dgulbekmuz | 8 Жовтня 2010, о 17:42 |
---|---|
Користувач |
Віталику нам не фотки потрібні а спів! І на фото ми вас не впізнаємо бо ні разу Вас не бачили. унас раніше на всякі прибамбаси (гітари клавіші і т. д.) дивились Ну ізвичайно на віконання роботи. зараз всім плювати в якій ти рубашці головне шоб не дорого брали! До речі інрументи внас пристойні . на компах не граємо! |
Vitaliy гурт ... | 8 Жовтня 2010, о 19:58 |
Користувач |
Віталику нам не фотки потрібні а спів........................ Чий спів вам потрібний, мій? Зайдіть вконтакти послухайте! А фотки я пропонував для того, щоб людина побачила яке світло за 500$ може бути.... зараз всім плювати в якій ти рубашці головне шоб не дорого брали! Ось тут ви дуже помиляєтесь! А втім, що я тут розпинаюся! Це ж у вас одне-два весілля в рік, а у мене з тим проблем нема, раз ви пишете що у вас все круто, ну тоді вас влаштовує така кількість замовлень! УДАЧІ!
|
rusakow | 9 Жовтня 2010, о 22:36 |
Користувач |
Шановний Віталік ви мені вибачте, але ті лазери які ви мені показали я б назвав повним китайським барахлом оскільки його потужність якщо вірити тому що пишуть 30 мВат, яких там 100 % немає та щей зеленого кольору, який в диму пропадає. Може вам він нормальний але лазер має мати хоча б 50 мВат. А хороший зеленого кольору який малює навіть сєтку має 100 мВат і коштує він 400 баксів. Світловий прибор мені не подобається. Один Браво + взуває ваших два при чому він дешевше получається ніж ваших два ось силка на той прибор http://audiosila.com/product/bravo-plus/ Я його може зробити дешевше є хороший канал на виробника. Тепер рахуємо: Лазер 1600*2=3200-10%=2880, прибор 1050*2=2100-10%=1890, отож 2880+1890=4770 і того 600 баксів з матиматикою в мене все добре P.S. На сьогоднішній день в тому сизоні я віддіграв 39 весіль але мені це недає права насміхатися над тими хто весіль немає або має їх мало, при чому я не закидаю люде візитками і не передіваюсь по 10 раз і вже мовчу про дим і світло яке я не використовую, оскільки відеооператор тоже робить свою роботу і йому треба хороше обичне світло. Хоча хто як хоче так і дро... Не сприйміть це як за образу і не ображайте інших оскіль життя така штука що сьогодні на коні, а завтри під коньом Бережіть себе і удачі всім |
Vitaliy гурт ... | 10 Жовтня 2010, о 11:48 |
Користувач |
Шановний Сергій) От ви своїм коментарем і показали що поняття не маєте в лазерах і в світлі тим більше) (я, доречі, також не ас в тій справі, тому у цьому цілком покладаюся на свого знайомого світлоінженера) Якраз зелений лазер і є самим популярним тому, що при малій кількості мілі ват яскраво світить і якраз дим тої яскравості йому надає:) бо видно всі промені а не тільки точки на стіні. В тім у вас і того нема. А, спеціально для вас наступної суботи зроблю фото щоб ви подивились як то "китайське барахло" світить. На рахунок насміхатися, такого на думці не мав, а як воно так збоку виглядало, то хай так і буде!:) Ви берете за весілля 200 доларів, як я прочитав в попередніх ваших коментах, то може і маєте 39 весіль за рахунок низької ціни, з чим вас і вітаю, а я свої 25 відіграв за 400 доларів, так, що виходить, якщо в грошах рахувати, ми майже на-рівні відпрацювали з вами :))) А взагалі, якийсь гнилий діалог получається, більше нічого в тій темі писати не хочеться) Єдине фотки вам зроблю:) УДАЧІ) |
rusakow | 10 Жовтня 2010, о 12:22 |
Користувач |
Я апсолютно не хотів вас образити. По лазерах я дійсно не ас, але маю хорошого друга, який монтуэ сучасні диско клуби від світла до звуку і цілком йому довіряю (про що і зним вчьора консультувався). Якщо бажаэте я можу вас з ним познакомити дуже толковий чувак з м. Рівного. Нащот ціни то в нас така такса. Є багато музикантів які беруть набагато менше, але це їх справа. Я коли їду грати на Франківщину то беру 3500грн. Лазер я якби хтів то мав би давно, але в нас ніхто такого по забавах не використовує, а свій акцент я роблю на хорошу і якісну звукову апаратуру Я радий за вас що вам подобається ваше світло і ще більше радий за ващу ціну. Іду збиратись на весілля тому всім лабухам хорошої забави
Всім удачі !!! |
Юрій Бульбах | 10 Жовтня 2010, о 13:04 |
Модератор |
Цікава тема ті податки, постійно зкочується вбік:-) Тим не менше, ріспект вам, Віталік і Сергій, що були по мірі можливості коректними. |
Vitaliy гурт ... | 10 Жовтня 2010, о 18:59 |
Користувач |
Ображатися я не маю звички:) Тому з тим все ок) Нарахунок знайомого, дякую, у мене теж є добрий знайомий провесійний світловий інженер, то він мені ті лазери і нарадив) бо сам такі використовує на дискотеках в нічних клубах, хоч на концерти, ясна річ, має крутіші варіанти) Світлом задоволений бо на ті гроші справді класний ефект, фотки за мною!:) ВЕСЕЛОЇ ЗАБАВИ!) |
Юрій | 10 Жовтня 2010, о 19:16 |
Користувач |
А власне про що тема? Про світло чи про податки на лабухів? |
Сергій Танасійчук | 10 Жовтня 2010, о 19:46 |
Користувач |
Тема, дійсно м'яко перейшла у під-Тему, хоча багато корисної інфи, я не користуюсь світлом, а тут надали цікавинку, лише питання - як ви установлюєте світло (Маю на увазі штативи і все інше) |
Vitaliy гурт ... | 11 Жовтня 2010, о 15:53 |
Користувач |
Лазери на колонки , а прибори на підлогу, на стійках вони не дуже дивляться, на підлозі ефектніше, проте, стійки маю, то на них планую в найближчому майбутньому заливочне світло взяти, щоб оператори не жалілися, і себе висвітити, оскільки прибори стоять перед нами, і, коли виключається світло нас не видно... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти