Олександр Жовнір | 8 Листопада 2020, о 07:27 |
---|---|
Користувач |
Пісні Олександра Кварти набувають популярності, а по тому багато виконавців-аматорів хотіли б виконувати його пісні під якісну мінусовку. Така можливість є - на оф. сайті співака пропонується купити фонограми [mp3 (320) з бек-вокалом]. Ціна однієї - 50 грн. Наче, не так і дорого, але, коли хочеш з десяток пісень - то вже сума. За тим пропоную гуртову покупку фонограм. Приклад: 10 чоловік по 50 гривень - і на гурт буде 10 фонограм. Ось які мінуса хочеться мені: 1. А кохання плаче і сміється; 2. Велика родина; 3. Біла лебідь; 4. Ой, калина-любов; 5. Ти одна на цілім світі; 6. Ти просто прийди; 7. Серце матері; 8. Струмочок... Сайт виконавця - http://akvarta.com/songs/ Пропонуйте - відкритий для спілкування: viber: +38066 8293 788 (Жовнір Олександр) |
Богдан Іванишин | 8 Листопада 2020, о 10:50 |
Адміністратор |
Тут на сайті є "Боже як гарно" , "Трембіта" " Біла лебідь" - з оригінальних . І є писана професійно в добрій якості "Струмочок" |
Yalta Stage | 8 Листопада 2020, о 11:15 |
Користувач |
маю декілька принагоді поділюся |
Олександр Жовнір | 8 Листопада 2020, о 11:42 |
Користувач |
Yalta Stage - ДЯКУЮ! Бачу вже, що ділитеся. |
Олександр Жовнір | 8 Листопада 2020, о 11:48 |
Користувач |
Богдан Іванишин - дякую за підказку. "Трембіту" і " Білий лебідь" не вгледів, подивлюся уважніше. А "Струмочок" хочеться "оригінал-бек". |
Олександр Жовнір | 8 Листопада 2020, о 16:28 |
Користувач |
"Велика родина", "Ти одна на цілім світі", "Ти просто прийди", "Серце матері" (все таки хочу оригінал), "Україна". Шукаю компаньйонів на купівлю цих, чи інших мінусів на сайті Олександра Кварти. |
Yalta Stage | 8 Листопада 2020, о 16:35 |
Користувач |
путерпить дозавтра в мене то все є. сьогодни немаю часу завьра загружу Серце матері я загрузив насайт. Це оригинал я йогг покупав на сайті кварти давно |
Олександр Жовнір | 8 Листопада 2020, о 16:45 |
Користувач |
Спасибі Вам, добрий чоловіче, звичайно потерплю. А "Серце матері" то видно в Кварти такий мінус, бо в плюсі трохи по іншому деякі інструменти звучать. Ще раз дякую за відгук. |
vasilii s̶tudios | 14 Листопада 2020, о 23:59 |
Користувач |
Якщо на карантині з'являється хоча б трішки вільного часу, це знак, що обов'язково потрібно зробити караоке-відео на пісню Олександра Кварти "Біла лебідь". Ось, до речі і воно: https://www.youtube.com/watch?v=bnehLXsaO5g |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти