Богдан Іванишин | 4 Жовтня 2012, о 23:28 |
---|---|
Адміністратор |
Паен Юрій, а чому не транспонує ?? Навіть дуже це успішно робить. Єдине, що як на мене, то Кубік це робить коректніше... |
Юрій Цьосенко | 5 Жовтня 2012, о 20:38 |
Користувач |
Вибачаюсь!Сьогодні попробував транспонути фонограму Melodyne,так дійсно він транспонує але як на мене то трохи через костилі... |
Петро Клименко | 5 Жовтня 2012, о 23:23 |
Користувач |
Ще раз рекомендую (бо вже писав у відповідній темі): для зміни тональності мінусовок в реальному часі та для конвертування спробуйте програму Amazing Slow Downer і ви будете приємно вражені високою якістю роботи. |
Юрко (DJ ... | 9 Жовтня 2012, о 14:54 |
Користувач |
Колись коли Лінукс ОС входила тільки в моду, з"явилася була для нього програмка Audacity - примітивненький аудіоредактор. Він був неважний у всіх значеннях. Років напевно зо 3 тому назад, коли перейшов з Віндовса на МакОС, надибав дану прогармку, але вже порядно запаковану для тої платформи... Так от, та прога не тільки вміє гарно міняти транспозицію, але якимось магічним чином (правда буває і помиляється) визначає тональність мінуса... Досить гарно вона то робить... Потім вже і для вінди її зустрічав... |
unclehaphap | 9 Жовтня 2012, о 15:03 |
Користувач |
http://audacity.sourceforge.net/?lang=uk Теж ним зараз користуюсь. Із принципу :) Перепрошую за офтоп... |
506080 | 24 Жовтня 2012, о 15:57 |
Користувач |
Доброго дня чи ночі ! Вибачаюсь що втручуюсь ала є нагальна потреба.Не підкаже хто може зупинити час у програмі Styleworks TX Korg 4.3.0.6 а то 2 дні працює і вимагає реєстрацію а тоді закривається і не можна знов поставити. тільки на інший комп. десь слід лишає.Версія чисто корг від і-3 до па-3х. Я успів х3 корвертнути...які там стилі...супер Допоможіть хто чим може.Конвертер з мене. |
Ігор Рівне | 24 Жовтня 2012, о 18:34 |
Користувач |
Шановні форумчани підкажіть будь-ласка за допомогою якої програми можна відкрити файли з розширенням sib(нотні партитури) |
Gocan | 24 Жовтня 2012, о 20:23 |
Користувач |
Sibelius |
Gocan | 24 Жовтня 2012, о 20:24 |
Користувач |
http://www.torrentino.com/torrents/521617 тільки тут він якийсь обрізаний, у мене він займає більше як 2 Гб.
|
Kollega13 | 24 Жовтня 2012, о 22:39 |
Користувач |
Ще можна транспонувати і плагіном QuikQuak Pitchwheel |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти