Анатолій Галушка | 27 Вересня 2010, о 12:13 |
---|---|
Користувач |
Також згоден з Геною Гришко,ну в мене в цьому році 5 весіль було,ось восени трохи почали женитись,не те що не гукають,весіль нема,я сам не шукаю,мене знають то самі знаходять якщо треба.В Кіровограді звичайно роблять і багато і ціни вищі,ну в нас ціни не я встановлював,я й так ще дорого беру 800 гр за день.Було не раз грав і в Кіровограді,та ще й з тамадою,то з тамадою не грання а відпочинок,але частіше без тамади. |
Юрій Бульбах | 27 Вересня 2010, о 13:53 |
Модератор |
>>дорого беру 800 гр за день Якщо буду другий раз женитись - то тільки в Кіровоградська бл.с.Підлісне :-) P.S. Приїзджайте до нас на заробітки... |
Vitaliy гурт ... | 27 Вересня 2010, о 17:26 |
Користувач |
800 грн. за день?!?!?!?!?!?!?! 5 весіль в рік!?!?!?! В мене шок! Прийміть мої найщиріші співчуття) То без сарказму, а щиро!) |
Анатолій Галушка | 27 Вересня 2010, о 17:57 |
Користувач |
Дякую браття.Але тут робота і сім"я.Ціни у вас хороші,ну сумніваюсь що тут за таку ціну мене хтось замовить. |
Юрій Бульбах | 27 Вересня 2010, о 18:01 |
Модератор |
Треба зробити невелике уточнення - це ціна за колектив з 2-4 людей. |
Анатолій Галушка | 27 Вересня 2010, о 18:07 |
Користувач |
Я сам, і не жадний,просто нема з ким.Треба було мені мовчати за наші ціни,не смішити людей.Дякую. |
Юрій Бульбах | 27 Вересня 2010, о 18:13 |
Модератор |
Та нема чого соромитися. По-перше корисно обмінюватись інформацією, по-друге, якщо ми четверо працюємо за 400 долларів, то це ж в кожного виходить то й же заробіток, що і у вас. Так що все ок. Заздрити треба "живим" колективам на двох синтах, які також беруть 400 долларів. Але якщо платять - значить вони це заслужили. |
Анатолій Галушка | 27 Вересня 2010, о 18:22 |
Користувач |
Дякую.Заспокоїли.Приємно було поспілкуватись. |
Vitaliy гурт ... | 27 Вересня 2010, о 18:23 |
Користувач |
ну якщо один, то це справді не зле))))) але як це, відпрацювати весілля самому, теж не можу уявити!) |
Анатолій Галушка | 27 Вересня 2010, о 18:29 |
Користувач |
Це звичайна справа.Це ось недавно тамади в моду ввійшли,а так печеш сам,важко,ну все ж не лопатою кидати. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти