Vitaliy гурт ... | 19 Жовтня 2010, о 09:15 |
---|---|
Користувач |
Все залежить від диму: є дим - видно всі промені, дивиться ефектно. Нема диму - тільки точки і лінії по стіні. Тому лазери без дим-машини брати нема сенсу! |
igor | 23 Жовтня 2010, о 22:58 |
Користувач |
В мене є одна мрія.Зібрати всіх Вас в один ресторан як музикантів дати Вам музінструменти і щоб Ви показали свої здібності без диму і без лазерів і без ноутбуків.Особливо мене цікавлять здібності Віталіка.Мав можливість спілкуватись з такими крутими музиками в К-Буську.Закінчили всі в Дрогобичі інститут на стаціонарі,знайомі з найкращими музикантами в області,грали в найкрутіших кабаках,пишуть фанери і продають у Львові.Цілу годину так себе розхвалювали що я аж повірив.Ну а коли взялись за роботу , хлопці Ви не повірити . Я ще гіршого не чув .В кінці весілля люди почали співати ,Многая літ і співали нормально.То ті круті музиканти навіть аккорд перший не могли підібрати.І ЗНАЮ ОДНЕ.Хороший музикант ніколи не буде хвалитися як дехто тут.І ти Віталік почастіше походи по нормальних концертах,не там де крутять міні диски і ти зрозумієш що публіку можна завести і без фанер.Знайомі працюють в Польші в джаз клубі на живо,шкода що не маю можливості показати як люди гуляють і диму не треба.І ми самі виноваті в тому що даєм нашій молоді таку музику.Подивіться в музшколи.Коли я вчився а це було десь 1978 рік ходили діти і на туби і на фаготи і на контрабаси.Всі інструменти були і багато дітей.А тепер в школі гітара,клавіші,скрипка і ще пару інструментів.Я розумію що зараз цього не потрібно.Але невже це правильно?Я люблю слухати живу музику і вона мене заводить .Мав можливість бути в Болгарії.Майже кожен день концерти і всі наживо і поп і джаз і рок було круто.І якби всі наші музиканти замість того щоб сперечатись який лазер дешевший купили б собі музінструменти то весілля б стали веселішими і цікавішими.А деякі наші круті (музики) пішли б і справді працювати електриками і не треба податкової.Я ЗА ЖИВУ МУЗИКУ ДВОМА РУКАМИ.Можливо когось обідив,не ображайтесь.Маю свою думку але прислухаюсь до інших. |
Gocan | 24 Жовтня 2010, о 00:17 |
Користувач |
Браво!!! І я прїду в цей ресторан подивитися. Я знаю багато хороших музикантів, дехто просто профі, просто їм не поталанило бо вибрали не той інструмент - ударні, бас-гітара... а треба було вивчати Winamp чи jetAudio. І розумію чому кажуть ВКЛЮЧІТЬ польку |
igor | 24 Жовтня 2010, о 01:24 |
Користувач |
Я надіюсь що прийдуть кращі дні і в нас появляться хороші колективи хоча такі як Скорпіон Квін і вони будуть заводити публіку а не так як у нас . Подивишся на нашу естраду одні поющіє труси як казав вроді би Скрябін.А справжнім профі інколи приходиться на вулицях грати бо в ресторанах сидять включайлики і самі ми в цьому винні тому що дітей привчаємо до фонограм з перших їхніх кроків в культуру,тому що тяжко підключити гітару,тяжко настроїти барабани а саме головне тяжко ділити гроші тому що треба купити лазер.А хто старший лабух то нехай згадає що колись між нами було більше дружності і навіть по собі знаю один одному помагали. якщо в когось з нас були проблеми.А ТЕПЕР лиш би обгадити один одного і страшна заздрість що ми і бачимо навіть і на тому сайті. То в мене халтур більше то в мене димку більше то я заробив більше.Світ перевернувся догори ногами.Невже і справді ніхто не мріє сісти за інструменти з друзями і просто залабати навіть в своє задоволення.Я думаю що справжні музики зі мною погодяться а включайлики цього і так не зрозуміють. |
Юрій | 24 Жовтня 2010, о 10:32 |
Користувач |
Повністю згоден. Я теж бачив крутих музик які пишуть фанери , а на халтурі вальс для зняття фати грає одним пальцем. |
igor | 24 Жовтня 2010, о 11:50 |
Користувач |
Я дуже радий що в мене появились однодумці.Бо я вже думав що в нас остались одні фанерники які купляють ямахи і гатять по них що їм аж клавіш не хватає забуваючи про те що на ній щось можна і справді заграти.І ЩЕ ОДНЕ СКАЖУ.Показник кількості весіль чи кількості аппаратури мені особисто нічого не говорить.Ми всі прекрасно розумієм що займаємось цією справою і щоб получити задоволення і щоб людей повеселити і щоб щось принести в сім"ю.Так давайте вишліть фото не світломузики а похвастайтесь що ви зробили за кошти весіль-будинок,машину.Але не ті що батьки дали а ті що заробили по халтурах.В нас в місті є одні такі музики що гатять по виключенних клавішах як дурні вже майже 10 років.Я на них дивлюся як трохи на ненормальних.Тому що розумна людина не буде грати на виключеній клавіші чи на гітарі яка не підключена до пульта.А ВИ Б БАЧИЛИ ЯК ВОНИ ГРАЮТЬ.Ще й навіть тембра переключають і колесом юрзають.І ось вони круті музики 10 літ по весіллях крута аппаратура по35 весіль на сезон, самі найдорощі, понтів повні штани, всіх вчать як треба лабати і їздять по місті на роверках Україна, не мають власного житла, живуть з батьками.От вам і показник крутизни.Я знаю одне НЕ ХВАЛІТЬ САМІ СЕБЕ НЕХАЙ ВАС ЛЮДИ ПОХВАЛЯТЬ.Для справжніх весільних музик це як повітря, як вода.Аж хочеться жити коли почуєш після халтури в свою сторону подяку від гостей.А ще прийде час коли дятько поб'є на голові включайликів ноутбука і тоді хлопці візьмуться за вивчення сольфеджіо.я особисто кинув музику через ті фанери, і ні одного весілля не грав з мінні диском.А коли почали з"являтися оті круті (музики) фанерники то я зрозумів що я не з тих хто буде стояти і тріпатись за виключенною клавішою,ТОМУ ЩО МЕНІ СОРОМНО ОБМАНЮВАТИ ЛЮДЕЙ.І ДІТЕЙ СВОЇХ ВЧУ НОРМАЛЬНОЇ МУЗИКИ.Вони в мене слухають і Смокі і Бітлз і Кріс Нормана.І самі з усмішкою дивляться на горе музикантів з ноутбуком.І закінчив син музшколу по сопілці а тепер пішов по другому кругу на гітару.І якщо я його побачу на весіллі з ноутбуком то розібю на голові.Хлопці давайте підтримувати музикантів а не КРУТИХ МУЗИКАНТІВ.БУТЬТЕ ПРОСТІШІ І ЛЮДИ ДО ВАС ПОТЯНУТЬСЯ.На старт стоп нажимати можна навчити кожного а ось грати на інструменті-кожного 100.І це є різниця між музиками які чесно заробляють свої гроші і включайликами.І я зовсім не згідний з фразою що не можна так круто заграти як звучить фанера.Як казав колись Ленін вчитись вчитись і ще раз вчитись.Фонограмщики а ви попробуйте зробити фанерки братів Гадюкіних.Не скачати а самі зробити.Краще вчіться лабати і це піде вам на користь.Знання це тільки плюси.Я коли перебував вСША піді мною жив один мексіканець.Він кожного дня по 2-3 години грав на бас гітарі.Включав ритм машинку і під неї грав арпеджіо гамми.Короче він так мене достав що то був повний атас але я мовчав тому що з другого боку це був справжній музикант.А не такий як дехто на цьому сайті.І я дуже вдячний що познайомився з Ігором з Рави.Вони справжні музики хоча навіть без диму і крутих лазерів.Вони не роблять світло шоу на весіллі вони просто класно бавлять людей.А світло і дим це справа не музиків а операторів по світлу.А музиканти повинні грати а не ламати клавіш і куражитись за ноутбуком і пускати людям бульки в очі коли берете завдаток.Бо в цей момент ви говорити що ВИ МУЗИКАНТИ. |
Vitaliy гурт ... | 24 Жовтня 2010, о 15:30 |
Користувач |
Боже, стільки тексту, що я після роботи не подужав все прочитати до кінця! Так багато писати зараз просто напросто сил нема:) Крім того свою думку я вже висловив раніше і при ній залишаюся. Відповім хіба одне: igor, хто ти такий, щоб збирати всіх музикантів і перевіряти, чи мене чи когось іншого на здібності і вміння? В тебе, по-моєму, якась нездорово висока самооцінка! Опустися трошки на землю, для того існує публіка, яка потім замовляє тих чи інших музикантів на весілля! І, повір, навряд чи мене замовляли б на весілля тільки із-за світла чи диму, плятячи при цьому 400$ доларів, якщо можна замовити за 100 $ круте світлове оформлення! і взяти ше музикантів за 200$ а їх не мало, і зекономити 100$. Просто є музиканти, які думають, як вижити в умовах конкуренції, а є такі як ти, які сидять і жують соплі від того, що їх задовбали фанерщики! Повір, я, ФАНЕРЩИК, ще до жодного клієнта не підійшов, і не примусив під дулом пістолету, замовити мене на весілля! Раз замовляють, значить є за що! Так, що бажаю вам удачі! І замість того, щоб розказувати, яких музикантів НЕЛІКВІДІВ ви бачили, краще ПРАЦЮЙТЕ і не будете мати проблем з фанерщиками! ВИБАЧТЕ, якщо образив когось своїми коментарями! P.S. Всеодно мало тексту не получилося! |
igor | 24 Жовтня 2010, о 16:15 |
Користувач |
Віталік,щоб просто прочитати мій текст це максимум для однокласника 5 хвилин а я бачу по тобі що ти ще й читати не вмієш.І взагалі мені кажеться що ти некультурна людина.Просто я колись також грав років 15 по весіллях і трошки більше бачив чим ти і пів світу об"їздив і на даний час займаюсь іншою справою.Можна сказати і так що я є один з мілліонної публіки.Але через таких як ти музиканти не мають роботи а ти не музикант ти включайлик.І ТОБІ ГОВОРИ НЕ ГОВОРИ ти цього ніколи не зрозумієш.Тому що ти не музикант.Я ще в тому сумнівався тепер ні.Я б хотів тебе познайомити з нашими включайликами ви б найшли спільну мову.Ти будь ласка не ображайся на мене це моя особиста думка.І тут ми говоримо про музику.А можливо в других справах ти хороша людина.Але не неси себе так високо .А що ти жуєш соплі?Я й не знав що таке можна робити.Удачі. |
Vitaliy гурт ... | 24 Жовтня 2010, о 16:25 |
Користувач |
Культурні і грамотні люди ніколи собі не дозволяють писати подібні речі) Ти щойно продемонстрував свій інтелектуальний і культурний рівень, про що з тобою можна говорити!:) Я читаю тільке те, що для мене є цікавим і має хоч якийсь зміст, а не той набір фраз безтолкових що ти написав) І повторюся ще раз - не тобі судити який я музикант) Доречі, на інших форумах, за подібні речі можуть забанити) Так, що наступного разу збери залишки свого інтелекту, і напиши щось мудріше! А поки мені нема з тобою про що говорити! Будь здоровий і не кашляй!) |
Vitaliy гурт ... | 24 Жовтня 2010, о 16:28 |
Користувач |
P.S. Хороший музикант ніколи не залишеться без роботи, як і будь який інший спеціаліст в своїй справі! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти