Yulianovich | 24 Грудня 2010, о 14:46 |
---|---|
Користувач |
Віталік, звукова карта до зміни тональності нічого немає. Вона лиш переконвертовує цифру в аналог (це коли ми говоримо про відтворення). А те що для роботи з аудіоматеріалом протрібний якісний тракт, то повністю погоджуюсь. Без нормальної карти і моніторів (чи головних телефонів) говорити про роботу зі звуком і його оцінки, говори не приходиться. |
Vitaliy гурт ... | 24 Грудня 2010, о 16:09 |
Користувач |
Тобто, по вашому якість звуку буде одинакова, якщо експортувати файл, допустимо у WAVE формат, як на звуковій карті 16 біт так і на 24 біт?
Мені чомусь здається, що має, хоча, можу і помилятися)) |
Злий | 24 Грудня 2010, о 16:41 |
Модератор |
>>Тобто, по вашому якість звуку буде одинакова, якщо експортувати файл, допустимо у WAVE формат, як на звуковій карті 16 біт так і на 24 біт? >>Мені чомусь здається, що має, хоча, можу і помилятися)) Відкрию страшну воєнну тайну: ти можеш експортнути мікс у вавку навіть без карти :) ... |
Yulianovich | 24 Грудня 2010, о 22:57 |
Користувач |
Ростислав, ти завжди так! Взяв і розказав!:))) |
Vitaliy гурт ... | 25 Грудня 2010, о 14:52 |
Користувач |
Вік живи вік учись) Шкода, що мені в руки ще не попадався комп"ютер без звукової карти:))) |
Олександра tuz | 18 Січня 2011, о 00:03 |
Користувач |
http://muz-birzha.ucoz.com/ тут є багато програм.для музики! |
Hollow Man | 13 Вересня 2012, о 00:03 |
Користувач |
Однозначно Melodyne найкраща прога для транспонування!!!!!!! |
DJAL | 16 Вересня 2012, о 22:32 |
Користувач |
Використовую плагин для steinberg WaweLab 5. Багато років використовую, поки що задоволений. Вказані тут на форумі проги - матиму час і гроші, спробую поюзати. Прошу не дивувати, що користую давні проги, просто часто доводиться користувати не менш давні компи... Також транспозувати можна і в Nero Wawe Editor, оскільки він на Вашому компі вирогідніше вже є, але якості не обіцяю. |
василь олексюк | 3 Жовтня 2012, о 13:59 |
Користувач |
Доброго дня!!!Я користуюсь прогою для транспонування MP3DOCTOR PRO.Там при бажанні можна і темп міняти,і еквалайзер...
|
Юрій Цьосенко | 4 Жовтня 2012, о 17:52 |
Користувач |
Melodyne не транспонує фонограми! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти