Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Вскладчину мінусовки від Олександра Кварти
Вскладчину мінусовки від Олександра Кварти

Пісні Олександра Кварти набувають популярності, а по тому багато виконавців-аматорів хотіли б виконувати його пісні під якісну мінусовку. Така можливість є - на оф. сайті співака пропонується купити фонограми [mp3 (320) з бек-вокалом]. Ціна однієї - 50 грн. Наче, не так і дорого, але, коли хочеш з десяток пісень - то вже сума. За тим пропоную гуртову покупку фонограм. Приклад: 10 чоловік по 50 гривень - і на гурт буде 10 фонограм. 

Ось які мінуса хочеться мені: 1. А кохання плаче і сміється; 2. Велика родина; 3. Біла лебідь; 4. Ой, калина-любов; 5. Ти одна на цілім світі; 6. Ти просто прийди; 7. Серце матері; 8. Струмочок...

Сайт виконавця - http://akvarta.com/songs/

Пропонуйте - відкритий для спілкування: viber: +38066 8293 788 (Жовнір Олександр)

Тут на сайті є "Боже як гарно" , "Трембіта" " Біла лебідь" - з оригінальних .  І є писана професійно в добрій якості "Струмочок"

маю декілька принагоді поділюся

Yalta Stage - ДЯКУЮ! Бачу вже, що ділитеся.

Богдан Іванишин - дякую за підказку. "Трембіту" і " Білий лебідь" не вгледів, подивлюся уважніше. А  "Струмочок" хочеться "оригінал-бек".

"Велика родина", "Ти одна на цілім світі", "Ти просто прийди", "Серце матері" (все таки хочу оригінал), "Україна". Шукаю компаньйонів на купівлю цих, чи інших мінусів на сайті Олександра Кварти.

путерпить дозавтра в мене то все є. сьогодни немаю часу завьра загружу Серце матері я загрузив насайт. Це оригинал я йогг покупав на сайті кварти давно

Спасибі Вам, добрий чоловіче, звичайно потерплю. А "Серце матері" то видно в Кварти такий мінус, бо в плюсі трохи по іншому деякі інструменти звучать. Ще раз дякую за відгук.

Якщо на карантині з'являється хоча б трішки вільного часу, це знак, що обов'язково потрібно зробити караоке-відео на пісню Олександра Кварти "Біла лебідь". Ось, до речі і воно: https://www.youtube.com/watch?v=bnehLXsaO5g

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти