Юрій Бульбах | 27 Вересня 2010, о 21:25 |
---|---|
Модератор |
"Печеш сам" - то і для самого важко, та й для замовника не комільфо як на мене, "картинка" не та. |
rusakow | 30 Вересня 2010, о 19:07 |
Користувач |
Самому важко але двом за такі гроші немає сенсу грати. Ми граємо в двох за 200 доларів теж саме получається що і в вас, тільки коли щось нове купляємо з апаратури то двом скоріше і легше відбити. А ви не пробували сісти в якиїсь кабак по близості на замовлення досить не погано получається самі так сидимо вже 6 років на одному місці, правда деколи бувають запари коли маєш весілля на виїзд а в кабаку нема, але є якась днюха і починаєш шукати того хто немає весіля, просити підмінити, але в нас таке рідко бо здебільшого весілля ми граємо в свому ж кабаку, а якщо взяли десь інакше тоді кабацьке весілля скидаємо комусь з наших музикантів. P.S. Хочеш спокійно працювати сплати податки))) я , якщо прийдеться то платити буду бо це мій хліб, а на роботі я підзаробляю. :) |
dgulbekmuz | 2 Жовтня 2010, о 00:24 |
Користувач |
люди повірте на слово .деякий час назад років з 10 ми зрейтенгу не виходили! дома не ночували. тепер у людей якась апатія настала. раніше якпобачуть круту клюшку так і гроші платять! і діло не в тому хто краще старається. було собі таке питання кого запросити на день селища .називали і Ротару і Пугачеву іКричевського і....... Ну на деяких грошей невистачало це зрозуміло! але всім було по БАРАБАНУ нікого день селища не інтересував(це люди культпрацівники!) окромя начальства (бабки нодо-же отмить! хтось писав що роботу треба змінювати? нехай її змінюють ті хто працювати не може!А ми ті котрі працюють не зважаючи ні на що не збираємось міняти професію заради бабла! Повірте!!! |
Vitaliy гурт ... | 2 Жовтня 2010, о 18:36 |
Користувач |
Про те, що треба міняти професію, писав я! А писав не для того, щоб когось образити,а тому, що просто не розумію, як це мати 1-2 весілля в рік! У нас тут на два села 4 колективи,і при цьому наш колектив мав цього року 25 весіль! І це для мене мало, тому, що знаю музикантів, котрі мають по 35-40. Але це є не зле, якщо рахувати в середньому! І це при тому, що я не можу похвалитися тим, що наш колектив співає саме круто зі всіх, просто навчилися виживати в умовах конкуренції! Купили світлове оформлення, дим, підібрали репертуар, орієнтований на молоду аудиторію(бо саме вони і замовляють весілля), маємо людину, котра без тамади може провести конкурси не гірше тієї ж тамади, надрукували купу візиток, і роздаємо їх стосами на кожному весіллі і усе! Правда цього року в свому селі я весілля ще не працював, більше по інших містах і селах працюємо! На ринку наш колектив уже сьомий рік! В перший рік ми мали 3 весілля, а потім пішло, поїхало! Бажаю удачі всім! І по-більше весіль!:) |
dgulbekmuz | 6 Жовтня 2010, о 19:47 |
Користувач |
vitaliku.ви дужеееее розумний лабух?То посовітуйте як треба робити.на язики в неті всі розумні |
Vitaliy гурт ... | 6 Жовтня 2010, о 20:39 |
Користувач |
"Купили світлове оформлення, дим, підібрали репертуар, орієнтований на молоду аудиторію(бо саме вони і замовляють весілля), маємо людину, котра без тамади може провести конкурси не гірше тієї ж тамади, надрукували купу візиток, і роздаємо їх стосами на кожному весіллі і усе" Я написав конкретно, що мені допомогло підняти кількість весілль! Можете це сприймати як пораду! І язиком я не ляпаю, а говорю реальні речі! Ну а якщо ви не зрозуміли що я хотів тим сказати, то скажу більш конкретно: купіть світлове оформлення, воно мені обійшлося приблизно в 500$, але ефект колосальний, молодь це оцінить! Надрукуйти візиток, це також дуже допомагає, роздавайте їх всім хто захоче взяти, це приблизно обійдеться в 150 грн. 1000 штук. Обновіть репертуар! ну, і бажано, щоб хоч хтось один з колективу вмів співати) Ще ми пошили сорочки однакові, маємо три комплекти, на перший захід вишиванки, на другий захід інші беремо, а якщо два дні граємо одне і те ж весілля, беремо ще й треті, повірте, це теж справляє враження! нам обійшлося це десь в 300$ А видумувати фішок можна ще багато, головне, щоб бажання було! Одним словом все зводиться до того що треба вкладати гроші і МОЗГИ! УДАЧІ! |
Руслан Кузьо | 7 Жовтня 2010, о 00:24 |
Користувач |
"ну, і бажано, щоб хоч хтось один з колективу вмів співати" Я сміявся довго!!!! Так це означає якщо ніхто не вміє співати - то це не страшно???!!! Головне купити апаратуру, світло, візитки зробити і сорочки пошити (три комплекти за 300 долярів)??? А як на рахунок музики, співу, живих!!! інструментів??? Чи це все вже відійшло на другий(третій) план??? |
rusakow | 7 Жовтня 2010, о 18:55 |
Користувач |
Я не розумію яке світло хорошої якості можна купити за 500 баксів коли банальний браво коштує приблизно 340 у.о. а він сам сильно погоди не зробить. Я не видумую нічого такого я просто лабаю, співаю і це видно люди оцінили. Правда костюми в нас тоже є але ми після кожного заходу не передіваєся. Ще напевно віддіграє те що я граю в хорошому кабаку де кроме весіль проводять корпоративи , днюхи... Кожен заманює клієнта по своєму, але люди не дурні друкуй хоть мільйони візиток , роби лазерне шоу, але якщо ти не вмієш співати то міняй роботу бо з того доброго нічого не получиться, хіба ви крутите дискатєку. |
Vitaliy гурт ... | 8 Жовтня 2010, о 11:07 |
Користувач |
Пане Руслан, я радий, що повеселив вас, але ця фраза якраз і була вжита саркастично, тому реакція ваша цілком зрозуміла! Щодо виконання, співу, і т.д. і т.п., то такі речі я не вважав за потрібне писати, оскільке це само собою зрозуміло. Крім того йшлося не про створення колективу, а про підняття йому рейтингу, по-вашому ті речі, що я написав, не піднімуть колективу рейтинг? Окрім того, це перевірено на власному досвіді! Пане Сергію! Бувають ідіоти, котрі купують непонятно який "банальний браво" за 340 доларів, а бувають такі як я, котрі за приблизно 500 $ купують чотири прибори! http://soundmaster.kiev.ua/shop/lazer/tvs/vs-186 2шт. http://soundmaster.kiev.ua/shop/prostye-pribory-so-zvukovoj-aktivaciej/chauvet/ch310 2 шт. подивіться по тих ссилках, потім відніміть 10% бо мені продавали зі скидкою, і получить 500$ з хвостиком. ну і плюс ще дим машина http://soundmaster.kiev.ua/shop/dym-mashina/djpower/df-v9 це ще майже 100$ якщо з заправкою рахувати! І виглядає воно все дуже пристойно, якщо дуже попросите, то з наступного весілля фоток наклацаю і вам скину! |
Руслан Кузьо | 8 Жовтня 2010, о 17:18 |
Користувач |
"По-вашому ті речі, що я написав, не піднімуть колективу рейтинг?" Звичайно що піднімуть. Особливо якщо хтось один почне співати!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти