і непотрібний. Розділ "Мікрофони" ліквідувати, а теми перенести в "Музичні інструменти та звукове обладнання". Розділ "Проблеми пов'язані з клавішами та різноманітною музичною технікою" теж ліквідувати, теми перенести туди ж. Розділ "Питання пов'язані з міді апаратами" ліквідувати, теми перенести. Було б добре зробити в цьому розділі підрозділи. Хоча, беручи до уваги інтенсивність створювання тем і їх відносно неактивне обговорювання, може все бути і в одному розділі. Я розумію що мені легко говорити про таку реорганізацію, але щоб форум мав більш "доросліший вигляд", на мою скромну думку, це вартує зробити. А яка думка адміністрації? |
Юрій Бульбах | 8 Лютого 2011, о 10:09 |
Модератор |
На форумі процвітає офтоп. Це не є добре. Іноді шкода чистити, бо обговорення цікаве, іноді користувачі ображаються за те, що їх "шедеври" видаляються. Тому пропоную: надати можливість модераторам переносити повідомлення в інші теми (так як теми можна переносити в інші розділи). |
Олександр Головко | 19 Лютого 2011, о 18:30 |
Користувач |
Добрий вечір. Підкажіть чому не можу завантажити файли. Постійно виводиться інформація "Введіть коректно URL" |
Роман Метельський | 19 Лютого 2011, о 18:54 |
Засновник порталу |
Важко сказати, скиньте файл на rmetelsky@gmail.com гляну що там не так. |
Yulianovich | 27 Березня 2011, о 02:30 |
Користувач |
Цю тему: http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/81/?page=1 пропоную переписати, доповнити і закріпити першою згори в списку тем форуму. Щоб було видно, а то вона загублена посередині тем. Звісно вона повинна бути закритою, а то в такому вигляді як вона зараз є, це повне страхіття. Пишуть всі! Правила порталу зараз ніде не прописані, не регламентовані. Нема навіть куди скерувати порушників для ознайомлення. Та і які вони порушники, як правила не прописані і не сформульовані. |
Юрій Бульбах | 27 Березня 2011, о 11:35 |
Модератор |
Вивести тему не верх не в компетенції модераторів, то хіба програмісту вручну поправляти, отже це залежить від Романа. |
Юрій Бульбах | 12 Травня 2011, о 10:21 |
Модератор |
В розділі Куплю/Продам помічено дублі. Пропоную при додаванні оголошення написати повідомлення "Якщо ви вдруге додаєте оголошення прошу видалити попереднє". Спамерам - попередження і бан. |
Юрій Бульбах | 17 Травня 2011, о 14:44 |
Модератор |
Дублюю тут свій коментар з головної сторінки:
З чим згоден на 100%, то з тим, що "Поки ми всі, разом, не навадемо лад в своїй хаті, ніхто за нас це не зробить."
можливо загальну кнопку "Повідомити модератора", чи окремі "Повідомити Назара", "Повідомити Юру", "Повідомити Ростика" - бо ж якщо в темі ніц не писав, то не слідкуєш автоматично що там робиться, а так була б можливість "запросити" модераторів вцілому чи когось конкретного до обговорення
Прийшов модератор на сайт, зайшов в розділ скарг, пройшовся - почистив. ПОРЄДОК БУДЕ. Скільки мені вже разів писали "активісти" в лічку, "Юра такий то мінус - то є дубль" і т.д. Не полінились написати, а якщо зробити користувачам можливість так легко допомагати модераторам - впевнений, бажаючих буде ще більше. Звичайно, хтось буде зловживати - тицяти не там де треба, ну так Богу дєкувати маєм можливість банити!
А сподіватися що модератори то все самі розгрібуть - марна справа. Пригадую, як випадково побачив через пів року тему "До модераторів" десь заникану і ще вислухав "чо я так пізно побачив". Та не буду я по 3 рази на день переглядати всі форуми, раптом хтось мені шось напише. |
Юрій Бульбах | 17 Травня 2011, о 14:44 |
Модератор |
Пропоную щоб сторінка "Такого файлу не знайдено." переадресовувала назад на вихідну сторінку. Чи відразу, чи через пару секунд. |
Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.