Юрій Бульбах | 19 Серпня 2010, о 00:09 |
---|---|
![]() Модератор |
Про заінтересоване |
Олег Микулич | 19 Серпня 2010, о 00:13 |
![]() Користувач |
Хоча "ліцо" геть не заінтересоване. Але... Знаю добряче обидвох. Пробачайте, хлопці, буду чекати дальніших дебатів. Щоб не казали, шо моє "ліцо" заінтересоване. Випити "нахаляву" приїду до Юри Бульбаха. good? |
Юрій Бульбах | 19 Серпня 2010, о 00:17 |
![]() Модератор |
Я якраз бажав би, щоб не було таких особистих дебатів і образ. Приїзджайте, не вижену. |
Олег Микулич | 19 Серпня 2010, о 00:25 |
![]() Користувач |
Дуже дякую за запрошення. "Уж лучше Вы к нам..." Хоча, будучи на Львівщині, точно не промину такого хорошого колєги!!! Ящик пива з собою притягну. |
Vitaliy гурт ... | 19 Серпня 2010, о 21:43 |
![]() Користувач |
Мушу признатися, хлопці, що я якраз і є один з тих самих лабухів, котрі ставлять дві ямахи, врубають мінідіск, і валять зі всієї дурі по клавіатурі, що деколи аж клавіш не стає! Я ЗА ЖИВУ МУЗИКУ!!!! Але навіть ямаха і труба, чи ямаха гітара то не жива музика, жива музика це коли повністю живий колектив, а це не менше 5 чоловік. Такий колектив не по кишені більшості замовникам. Я вже не говорю про те, яку апаратуру треба мати щоб той живий колектив по людськи визвучити, і про потребу в звукорежисері!
Особисто я два рази в своєму житті співав з повністю живим колективом, один раз з мінімальним 5 чоловік, а другий з естрадним оркестром 15 чоловік, відчуття не порівняти з фанерою навіть близько!!!! То всеодно що секс з презервативом і без))) Вроді процес той самий а відчуття зовсім інші! |
rusakow | 19 Серпня 2010, о 22:58 |
Користувач |
Апсолютно з Вами згідний КОЛЕГО. Ви розставили всі крапки над "і" Дуже Вам дякую. Бувши колись студентом ми організували студенський ВІА. Мою ініціативу підтримав викладач, який був і до тепер є звукорежесером тоді ще в коледжі. Давши нам гітари і клавішу ми почали тоді з премітивного. З часом ми почали виступати по концертах. Зразу незначних, а згодом на звітах коледжу а в подальшому інституту .Виникла нова проблема це підключка гітар і клавіші на сцені, коли іде повним ходом різношерстний звітний концерт (хори, ансамблі, танцювальні колективи...) Як не говори, але грати з живою соло гітарою , бас гітарою, флейтою і клавішою було кайфово. Правда барабанна установка була клавішна, пізніше у нас були такі серйозні твори, де барабан я прописував руками від а до я. Але не в тому річ. Ми почали писатися на міні диск щоб оперативніше і якісніше усе це подавалося слухачеві. Як це не гірко визнати - народ почав торчати від такого варіанта набагато краще. Так у нас назбиралось трохи репертуару і коли ми закінчувіли наш заклад -- зробили звітний прощальний концерт. Мушу зізнатися що багато пісень переписувалися наново, при чому вокал залишався незмінним і тільки в живому виконанні.. Звучить набагато кайфовіше. Зараз я те все написав би ще по інакшому... Отож? people хаває якісну і драйвову музику, а ми на тому тупо косимо бабло без кайфу для себе Я думаю що на тому ми закриємо цю тему хто грає в живу а хто... бо наданий момент більше цінують вокал і виконання, а співаємо ми в живу Бережіть свій голос і не зривайте його на всякі дурниці!!! |
Vitaliy гурт ... | 19 Серпня 2010, о 23:19 |
![]() Користувач |
Апсолютно з Вами згідний КОЛЕГО. Ви розставили всі крапки над "і" Дуже Вам дякую Завжди БУДЬ ЛАСКА, для ТАКОГО спілкування і існує цей сайт! А не, як писав десь Юрій Бульбах, "Міряння музичними піськами"!)) Крута фраза) |
Юрій Бульбах | 19 Серпня 2010, о 23:54 |
![]() Модератор |
Вже як пішла така п'янка, мушу зізнатись, шо половину забави я теж тисну кнопку як не на синтезаторі, то на ноуті. Саксофоніст гуляє, трубач співає, гітарист співає і бринькає на зкрученому звуці гітари. Але інші пів весілля (народні, всякі попурі, саксофонні інструменталки, 7-40) - то вже грають всі і того достатньо, щоб вибити сльозу в старшого населення. Сам з ностальгією згадую, коли грали ще з установкою АМАТІ (потім перейшли на машинку (Лельку), а потім перейшли на автоакомпонемент ямахи. Мушу сказати, що повністю вживу було колоритніше, цікавіше, але не факт, що краще навіть від акомпонемента. Бо коли я взяв акорд, я впевнений, що синтезатор партію басухи, стрінг і т.д. теж візьме в тому акорді, а вживу получалось по різному.. Хоча був свій кайф, коли хтось імпровізує, а решта "підтягуються". З іншої сторони, якщо басіст чи барабанщик в відключці - кінець забаві, всяке було:-) Щодо естради - то однозначно альтернатива фанері хіба повноцінний ансамбль і купа годин репетицій, а це дорого. Ось приклад повноцінно живої музики - Медоркестра (http://www.youtube.com/watch?v=xUNmI9qaPiA) - подивіться обов'язково, демки - бомба. Я вживу їх не чув, але є авторитетні відгуки, що просто супер. |
Юрій Бульбах | 19 Серпня 2010, о 23:56 |
![]() Модератор |
До речі, вже як прикол розповім, коли іноді задумаюсь і забуду акорд переставити, то на здивовані погляди пацанів відповідаю "Ви чьо, то ж жива музика!" Аналогічно, коли співати вступлю невчасно. |
Vitaliy гурт ... | 19 Серпня 2010, о 23:59 |
![]() Користувач |
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти