Юрій Бульбах | 17 Червня 2009, о 07:29 |
---|---|
Модератор |
На форумі посилання на наступні сторінки, яке є знизу, пропоную продублювати зверху. |
Захар В | 22 Червня 2009, о 16:53 |
Користувач |
Пропоную створити розділ з міді файлами. |
Юрій Бульбах | 24 Червня 2009, о 13:29 |
Модератор |
Дописуючи на форумі, є можливість вставляти посилання, які по замовчуванню відкриваються в тому ж вікні, що автоматично забирає відвідувача з сайту при кліці на це посилання. So, потрібно щоб редактор посилання оформляв по замовчуванню як "target="_blank"" |
Андрій | 2 Липня 2009, о 22:21 |
Користувач |
Все добре! Дякую Адміну і Модерам! От тільки форум якийсь куценький... чи то може мені так здається... |
Igor Gura | 10 Липня 2009, о 02:25 |
Користувач |
напишіть на який рахунок відіслати кошти? |
Роман Л | 10 Липня 2009, о 07:24 |
Користувач |
Шановний Романе Метельський, допоможіть у геть не зрозумілій для мене справі, , не можу скачати ні одного мінуса, роз ясніть будь ласка у чому справа, бачу тільки повідомлення"Eсли вы видите эту строку в браузере, значит у вас в месте установки кода не исполняется php, уточните у разработчика или хостера, куда можно вставить php-код /*ОШИБКА*/ ?>" Що мені робити? посилання на скачування немає.................. |
Studio | 11 Липня 2009, о 23:54 |
Користувач |
Проблемка. ЖОДНА З СКАЧАНИХ З ВАШОГО ПОРТАЛУ мідяшок НЕ ВІДТВОРЮЄТЬСЯ - !!!! |
Юрій Бульбах | 12 Липня 2009, о 15:47 |
Модератор |
В мене відтворюється. |
Назар Рибак | 14 Липня 2009, о 11:22 |
Модератор |
Пропоную дати змогу відвідувачам сайту залишати свої відгуки під фонограмами, що вони думають про мінусовку чи сподобався варіант і т.д.! |
Yulianovich | 17 Липня 2009, о 21:11 |
Користувач |
Пропоную в розділі "Куплю-продам" виставляти оголошення разом з ціною. А то якось по-дитячому. І пропонують і ціни не оголошують. Несерйозно, на мою думку. |
Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.