rusakow | 13 Серпня 2010, о 14:01 |
---|---|
Користувач |
Сергій! Якщо ти такий крутий лабух, то чого шукаєш весілля в іншій області |
rusakow | 13 Серпня 2010, о 20:12 |
Користувач |
Щодо оподаткування, це погано але я б запропонував ввести ліцензію на право грати. А виглядало б це так: приїжджаєш в свій районий будинок з своєю апаратурою розкладаєшся подаєш репертуар свій -- пісень 20 комісія вибирає пару з них виконуєш звучить якісно і чисто, получаєш ліцензію, ні іди вчися цілий рік і удосконалюй апаратуру при чому в залі сидять журі і музиканти, також хто бажає Був би порядок на весільному ринку і не було б таких шаромижників які називають себе великими музикантами Колись так було і я підтримую це, правда тоді і платили податки |
Юрій Бульбах | 13 Серпня 2010, о 20:21 |
Модератор |
Колись воно зводилось до показухи і формальності. Принаймі у нас. Щодо податків, я собі зареєструвався і плачу. Щоправда якби не було інших видів діяльності, то мабуть і музику б не включав туди. А халтурщиків відсіє сучасний саморегулюючий інструмент - ринок. Халтурщики довго не протягнуть - або поб'ють замовники або "слава" наздожене. |
"Ліки від ... | 14 Серпня 2010, о 00:16 |
Користувач |
А я легально працюю, бо працюю як офіційний працівник ресторану... Принаймі не смикаюсь, від появи кожного податківця. |
Юрій Рейпаші | 14 Серпня 2010, о 12:56 |
Користувач |
Шановні колеги!!! Дуже соромно читати,про те,як ви один на одного "нападаєте". На рахунок того хто з вас ліпший музикант(лабух) судити не вам - за вас це мають зробити люди для яких ви граєте.Якщо виконувати свою роботу на совість і вкласти в неї душу,то ніякі конкуренціЇ не повинні заважати. Це стосується також оплати за вашу роботу. Якщо музика подобається людям,то вони віддадуть останнє,щоб ЇЇ отримати.Для лабуха найвищим гонораром є вдячна публіка,а гроші завжди повинні бути на друому місці.Коли за вашу роботу вам стоячи аплодують і у вас на очах сльози - то це і є найвища нагорода! Якщо ви це ні разу не пережили - тоді займайтеся іншим,бо це не для вас! Є дуже багато варіантів заробляти гроші (Юра Бульбах описав),крім цього файно заробляють на квартирних ремонтах :) PS: Якщо є граматичні помилки (дехто до них придирається)- вибачайте - я не украЇнець (і не москаль :))
|
Юрій Бульбах | 14 Серпня 2010, о 13:18 |
Модератор |
Згоден з кожним словом. |
rusakow | 14 Серпня 2010, о 17:42 |
Користувач |
Апсолютно з вами згоден, а конкуренції тут ніякої немає, просто зачіпив мою гордість, бо свое ім'я я заслужив сам, і горджуся тим |
Олег Микулич | 18 Серпня 2010, о 23:30 |
Користувач |
Сергії!!! Даремно ви сваритеся!!! Адже, вам треба разом, плече об плече, працювати на цьому ринку місцевого "ШОУ-БІЗНЕСУ". Потисніть один одному руки, і забудьте це, як давнє непорозуміння. Я першим піду з вами на мирову!!! До зустрічі, колеги!!! |
Юрій Бульбах | 18 Серпня 2010, о 23:36 |
Модератор |
"Наліцо" бажаючий випити нахаляву |
Олег Микулич | 19 Серпня 2010, о 00:03 |
Користувач |
Про яке "ліцо" мова? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти