sergejkushnir | 31 Грудня 2011, о 18:32 |
---|---|
Користувач |
Прошивка тут нічого не міняє. В 910 в порівнянні з 900 зовсім другі звуки, а вони важчі по обєму, і використовують більше памяті як постійної так і оперативної Також в 910 потужніший та зовсім другий тон генератор (Говорить майстер який займається ремонтом і гарантійним обслуговуванням даних апаратів) До чого тут маркетинг і операційка? |
unclehaphap | 1 Січня 2012, о 23:40 |
Користувач |
Міняє, і дуже сильно міняє. Як приклад можу навести GW8 - у версії 2.х серйозні зміни та доповнення у порівнянні з 1.х. Залізо одне й те саме, а фіч додалось. Також для розвитку можеш почитати change log операційок Kurzweil K серії та Alesis Fusion. Можеш також перепитати своїх друзів, у яких Virus, чи допомагав їм апдейт операційки. Я гарантую - ти прозрієш, якщо це зробиш (146%). Але ж ти все заперечиш. Правда?
Зовсім другі звуки будуть років через 10 як мінімум. У 910 зовсім трішки більше свіжих звкуів (S. Articulation, mega-, sweet-, cool-, live- та ін.) Було 15, стало 30. Це не зовсім другі, і не зовсім більше.
Пруфлінк (докази) в студію... В одній з попередніх тем я просив тебе назвати різницю в ROM (постійній пам'яті) між 900 та 910. Доказів не було, лише припущення. На даний момент є щось переконливе?
Докази, будь ласка (моделі, партнамбери, даташіти)...
То для думаючих та аналізуючих. Не переймайся, пропусти... |
Yulianovich | 2 Січня 2012, о 01:21 |
Користувач |
Сергій, якби там був інший тон генератор, то Ямаха би знаєш як трубіла про це? На кожному перехресті!!! А те що ти кажеш про інфу від якого майстра, то без образи, це рівень чуток. Я коли мав Roland D-5 і пропускав через зовнішню обробку, то був здивований різницею в звучанні. Але основа - звук, від того не покращився. Він змінився. Хоча для тебе такі синти мають одне місце - смітник. |
sergejkushnir | 2 Січня 2012, о 17:06 |
Користувач |
Нехай буде гречка аби не перечка. Може й прошивка добавляє там пару допоміжних фіч та крутилок але залізо ж те саме стоїть Відеокарта ж нестає потужнішою на компі якщо ви скачаєте на неї програмне забезпечення випущене недавно. Дядько Хапко ви хочете сказати що 900 і 910 відрізняються тільки прошивкою? Я зовсім не згоден докази давайте Я порівнював ці апарати. Змін між ними маловато але вони є |
sergejkushnir | 2 Січня 2012, о 17:11 |
Користувач |
Ямасі непотрібно трубіти, В ямахи і так багато покупців її товару Мотіф ХС та ХФ теж майже одне і теж як 900 і 910 але називати їх однаковими язик не повертається
Докази це покращення звучання між 900 та 910. Обєм ром мене не дуже цікавить |
unclehaphap | 2 Січня 2012, о 18:02 |
Користувач |
Секвенсор в GW-8, доданий у ver. 2, гранулярний синтез, доданий в одній з прошивок Virus TI, можливість писати 8 аудіотреків, читати та редагувати семпли S700, додані у версії 2.0 для Fantom X6 - це допоміжні фічі? ;D
Термін "overclocking" (розгін) чув? Чи може розказати, як з однієї партії кремнієвих заготовок виходять процесори з різною тактовою частотою? Отож, знову двійка...
Я ж написав одразу - "недоведене припущення". Докази шукаю :)
MP3 та десяток звуків?
Що, дійсно, таки краще? В яких одиницях і скільки та різниця становить? |
sergejkushnir | 2 Січня 2012, о 18:27 |
Користувач |
Набагато більше як в GW8 з новою прошивкою
Нехай там буде по 10 нових звуків для кожної партії інструментів, і 30 звуків артикуляції, це вже краще як проско крутилки і секвенсор немічний у прошивці №2 для роланда
Гранулярний синтез у GW8 це не більше як забавка для починаючих музикантів, а звуки там повний (0) А прошивку №2 випустили для незадоволених звуком GW8 щоб не закидали яйцями виробника цого самограя
Я теж шукаю
І знову понти для малолеток! І скільки той процесор живе з розгоном? 2 місяці? Поки не згорить від перегріву.))))) Це все одно що в жигуля в мотор (01) поставити головку 16 клапанну і думати що ти зробив з нього ферарі
Отожбо, всого тільки немічні допоміжні фічі. А для того щоб дійсно звучало потрібно міняти не тільки прошивку а й начинку (залізо апарата) Але простіше купити одразу нову модель потужного синтезатора як гратись з прошивками Знову примір. Ставимо Віндовс 7 на пентіум 4 системник і тішимося новими функціями яких небуло у віндовс XP Вчи вчи одні двійки.)))) |
sergejkushnir | 2 Січня 2012, о 18:50 |
Користувач |
Самі собі перечите Дядьку Хапко. То ви кажете що софт для розводу лохів на гроші, а зараз говорите що нові версіі софта це є дуже круто бо добавляються допоміжні функції Авжеж всі кинулись купляти нову прошивку на GW8 думаючи що це покращить його звучання тим що у новій прошивці є гранулярний синтез ))) Розвод на лоха |
unclehaphap | 3 Січня 2012, о 00:58 |
Користувач |
Читай уважно повідомлення опонента, бо можна оконфузитись - то перше правило ведення полеміки. Гранулярний синтез - то стосується Virus TI. Крім того, це свідчить, що ти абсолютно не в курсі, що ж таке GW8, коли таке пишеш. Противника треба знати досконало, проте в тебе більш примітивні методи :) ...
Всі виробники випускають оновлення, які виправляють якісь помилки та/або додають новий фунціонал. Якщо не помиляюсь, то звук - не пріоритетне завдання версії 2 для GW8. Основні фішки - редактор стилів та секвенсор.
Звісно. Особливо, коли гратись нема з чим, бо прошивок нема :) Проте мені простіше розібратись самому, аніж когось годувати. Ситуація проста і не дає ніякого особливого вибору: або тратиш інтелектуальні ресурси, або фінансові :) ...
Ти темний і впертий - то недобре поєднання. Гаразд, розповім, як воно насправді. Серед серйозних дядьків. Отож слухай і не перебивай :)
Красиво, але "мимо каси". Більш реально - це чіп-тюнінг, коли люди перепрошивають ECU. Ти ж цікавишся авто - мав би про то знати. Чи ти в тому теж, як вовк на дзьвіздах? :D Прошу ще раз - не пхайся в області, де компетенція твоя слабонька - повір, це вже навіть не смішно...
"Наша пісня гарна й нова - починаєм її знову" :DD
Молодець - починаєш думати! :) Чи ти може не знаєш, що так можна робити? :)
Не перекручуй. Не розумієш - перечитай, не розумієш далі - перепитай. Мені важко пояснювати елементарні та примітивні речі та даунгрейдити написане...
"Туристам" не відомо, що більшість фірм викладає прошивки безкоштовно, і лише деякі - продають їх разом з новими інструментами за ціною нових інструментів :) PSR900/910 вміє оновлювати операціїку? :D
ФІльтруй базар, братіша... |
sergejkushnir | 3 Січня 2012, о 01:27 |
Користувач |
Що можна робити? Оновлювати операційку на старих компах? Я колись теж цим займався оверлокінгом, розгоном процесора, відеокарти, тож вчити мене не треба в цій області що і як Але потім я плюнув на ці всі дитячі забавки і купив собі потужний комп все і зразу за нормальні гроші Я і не пхаюся в ті області які не знаю, а пхаюсь туди де я точно знаю що і як
Ага))) Починаються виправдовування цитатами на всю сторінку.)))) Це я вже зрозумів. Вам подобається щоб ваше було завжди зверху???))))
Чого це не знаю. Але таке роблять лише такі юзери які не мають грошей на нормальний апарат, і починають у старому компі все перепрошивати та перевстановляти програми Але потім до голови доходить що з цього толку реально 10%,)) викидують те все що вони перепрошивали та розганяли і купляють нове і потужне разом із новими програмами
))))))))))))
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти