kozak - ... | 12 Жовтня 2010, о 00:05 |
---|---|
Користувач |
Во-во, ЩОБ ОПЕРАТОРИ НЕ ЖАЛІЛИСЯ !!! А ПОДАТКИ ... напевно будем в краївки ховатись !!! |
dgulbekmuz | 17 Жовтня 2010, о 22:37 |
Користувач |
Хлопці! я Хочу зав"язати переписку (бестолкову)! У нас різні регіони різна мова і судити про заробіток дуже складно, ану приЇдьте до Херсонщини або до Криму чи до Донецька.і тоді побачимо як кого сприймуть! Розумію сайт тільки для української мінусовки. Скачав класний мінус але... що за пісня? хлопці чим займаємось популярізацією украінської мінусовки (пісні) чи просто поповнюємомо незнано чим сайт? посилання на файлообмінники лажа! пів ночі шукав . пісня може й та але аранжіровка різна! той догадуйся як співати! Я прихильник своєї АВТОРСЬКОЇ обробки пісні з зрозумілим "інтерфейсом". Я дадіслав декілька наших обробок пісень.(хренові чи ні судити Вам).У мене питання якщо прислав ЗАДАВу який ти після цього музикант?А "ЗАДАВ" багато! до речі ! |
Юрій Бульбах | 17 Жовтня 2010, о 23:57 |
Модератор |
Щось я мало зрозумів з вищенаписаного. Старайтесь чіткіше висловлювати думку і різні думки розділяти абзацами. Що за пісня? Як правило є назва, хочеться точності - можна в магазині купити ліцензійний диск, ні - то можна погуглити. Щодо фалообмінників претензії незрозумілі, весь світ ними користується, а вам вони чимось не догодили? Співати можна як подобається, не чув щоб набили морду за неточне виконання, самі маємо декілька речей, які свідомо співаємо не так як в оригіналі. Залишаються питання щодо розпізнання - в форумі можна задати. Щодо надісланих вами речей - спасибі за активність, але ще було б добре, якби ви їх ще підписували акуратніше, бо що це за назва, "гимн украини"? Щодо задавок, то вони заборонені, але за всім не вслідкуєш. Побачите задавку - пишіть в коментарях до мінуса, рано чи пізно хтось з модераторів видалить. Ще можна адресу сторінки з задавкою кидати мені в "лічку". |
Vitaliy гурт ... | 18 Жовтня 2010, о 13:09 |
Користувач |
http://www.minus.lviv.ua/photo/LesivVitaliy Ось обіцяні фото. Роблені мобілкою, тому не дуже чіткі... |
павел | 18 Жовтня 2010, о 16:04 |
Користувач |
|
rusakow | 18 Жовтня 2010, о 20:24 |
Користувач |
Дійсно виглядає на фото непогано. А як вони себе поводять на дворі? |
Vitaliy гурт ... | 18 Жовтня 2010, о 21:42 |
Користувач |
На дворі просто більше диму йде, а так, ідентично... Єдине, не знаю, як вони будуть себе поводити на морозі, просто зимою весілля, котрі треба працювати на вулиці, ми не беремо... |
Юрій Бульбах | 18 Жовтня 2010, о 21:54 |
Модератор |
Виглядає файно, але хто в тій темноті побачить ваші файні перевдіті сорочки? ;-) Зимою на вулиці - давно вже не мав і не хочу, я і в вересні стараюсь не брати, собі дорожче - і голос посадиш, і апаратура сирості не втішиться, і гості відповідні. |
Vitaliy гурт ... | 18 Жовтня 2010, о 22:02 |
Користувач |
Це питання плануємо вирішити в найближчому майбутньому) ціна питання 400$:)) Потрібне заливочне світло) А наразі світло в залі виключаємо тільки на перший танець, якщо роблять серце зі свічок, і на деякі денсові речі, а решта часу при світлі! |
rusakow | 18 Жовтня 2010, о 22:44 |
Користувач |
Зимою сам на дворі не граю і іншим не рекомендую...
При світлі видно двіженія лазера? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти