Yulianovich | 30 Грудня 2011, о 14:34 |
---|---|
Користувач |
Не буду перечити, Сергію. Побажаю Вам якнайшвидше купити 910-у. Бо вже пора на ділі, а не на словах доказувати що вона найкраща. |
Studio | 30 Грудня 2011, о 23:03 |
Користувач |
...Ні на 900 в мене пропало бажання. Вона дійсно тупить. Коли паприклад при грі хочеш перекинути другий звук то вона на пів сенкунди завмираєю.... А Korg Pa500 таких проблем немає. При переключанні не тільки звуків, але і стилів у грі (з стиля на стиль) він гикавки не має. Ямахи мають, сам переконався на 550 і 1500 ПСР. |
unclehaphap | 31 Грудня 2011, о 00:19 |
Користувач |
1500-та під руками. "Гикавка" відсутня як клас... |
sergejkushnir | 31 Грудня 2011, о 01:17 |
Користувач |
Studio. це мабуть вам приснилось що на 550 і на 1500. Нема там такого. А на с 900 є бо там проц слабенький стоїть а в 910 це виправлено
Немає бо там звуки дуже мало обєму займають і мало ресурсів потребують з проца при перемиканні з одного на другий. |
Studio | 31 Грудня 2011, о 02:16 |
Користувач |
...Studio. це мабуть вам приснилось що на 550 і на 1500. Нема там такого. Ну-ну. Одним словом експерт.
...А Korg Pa500 таких проблем немає І тут експерт. |
Bogdan Nestor | 31 Грудня 2011, о 02:26 |
Користувач |
Ні серйозно, сам перконувався не раз. Незнаю шо там слабше, але с900 повільніше думає ніж с910! |
sergejkushnir | 31 Грудня 2011, о 13:55 |
Користувач |
Studio тут експертом бути не треба. Навіть діти малі знають що сучасні ігри тормозять на пентіум 4 компі, бо нехватає ресурсів під важкі алгоритми завдань. Те ж саме в с900. |
Yulianovich | 31 Грудня 2011, о 14:37 |
Користувач |
Думаю що швидкість перемикання не є визначальним параметром. Мій хороший знайомий вмів миттєво робити переналаштування на своєму Музі. Як фокусник! Інші, не гірші музиканти, так швидко і близько не могли робити. Але від того вони гіршими не були. |
unclehaphap | 31 Грудня 2011, о 15:39 |
Користувач |
Проц може бути як завгодно потужним, але якщо написати криву операційку, то всю круть можна викинути в смітник. В мене є недоведене припущення, що 900 і 910 технічно ідентичні, але відрізняються прошивками/операційками. Маркетологічно набагато вигідніше випустити "новий" інструмент замість викласти на сайті свіжу прошивку. Про 4-ті Пентіуми і сучасні ігри не розказуйте - це цілком законний спосіб відносно чесного вилучення грошових знаків у населення (за класифікацією О. Бендера) Я працюю в софтверній компанії, тому зі станом речей ознайомлений. Проблема безшовного/безперервного перемикання звуків актуальна до сих пір, і тільки в деяких інструментах вона вирішена. Для ярих противників антикваріату: Kurzweil K2000 (старий, як г..но мамонта) перемикається без обривів... |
Studio | 31 Грудня 2011, о 15:54 |
Користувач |
...Маркетологічно набагато вигідніше випустити "новий" інструмент замість викласти на сайті свіжу прошивку.
Дядько Хапко, це зрозуміло,повністю з вами згоден, але sergejkushnir знає певно більше, бо він експерт по S910 (не в образу сказано) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти