igor | 24 Жовтня 2010, о 16:28 |
---|---|
Користувач |
А що ти ще й кашляєш?Ти ж сам перед тим казав що ти фанерщик а тепер знову кажеш що не мені судити який ти музикант.Так хто ти насправді? |
Vitaliy гурт ... | 24 Жовтня 2010, о 16:31 |
Користувач |
Igor, деколи краще промовчати, коли не маєш що сказати!!!:) Будеш розумнішим виглядати в очах інших) |
igor | 24 Жовтня 2010, о 19:42 |
Користувач |
Я розумію Віталік що інколи правду тяжко сприймати,але інколи це буває корисно на майбутнє.Колись станеш старшим то зрозумієш а твоя зухвалість і високомірністьпройде сама собою.Так що не ображайся що в моїх попередніх написах ти побачив себе не таким яким ти себе вважаєш.А до мене можеш звертатися можливо щось буде потрібно з аппаратури .В Америці вона на процентів 30 дешевша.І як ти казав не кашляй.І на свої 22 ти виглядаєш занадто розумним.Дивись не помилися .І з твоєю попередньою фразою я цілком згідний.Ти починаєш мене розуміти. |
Vitaliy гурт ... | 24 Жовтня 2010, о 20:01 |
Користувач |
Не знаю про яку правду ти говориш, але в твоїх словах я нічого мудрого не почув! Щодо високомірності, я ж не винен що мій інтелектуальний, культурний, і напевно музичний, (раз ти сидиш без роботи по спеціальності) рівень на порядок вищий твого... Я на цьому сайті ще жодного разу не переходив на особистості на відміну від тебе! А думку про себе я формую з думки людей, котрі мене оточують, а не з таких інтелектуально бідних як ти... З апаратурою у мене все в порядку, а як щось, слава Богу маю до кого звернутися! А переговорити мене тобі всеодно не під силу, тому краще зав"язуй з тою гнилою перепискою, бо мені вже соромно перед іншими нормальними музикантами на цьому сайті, що я дозволив тобі втягнути мене в цей тупий, беззмістовний діалог! |
igor | 24 Жовтня 2010, о 20:22 |
Користувач |
По перше з роботою в мене нормально а на таких як ти я просто не звертаю уваги а те що ти себе побачив збоку це дуже добре.Ти мене питався хто такий Попадюк.Тут трошки є інформації .Подивишся напиши.http://www.youtube.com/watch?v=0noWeeTVM20&feature=related |
Vitaliy гурт ... | 24 Жовтня 2010, о 20:30 |
Користувач |
Я не себе побачив збоку, а почув твою думку про мене, але це не означає, що вона правдива, крім того для мене вона є абсолютно не цікавою :) Якби мені це сказав хтось з мого оточення, я б задумався, але такого ще ні разу не було, тому твоя думка є твоєю думкою і не більше! Концерт подивлюся, дякую.... |
Vitaliy гурт ... | 24 Жовтня 2010, о 20:34 |
Користувач |
І якщо ти вже сказав мені все, що хотів сказати, то пропоную модераторам видалити все те, що не стосується даної теми! |
Юрій Бульбах | 24 Жовтня 2010, о 22:15 |
Модератор |
Прочитав все. Видаляти мабуть нічого не буду. Хіба би була вказівка зверху. Тема вічна як протистояння віндовс і лінукс. А податкова тема постійно кудись зкочується. Атци і дєті, шо тут скажеш. З почуттям гумору в тебе, Віталь, набагато краще, ріспект за то. Igor, наскільки я зрозумів, ви людина старша, принаймі роблю такі висновки з ваших дописів, бо інформації ви про себе жодної не подаєте, на відміну від Віталіка. Анонімність - це по-дитячому. Так от, якщо ще можна зрозуміти Віталікові юнацькі дурощі про соплі, то вам вже не пасувало б влізати в ці качелі про соплі і кашлі. Тим більше, що в опонента це краще виходить:-) По суті питання, Віталік працює на весіллях, ділиться досвідом, дає рекомендації. Ви ж, на скільки я розумію, сидите вдома і займаєтесь теорією про те, як би то мало бути. Не солідно. Зберіть команду, працюйте, "задавайте рівень". З часом ще хтось підтягнеться на ваш рівень і буде ця сфера розвиватись. А сидіти вдома і обс...ти інших - СОРОМНО! Це ринкові відносини. Є замовники які ставлять вимоги і є пропозиція від музикантів. Якщо є багато "кнопочників" - значить так потрібно. Принаймі зараз. Ніхто ж замовників не змушує і замовники досить грамотні зараз, самі питаються про фонограми, приходять із своїми флешками на 1 танець. Всім "підтримувачам живої музики" одне просте питання: у вас є ударна установка? Якщо ні - то припиняйте "дєтскій лєпєт", не займайтесь лицемірством. На останок про позитивне - є у Льові гурт "Медоркестра", учасники лікарі, але паралельно ше грають на весіллях. Справжній клас. Мають своїх клієнтів. І нікому не вказують що кому робити, просто роблять свою справу. От і ви приєднуйтесь. Їх ролик: http://www.youtube.com/watch?v=xUNmI9qaPiA |
Vitaliy гурт ... | 24 Жовтня 2010, о 22:30 |
Користувач |
Юра, дякую за підтримку!:) |
Gocan | 24 Жовтня 2010, о 23:11 |
Користувач |
Юра, гурт "Медоркестра" бачив, ударної установки там також не помітно. То що атци і дєті також з тобою абсолютно згідний, хоча я особисто скиляюся до позиції "атцов". І ще шалено радію бо живу там де не докотился "танцы в лазерном дыму" і весілля схожі на Українські, з обрядами і колоритом, де молоду до шлюбу збираюь під скрипку, сопілку і бубон (не під фанеру). І Слава Богу люди у нас не прихдять зі своїми флешками а запитують ЯКІ У ВАС Є ЖИВІ ІНСТРУМЕНТИ. Тепер мало кого здивуєш найкрутішими клавішами а от майстерністю можна. І коли люди на весіллі стоячи аплодують то який ще може бути більший кайф? Наркоту пробував - не то... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти