Юрій Цьосенко | 30 Листопада 2011, о 13:11 |
---|---|
Користувач |
Ні Богдане партії прописуються в великому мажорному септакорді.Тільки ямаха його чомусь назвала М7.Ноти до,мі,соль,сі,це великий мажорний септакорд.А малий мінорний буде ,до,мі бемоль ,соль ,сі бемоль. |
Юрій Цьосенко | 30 Листопада 2011, о 13:20 |
Користувач |
Мене вчора аж зацікавило це питання,я пів вечора просидів з мануалом за клавою.Береш великий септ , будь який ,а він висвічуєтья М7 ,як малий мінорний.Тому і виникла суперечка. |
Bogdan Nestor | 30 Листопада 2011, о 13:23 |
Користувач |
Ой йо йой.....перепрошую......так так.... Я шось з тими самограями вже зтупів....треба дійсно продавати.... |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 13:36 |
Користувач |
Вибачаюсь!! |
Юрій Цьосенко | 30 Листопада 2011, о 13:43 |
Користувач |
Там не тільки з цим фокуси.Акорд сі чомусь ямаха назвала В, хоча по музичні абеткі він пишеться літерою Н.А літерою В значиться сі бемоль.Зате сі бемоль ямаха назвала В бемоль.Чого в музичні грамоті в загалі майже не використовують.Тому що по музиці В бемоль це ля,тобто А.Вибачаюсь!Може трохи не по темі. |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 14:48 |
Користувач |
Слухаємо в мене в аудіозаписах мінусовку з беком "Життя маяк" Ось ссилка http://www.minus.lviv.ua/albums/audio/sergejkushnir/albom-sergejkushnir/
Вона перша в списку. Написав її Тарас Сало на 3000 ямасі. Оцініть якість звучання. Я би й не повірив що це 3000, якби він мені сам не сказав По плотності саунду звучить дуже добре |
Юрій | 30 Листопада 2011, о 14:51 |
Користувач |
На скільки я знаю - то в заводських настройках (у всіх ямахах) стиль прописується у великому мажорному септакорі (CM7) На скільки я памятаю з уроків сольфеджіо на які не охоче ходив - то мінор позначається маленькою буквою (m) Малий мажорний септакорд – C7 –(до,мі,соль,сі-бемоль) Малий мінорний септакорд – Cm7 – (до,мі-бемоль,соль,сі-бемоль) Великий мажорний септакорд – CM7 – (до,мі,соль,сі) Великий мінорний септакорд – CmM7 – (до,мі-бемоль,соль,сі) |
unclehaphap | 30 Листопада 2011, о 15:09 |
Користувач |
Прийнято.
Yura86, дякую за уточнення - то я помилився. |
muzboss | 30 Листопада 2011, о 16:34 |
Користувач |
Хочу всавити своїх п"ять...Ще до недавна був затятим ямахоманом(з 2000 року по порядку QS-300,PSR-1100,PSR-1500,PSR-S900). поки не поїхав грати на підхваті з хлопцєма з гурту "Подоляни" з Чортківського повіту. В них стоїть ПА-500 і жива бас-гітара.на той час в мене була S900. до того Ямаха грала добре(так мені здавалося).в парі з Коргом і Бас-гітарою вона просто пропала...фейдер на пульті чуть не "до поліка" гудзик звуку на йоніці також треба покрутити щоб прорізати загальний саунд... Для себе зробив висновок:ПСР-ки не для живого колективу.Сама Яамаха грає добре,але як тілько ставиш коло неї якогось Корга чи Роланда,бас-гітару чи не дай Боже ще і барабани....Півтора року тому взяв собі Roland GW-8 і ні разу не пожалів за ямашним "причесаним" звуком. |
Юрій | 30 Листопада 2011, о 16:43 |
Користувач |
Не провокуйте п.sergejkushnir, бо зараз почнеться все з початку!!! :) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти