pete fedyshyn | 19 Грудня 2011, о 17:46 |
---|---|
Користувач |
і звучить плотніше і моніторів не тре.... |
Богдан Іванишин | 19 Грудня 2011, о 20:22 |
Адміністратор |
Ага, і пульт видає і канал на пульті видає на всі 80 % !!! Нахолєри то всьо тоді купувати ?? Най гатит на "цілого".... ))))))))) |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 22:03 |
Користувач |
Досить гнати. В деяких пультів є кнопка перемикання чутливості. Наприклад з Берінжером пультом при низькій чутливості входу треба десь на 70-80% звуку дати з клавіш На ямасі пульту коли я даю десь 60-70, (Ручка гучності на клавіші) і ніякого перегрузу нема, все в (0) на ПФЛ Коли звуковий програвач чи клавіша відкрита по рівню звуку то звучить краще набагато як заперти фейдер на пульті до упора вверх і при цьому на ноутбуку чи на клавіші 15% гучності. А ще бачив таких музикантів що не вміють пультом користуватись. Мастер громкость наполовину а накручують чутливіть та рівень сигналу на вході до упору і дивуються чого фонить мікрофон і перегруз іде У вас всіх напевно якраз така ж ситуація якщо пишете такий бред |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 22:09 |
Користувач |
Зняти чутливість каналу GAIN і все буде в норму В мене чомусь на пульті MG12\4fx нічого не зашкалювало |
Yulianovich | 19 Грудня 2011, о 22:19 |
Користувач |
Або я щось пропустив, або... В яких пультах, sergejkushnir? Марка, модель? |
Gocan | 19 Грудня 2011, о 22:19 |
Користувач |
Сергій, пультом MG12\4fx користуюся років 8, круцьку GAIN не використовую ніколи, то чому у мене є перегруз а у Вас нема ( Yamaha S710). Знаєте щось особливе чи просто "чорна магія"? |
Zh_serhij | 19 Грудня 2011, о 22:24 |
Користувач |
Як варіант підсилювач заслабий - тому і перегруз. |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 22:49 |
Користувач |
Читайте уважніше. Говорится про берінжери, майже всі моделі мають на стереоканалі кнопку перемикання чутливості |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 22:58 |
Користувач |
Gocan Ігор я використовую канал для стереопари якраз з круцькою ГЕЙН, і викручую її в 0 тобто мінімалка Може бути таке що 710 видає сильний сигнал на лінійному виході порівняно з 1100. Тоді регулятор на клавіші десь наполовину. Стрілкою догори на крутці гучності Стереоканали які без круцьок ГАЙН дуже чутливі я їх навіть під ноутбук не використовую, бо вони накручені фіксовано по Гайн на максимум і годяться тільки для дуже слабеньких по вихідному рівню приладів. |
Yulianovich | 19 Грудня 2011, о 23:20 |
Користувач |
В деяких пультів є кнопка перемикання чутливості. Тут щось написано про Берінжер???! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти